Vipbus Barendrecht

Vipbus Barendrecht staat klaar voor uw bedrijf om uw logistieke problemen op te lossen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in op maat gemaakt vervoer voor de zakelijke markt kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. De vipbussen die wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden welke zijn samengesteld naar aanleiding van de wensen en behoeften van de consument. Dit is vipvervoer waarbij u uw reistijd optimaal kunt benutten voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie.

Vipbus Barendrecht, kenmerkt zich door:

Wilt u een luxe bus huren met unieke kenmerken? Dan bent u bij Vipbus Barendrecht aan het juiste adres. U kunt hier namelijk een luxe touringcar huren met de volgende eigenschappen:

 • Totale rondzit met lederen fauteuils
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Presentatiemogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Extra geluidsisolatie
 • Climat control
 • Ervaren en professionele chauffeur
 • en nog veel meer

Deze vipbussen zijn uniek in zijn soort en geheel naar de wens van onze klant samengesteld. Wij zijn continu bezig om ons wagenpark te optimaliseren. Of het nu het uitbreiden van het aantal voertuigen is of het verbeteren van de mogelijkheden? Alles doen wij eraan om onze service en diensten zo optimaal aan te bieden. De concurrentie zit ook niet stil, daarom moeten we onze voertuigen in nieuwstaat houden, zodat u niet onverwacht aan de kant van de weg komt te staan.

vipbus barendrecht

Barendrecht vipbus

Vipbus Barendrecht voor diverse gelegenheden..

Mede dankzij de bovengenoemde unieke eigenschappen van de luxe busjes van Vipbus Barendrecht zijn de bussen inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden en events. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een vipbus of vipbusje van Vipbus Barendrecht. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt en daarom hebben wij onze bussen grotendeels aangepast op de wensen van onze zakelijke klanten. Maar ook voor particuliere ritten bieden onze vipbussen diverse unieke mogelijkheden. De multifunctionele vipbussen van Vipbus Barendrecht worden regelmatig ingezet voor de volgende doeleinden:

Het wagenpark van Vipbus Barendrecht

Bij Vipbus Barendrecht vindt u het meest uitgebreide wagenpark op het gebied van vipvervoer. We hebben verschillende maten en uitvoeringen vip bussen en vip busjes met elk verschillende unieke eigenschappen. Hierdoor zult u bij Vipbus Barendrecht altijd een voertuig vinden dat aansluit bij uw gezelschap en gelegenheid. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de luxe bussen en luxe busjes die u bij ons kunt huren, staat hier niet precies tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag samen met u wat wij alsnog voor u kunnen doen.

Doordat wij samen werken met meerdere vipbus verhuur maatschappijen staan bovengenoemde voertuigen gestald door het gehele land. onze voertuigen staan veelal gestald in de buurt van de groten steden als: Breda, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden vipbussen verhuren tegen de scherpste prijs doordat onze voertuigen maar weinig lege kilometers rijden.

barendrecht vipbus verhuur

Barendrecht vipbus

Catering mogelijkheden vipbus Barendrecht

Vipbus Barendrecht werkt samen met meerdere cateraars om u ook een culinair gevoel te kunnen bezorgen. Wij kunnen standaard zorgen voor een warm en koud drankje, maar voor een maaltijd, lunch of ontbijt bent u ook hier aan het juiste adres. Doordat wij veelal op pad zijn, is het belangrijk dat onze catering hierop is afgestemd. U kunt dit laten uitserveren door een ingehuurde hostess of door iemand van uw bedrijf. Gebruik maken van onze luxe cateringservice? Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

Vipbus huren Barendrecht?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vip touringcar huren bij vipbus Barendrecht? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Op dit formulier kunt u de ritgegevens invullen. Onze medewerkers zullen uw reis bekijken en berekenen, zodat u een zo scherp mogelijke prijs ontvangt voor een luxe bus of luxe busje huren bij Vipbbus Barendrecht. Veelal ontvangt u een op maat gemaakte prijs van onze administratie.

Vipbus Berendrecht en meer...

Wilt u een luxe busje of vipbus huren buiten Barendrecht? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Bij ons kunt u namelijk een vip busje huren voor ritten binnen heel Nederland en België! Het maakt dus niet uit of u een vipbus wilt huren in Apeldoorn, Capelle aan den Ijssel, Rotterdam, Deventer of Hardenberg, bij vipbus.nl bent u altijd aan het juiste adres!

Offerte aanvragen