vergaderen op locatie

Wilt u eens een keer in een andere omgeving vergaderen? Met de vergaderbus van vipbus.nl is dat mogelijk! U kunt in deze vip bus niet alleen onderweg vergaderen maar ook op locatie. Wilt u bijvoorbeeld op een inspirerende locatie vergaderen, zoals in een park of aan een strand? Met deze mobiele vergaderruimte is dat mogelijk!

Voodelen van vergaderen op locatie

vergaderen op locatie

Voordelen vergaderen op locatie

Met de vergaderbus van vipbus.nl kunt u op elke locatie vergaderen die u maar wilt, mits de bus er op een legale manier kan komen en parkeren natuurlijk. Het vergaderen op locatie kan diverse voordelen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld eens vergaderen op een andere onbekende locatie wat erg inspirend kan zijn, zoals bijvoorbeeld in een bos of ergens aan het water. Verder is het bijvoorbeeld mogelijk om samen met klanten of zakenrelaties een bouwplaats te bezoeken, zodat er tijdens de vergadering de locatie met eigen ogen bekeken kan worden. Ook kunt u in de vergaderbus op een centrale plaats verzamelen wanneer uw gesprekspartners bijvoorbeeld uit alle hoeken van het land komen.

Van alle gemakken voorzien

Zoals u ziet heeft het vergaderen op locatie diverse voordelen. Mede doordat de vergaderbus van alle gemakken is voorzien, is een vergadering op locatie ideaal. De mobiele vergaderruimte beschikt over alle kenmerken van een normale vergaderruimte. Zo zijn de stoelen in de bus opgesteld in een vergaderopstelling, is er internet aanwezig, kunt u gebruik maken van meerdere LCD schermen en nog veel meer. Wanneer u de bus instapt kan de vergadering meteen beginnen!

Vergaderen op locatie met unieke features

De vergaderbus is een complete mobiele vergaderruimte door de volgende unieke kenmerken:

  • Vergaderopstelling met tafels (totale rondzit)
  • Toegang tot draadloos internet
  • Meerdere LCD schermen
  • Modern multimedia systeem
  • Draadloos spraaksysteem
  • Koffiehoek met koffiemachine
  • Toilet aan boord
  • Gevulde koelkast
  • En nog veel meer..

De bovenstaande kenmerken zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt vergaderen op locatie. U kunt uw laptop of tablet aansluiten op het elektriciteitsnet van de bus waardoor u niet met een lege accu komt te zitten tijdens de vergaderingen op locatie. U kunt met uw eigen laptop of tablet tevens gebruik maken van het draadloze internet. Verder is het ook mogelijk om een presentatie te verzorgen tijdens de rit, u kunt uw presentatie tonen op de LCD schermen en u kunt gebruik maken van het draadloze spraaksysteem om u zelf goed verstaanbaar te maken.

catering op locatie

Wilt u ook graag een hapje eten tijdens de vergadering op locatie? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice! Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving en zorgen er graag voor dat u kunt genieten van verse producten. Geef vooraf bij ons aan of u wil ontbijten, lunchen en/of dineren en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat! Naast de diverse maaltijdpakketten hebben wij ook verschillende soorten snacks en borrelhapjes. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden.

vergaderen op locatie of onderweg?

Wilt u vergaderen op locatie, of wilt u uw reistijd samen collega's zo nuttig mogelijk benutten en onderweg vergaderen? Kies dan voor de vergaderbus van vipbus.nl! De mobile conference room is van alle gemakken voorzien. Wilt u meer weten over de beschikbaarheid en tarieven van onze vergaderbus of één van onze andere vipbussen of vip busjes? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen