The Executive Trouwbus

Ben je op zoek naar de gezelligste manier om het vervoer op jullie trouwdag te regelen dan is the Executive trouwbus zonder twijfel de gezelligste bus van Nederland. Ook Heb je de mogelijkheid om op de videoschermen een boodschap weer te geven die je mee wil geven aan je gasten  als jezelf niet aan boord bent.

the executive bus huwelijkthe executive trouwbus verhuur


Deze bus heeft permanent een 5G internetverbinding waardoor het ook mogelijk is om onderweg tv te kijken YouTube te streamen of muziek vanaf Spotify te draaien. Iedereen zet hond tegenover elkaar en een sprankelende muziekinstallatie maakt het amusement aan boord  tezamen met de grote beeldschermen in de bus compleet. 

Tegen een kleine meerprijs Kunnen wij ook versiering aanbrengen in de bus denk dan aan parelmoer strikken witte ballonnen rozenblaadjes op de vloer en dergelijke. Ook hebben wij een leuke compilatie van hilarische Wedding film fragmenten die we op de schermen kunnen afdraaien zodat iedereen al lekker in de stemming komt.

 

In totaal kunnen er maximaal 16 personen in deze bus die dan ook alle ruimte hebben in de brede fauteuils met allemaal individuele armleuningen. De bus heeft ook een Knol installatie waardoor opa en oma ook gemakkelijk in kunnen stappen. De verlichting in de bus kun je geheel zelf naar wens regelen zo is zwoele warm witte verlichting aan te zetten maar kun je ook felle witte verlichting en alles daar tussenin zelf regelen. Bovendien, als de feeststemming er goed in zit hebben we in deze bus ook pasklare discoverlichting aan boord alle kleuren of een kleur Wave in de kleuren van de regenboog is mogelijk. 

 

Een digitaal gestuurde klimaatcontrole een krachtige airconditioning en een comfortabele kachel voor in de winter We horen natuurlijk tot de standaarduitrusting van deze bus. 

Indien gewenst kunnen we ook een buiten muziekinstallatie voorzien in deze bus zodat we een muzieknummer na jullie keuze kunnen afspelen op moment jullie de trouwzaal uitkomen.

Het is dan ook niet voor niets dat deze bus regelmatig ingezet wordt voor bruiloften wanneer je ervoor kiest om niet allemaal met losse auto's te verplaatsen tussen de trouwlocatie de feestlocatie en de huisadressen van bruid en bruidegom.  deze Wedding bus zal jullie trouwdag nog onvergetelijker maken en de verplaatsingen in de bus \ullen we misschien nog als het leukste van de dag ervaren worden.  Standaard is in de bus ook een karaoke installatie aanwezig,  dus de zingende oom en tante kunnen ook helemaal uit hun bol gaan.

 

Offerte aanvragen