The Executive Roadshow bus

Heb je voor een product introductie presentatie behoefte aan grote beeldschermen een super krachtige muziekinstallatie een omroepinstallatie naar buiten toe alle mogelijke kleuren verlichting en een totaal rond zit opstelling met 16 Captain chairs dan heb je met die Executive roadshow bus De Ultieme mogelijkheid gevonden. Met deze bus kun je elke presentatie tot een super indrukwekkend geheel brengen. 

 

Of je nu een nieuw drankje aan de man wil brengen een nieuwe bloedsuikermeter een lekkere reep, nieuwe laptop of welk product dan ook met deze bus sla je altijd raak.

We kunnen de bus van buiten in elke gewenste kleur wrappen en natuurlijk is ook elk logo buiten de bus aan te brengen en kunnen we een volledige full Color foto wrap aanbrengen.


Binnen in de bus is ook elke kleur verlichting voor handen op dat nu Rabobank oranje is KPN groen Vodafone rood of t-mobile roze dit alles is binnen een handomdraai geregeld.

Natuurlijk is in de bus de beste koffie voorzien in de vorm van een luxe Nespresso automaat met dubbele uitgifte  waarmee alle gasten  in no time voorzien zijn van een kop heerlijke espresso. Verder zijn er ook twee grote koelkasten in de bus aanwezig om welk drankje dan ook of welke catering dan ook op een warme zomerdag ook lekker koel houden.

De beeldschermen zijn van Ultra HD 4k beeldkwaliteit en ook de audio installatie is ongekend voor een bus een high end audio installatie van enkele duizenden watts is voor de gasten beschikbaar. Draadloze microfoons zijn aan boord en zelfs Is het mogelijk om te videoconferentie waarvoor speciale conferentie microfoon beschikbaar zijn. De draadloze microfoons werken ook buiten de bus en indien dit vooraf besteld is kunnen we ook een buiten installatie voorzien waarmee je een heel  plein kunt voorzien van uw boodschap.

Ook voor de introductie van nieuwe games is deze bus uitermate geschikt. wanneer er  op de schermen een raceauto voorbij scheurt dan komt het geluid ook over alsof de auto recht voor je neus met grote snelheid voorbij komt razen. Een crash doet ook de gehele bus tot in zijn grondvesten denderen alsof je midden in de game staat. Het aansluiten van game consoles in de bus is ook geen probleem van Xbox tot Playstation of Wii alles is mogelijk.

De introductie van een nieuwe oorlog game zoals Call of Duty of soortgelijk kan ook prima geïntroduceerd worden in deze bus. door de 5G internetverbinding die in deze bus beschikbaar is kan er ook online op hoge snelheid gegamed worden. Wij hebben ook grotere roadshow bussen in ons programma en hiermee is het dan zelfs mogelijk om twee bussen tegen elkaar de game te laten spelen. Dat kan stilstaand of al rijdend.

roadshow bus poker
roadshowbus red bull

Op elke zitplaats zijn stopcontacten en USB aansluitingen voorzien. de tafels bieden voldoende ruimte aan laptops. Met twee draadloze toetsenborden met muis is de server in de bus te bedienen standaard applicaties op deze server zijn Microsoft Office, teams,  Zoom, PowerPoint word Excel zijn ook op de server aanwezig. met de 5D internetverbinding kun je natuurlijk ook storingsvrij YouTube streamen in 4k kwaliteit en ook Netflix is op de server aanwezig waardoor je ongestoord films of documentaires kan kijken op Netflix.

Offerte aanvragen