Vip busje huren met chauffeur

VIP Busje huren met chauffeur

Wanneer u op zoek bent naar het huren van een vip busje met chauffeur dan kunnen wij u hiermee zeker van dienst zijn. Wij beschikken over kleine vip busjes vanaf 4 personen en onze grootste vip busjes kun u huren voor maximaal 19 personen.  Wij beschikken ook wel over grotere VIP-Bussen voor 20 tot 50 personen maar daarover meer op de pagina over luxe touringcar. Wanneer u bij ons een vip busje huurt dan is dat altijd met chauffeur om u het optimale reiscomfort  te bieden van totaal ontzorgt reizen. Onze chauffeurs zijn opgeleid om onze klanten als vip’s te vervoeren, altijd representatief gekleed, vriendelijk en dienstverlenend opgesteld.

Vip busje huren met de juiste uitstraling

Wanneer onze chauffeur komt voorrijden met een van onze vip-busjes dan geeft dit direct de juiste uitstraling die u bij het voorrijden van het door u bestelde vip busje verwacht. Mooie donkerblauw, koningsblauw of nachtlauwe kleur en ook hebben wij zwarte busjes en zeer donkerbruin metallic busjes in ons wagenpark maar bovenal huurt u bij ons altijd een vip-busje in een donkere kleur met chauffeur in pak. Natuurlijk zijn onze vip busjes voorzien van privacy ruiten en is het niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. Van binnen naar buiten kijken kan natuurlijk wel, door de donkere privacy ruiten wordt het vip gehalte van onze busjes geaccentueerd en blijft de privacy van onze gasten maximaal gewaarborgd. Onze chauffeurs hebben ook zwaarwichtige verklaringen ondertekend dat zij nooit informatie over onze klanten naar buiten, pers of media zullen lekken. Dus ook voor artiesten, BN-ers en business leaders welke in anonimiteit willen reizen zijn bij ons op het juiste adres voor een vip busje huren met chauffeur.

Waar kunt u een VIP-Busje huren met chauffeur

Vipbus.nl bied de verhuur van vip busjes met chauffeur aan in heel Nederland, echter in de meest Noordelijke provincies berekenen wij een beperkte toeslag voor de voorrijdkosten omdat wij geen vestigingen hebben in Groningen, Friesland en Drenthe. Verder is het in heel Nederland mogelijk om bij ons voor een interessant tarief een vip busje te huren met chauffeur. Door onze diverse vestigingen en stallingsplaatsen van onze VIP-Busjes maken wij voor u graag onze scherpste aanbieding voor vip vervoer van kleine groepen in onze vip-busjes. Het lukt ons niet om in alle gevallen de voordeligste aanbieder te zijn maar wij zijn er altijd overtuigd dat wij u de beste prijs- kwaliteit verhouding bieden.

vip busje te huur met chauffeur

vipbusje met chauffeur huren

CO2 neutraal VIP Busje huren?

Een vip busje huren met chauffeur en ook nog CO2 neutraal reizen. Bij vipbus.nl is dit allemaal mogelijk, zowel met onze grote vip bussen als met de kleinere vip busjes. De rijstijl van onze vip chauffeurs is in de basis al een zuinige rijstijl en omdat wij gebruik maken van de schoonste motoren en brandstof met dynaflex technologie is de Co2 uitstoot reeds minimaal. Daarnaast maken wij gebruik van het trees for all programma om de ritten geheel CO2 neutraal uit te voeren voor de klanten die dit wensen. De gemiddelde meerprijs voor een geheel CO2 neutrale uitvoer van een vip bus rit bedraagt slechts € 20,00 waardoor het voor al onze klanten binnen de mogelijkheden ligt om zonder milieu belasting een vip busje met chauffeur te huren.

Met chauffeur door de EU reizen

Het is niet voor elke VIP-Chauffeur weggelegd maar een aantal van onze chauffeurs vind het geen probleem om voor langere tijd van huis te zijn voor een tour door de EU. Dus of u nu naar Duitsland, Oostenrijk, Litouwen, Polen, Denemarken of waar dan ook binnen de EU naartoe wil reizen, het is allemaal mogelijk om hiervoor een vip busje met chauffeur te huren. Ook een geheel verzorgde 2 of 3 weekse rondrit door Europa is mogelijk en wij hebben hiervoor de geknipte chauffeurs voorhanden welke bekend zijn in de grote steden en u kunnen vervoeren naar de mooiste bezienswaardigheden binnen de EU. Wanneer u buiten de EU een vip busje met chauffeur wilt huren dan kunnen wij u hiermee helaas niet van dienst zijn. In verband met beperkingen in onze verzekeringspolissen voor reizen buiten de EU is dit niet zonder meer mogelijk. Heeft u toch een nadrukkelijk verzoek om buiten de EU een vip busje met chauffeur huren te bewerkstelligen dan kunt u hiervoor wel een verzoek indienen. Wanneer wij vooraf weten welke gebieden / landen u wil bezoeken buiten de EU dan kunnen wij hiervoor een specifiek verzoek indienen bij onze verzekeraar. Soms is dit zonder meerprijs akkoord en een andere keer is er een toeslag aan de orde welke wij vervolgens dan 1/1 aan u doorbelasten. In een enkel geval is het in geheel niet mogelijk om een vip busje met chauffeur te huren buiten de EU maar dat ligt aan welk land het dan betreft. Laat ons weten waar u naartoe wil reizen en wij maken voor u onze scherpste maatwerk offerte binnen 2 werkdagen.

Offerte aanvragen