Vipbus Overbetuwe

Vipbus Overbetuwe is de specialist in het verhuren van vipvervoer op maat. Zakelijk vervoer met een gouden randje. Wij verzorgen uw vervoer van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring met diverse gelegenheden en diverse opdrachtgevers kunnen wij u adviseren over de invulling van een van onze vipbussen tijdens uw event. U kunt een offerte aanvragen voor een van de volgende uitvoeringen.

Vipbus Overbetuwe, de eigenschappen

Bij Vipbus Overbetuwe kunt u de meest luxe bus huren van Europa. Wij hebben er alles aan gedaan om onze klanten zo'n compleet mogelijk vervoer aan te kunnen bieden. Om deze reden kunt u bij ons een luxe touringcar huren met de volgende unieke kenmerken:

 • Warme binnenverlichting (instelbaar)
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Inhuren van een hostess (optioneel)
 • Vergader- en presentatiemogelijkheden
 • en nog veel meer

Vipbus Overbetuwe, benut uw reistijd optimaal!

De kenmerken die hier boven genoemd zijn, zijn met de grootste zorg ingebouwd om de reiziger van alle gemakken te voorzien. Reistijd van A naar B is veelal verloren tijd, doordat er niet gewerkt kan worden in de bus. Nu is dat voorbij!! Door de diverse faciliteiten optimaal in te zetten kunnen jullie onderweg gemakkelijk vergaderen of presentaties verzorgen. Tijd is geld en door deze bus kunt u juist geld verdienen tijdens de reis. Vipbus Overbetuwe heeft alles in huis. U kunt bij ons een compleet mobiel kantoor huren voor iedere zakelijke rit!

De eindeloze mogelijkheden van Vipbus Overbetuwe

De unieke faciliteiten van Vipbus Overbetuwe zorgen ervoor dat de bussen multifunctioneel inzetbaar zijn. Zowel zakelijke als particuliere ritten zijn mogelijk met onze bussen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de bussen van vipbus.nl. Dus wilt u een vip bus huren voor een speciale gelegenheid? Hier is alles mogelijk! Door de jaren heen hebben wij bijvoorbeeld regelmatig het vervoer verzorgd bij de volgende gelegenheden en events:

Geniet van de luxe cateringservice van Vipbus Overbetuwe

Gedurende de reis kunt u kiezen om uw gezelschap  te verwennen met op maat gemaakte cateringservice. Vipbus Overbetuwe werkt samen met meerdere cateraars die hun assortiment afgestemd hebben op onze vipcoaches. Ons assortiment is zeer gevarieerd. Van een luxe ontbijt, lunch tot aan een zeer uitgebreide barbecue. En alles is dagvers. Wij stellen hoge eisen aan de diverse gerechten, omdat onze voertuigen van een hoog niveau zijn en dit willen wij terug laten komen in onze catering.

Je kan met Vipbus Overbetuwe naar alle steden in Nederland, denk hierbij aan:

Dus wilt u een luxe busje huren? Wij staan overal binnen Nederland voor u klaar om luxe vervoer op maat te verzorgen.

Meer info over Vipbus Overbetuwe?

Meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid en de tarieven van vipbus Overbetuwe? We nodigen u uit om het aanvraagformulier in te vullen. Het kost slechts enkele minuten. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een prijs samenstellen en ontvangt u veelal binnen een aantal werkdagen een op gemaakte offerte van onze administratie. Voor overige vragen over onze vip touringcars huren verwijzen wij u naar het contactformulier.

Offerte aanvragen