Vipbus Venlo

Vipbus Venlo, specialistisch vervoer op maat? Wij vorgen graag uw zakelijk vervoer met een van onze op maat gemaakte vipcoaches. Vipvervoer dat u lang zal bijblijven en in de toekomst vaker wilt huren. Onze voertuigen zijn te huren voor diverse soorten gelegenheden. Met name richten wij ons op zakelijke events. Het huidige aanbod voertuigen is zeer divers . U kunt zelf uw voorkeuren aangeven voor de huur van een vipbus.

vip bus huren venlo

vipbus huren venlo

Vipbus Venlo, de mogelijkheden

Vipbus Venlo heeft diverse mogelijkheden op het gebied van luxe groepsvervoer voor u klaar staan. U kunt bij ons een luxe bus huren in diverse soorten en maten. Dus wilt u een luxe busje huren of juist een luxe touringcar huren? Bij ons heeft u de keuze uit de volgende opties:

De unieke kenmerken van Vipbus Venlo

De diverse voertuigen lenen zich perfect voor het organiseren van een vergadering. Bij het ontwerpen heeft vipbus Venlo veel aandacht besteed aan het inbouwen van de juiste features om zoveeel mogelijk consumenten tegemoet te komen. Het eindresultaat mag er zijn, kijk eens in het online foto album. Hier heeft u een korte beeldimpressie van de mogelijkheden die onze producten te bieden hebben.

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Mogelijkheid tot catering
 • Branding mogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Separaat van chauffeur
 • Geblindeerde ramen
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Zakelijk vervoer op maat met Vipbus Venlo

Bent u op zoek naar een unieke oplossing voor een zakelijk vervoer? Bovengenoemde eigenschappen maken van onze luxe bussen een unieke optie. In het principe zijn onze bussen compleet ingericht als mobiel kantoor. Dus wilt u graag onderweg of op een bijzondere locatie kunnen werken, vergaderen en/of presentaties verzorgen? Dan bent u bij ons het aan het juiste adres. Wij verzorgen zakelijk vervoer op maat. Wij zorgen ervoor dat onze bussen voldoen aan uw wensen en aansluiten op uw behoeften. Dus wilt u een mobiele kantoorruimte huren met unieke mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Venlo aan het juiste adres.

Venlo vipbus

Venlo Vipbus verhuur

Ontdek de ruime cateringmogelijkheden van Vipbus Venlo

Vipbus Venlo werkt samen met diverse cateraars om u op maat gemaakte catering aan te kunnen bieden. Doordat wij vervoer aan bieden voor het hoogste segment is het belangrijk dat onze gerechten van hetzelfde niveau zijn. Of het nu een barbeque, ontbijt of lunch is, alles wordt gemaakt van dagverse producten van het hoogste niveau. Neemt u gerust een kijkje in onze cateringlijst. Bent u op zoek naar iets anders? Geef het aan en wij zorgen ervoor.

Vipbus huren Venlo?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Venlo? Graag nodigen wij u uit om het online offerteformulier in te vullen. Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Aan de hand van uw offerteformulier kunnen wij zoeken naar de beschikbare mogelijkheden en u een zo scherp mogelijke prijs toesturen. 

Is uw bedrijf geistueerd in de omgeving van Venlo. In Tegelen, Maasbree, Velden, Sevum en Baarlo haalt vipbus Venlo regelmatig gezelschappen op om vervolgens naar grote steden als Amsterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch, Den HaagEindhoven of Utrecht te brengen.

Offerte aanvragen