Vip bus huren Zandvoort

vipbus.nl beschikt in Zandvoort over het ruimste aanbod in Nederland van luxe busjes tot de meest exclusieve VIP-busjes van Nederland. Niet alleen kleine vip busjes maar ook grote vip bussen voor 35, 40, 45 en zelfs 50 personen maken deel uit van ons wagenpark en kunnen u voorzien van luxe vervoer van en naar Zandvoort.

Of u nu een bezoek brengt aan de badplaats voor een zomerse familiedag, een business meeting heeft in het Beachhouse hotel of een bedrijfsevent op het circuit van Zandvoort organiseert, vipbus.nl bied u het vip-vervoer afgestemd op uw wensen voor kleine groepjes tot gezelschappen van wel 500 personen.


Wanneer u via de offerte aanvragen knop van onze website uw business trip opgeeft maken wij hiervoor graag onze scherpste offerte waarbij wij meteen de diverse beschikbare voertuigen aan u voorstellen zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken voor vervoer op basis van de specificaties van de vipbus in verhouding tot het tarief.

Onze vip bussen worden ook regelmatig als uitvalsbasis gebruikt bij circuitbezoekers en ook als jurywagen hebben wij diverse mogelijkheden voor het inzetten van een van onze vip-bussen in Zandvoort. Denk hierbij aan een supersnelle 5G internetverbinding en grote beeldschermen waarop livestreams kunnen worden weergegeven van de wedstrijd.

 

luxe busje huren zandvoort

vipbus verhuur zandvoort

50 persoons vipbus Zandvoort

Met het hele bedrijf een dagje naar Zandvoort aan de Zee dan wil je ook de rit hier naartoe en de terugreis in alle comfort beleven. Met onze grootste VIP-Bus die geschikt is voor 50 personen kunnen we een grote groep personen als VIP’s in stijl vervoeren onderweg voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan een luxe koffie automaat, ruim gevulde koelkasten, een toilet en digitale temperatuur beheersing. Naast een professionele chauffeur als gastheer verwelkomen wij u ook graag met een van onze uiterst elegante hostesses.

VIP-Vervoer in Zandvoort

In stijl vervoerd worden naar Zandvoort of in Zandvoort vorstelijk opgehaald worden, of een rondrit door Zandvoort en omgeving. VIPBUS.nl is u graag van dienst om uw verplaatsingen geheel te ontzorgen. Wanneer u onderweg ook consumpties wenst te nuttigen, een ijskoud glaasje fris, bier of n wijntje alles is aan boord aanwezig. Zelfs wanneer u onderweg wil genieten van een heerlijk karaktervolle Whisky of een frisse Gin Tonic kunnen wij in uw wensen voorzien. Dergelijke drankwensen dient u wel vooraf kenbaar te maken. Niet alleen uw favoriete drankje kunnen wij voorzien maar onderweg zijn ook geruime catering mogelijkheden beschikbaar. Een frisse salade, een schaal met hapjes of tapas is en ook mogelijk en eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of wij hebben hier een oplossing voor.

Bijzondere vergaderlocatie in Zandvoort

Onze vergaderbussen zijn overal in Nederland inzetbaar al rijdend of op een stilstaande locatie. Zo worden wij ook regelmatig verzocht in Zandvoort te verschijnen met een van onze VIP-Bussen voor het vergaderen in een speciale omgeving. Eerder hebben wij al een vergaderbus opgesteld op het strand van Zandvoort om hierin de nieuwe plannen van de Gemeente te bespreken voor het renovatieplan van de boulevard van Zandvoort. In de duinen van Zandvoort met uitzicht op het circuit hebben we ook al eens vergaderd in de luxe bus over de uitbreidingsplannen van het circuit in Zandvoort. Ondersteund met grote beeldschermen in de luxe bus en een supersnelle 5G internetverbinding kunnen we elke presentatie ruim kracht bijzetten. Door de bijzondere locatie in onze vergaderbus blijft elke vergadering nog lang in de herinneringen bestaan.

Een vipbus huren in zandvoort?

Dus wilt u een luxe bus huren of een luxe busje huren? Dan bent u bij Vipbus Zandvoort aan het juiste adres. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen kunt u bij ons een luxe touringcar huren met unieke kenmerken. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen