Vipbus Hilversum

Vipbus Hilversum, de specialist in het verhuren van de meest exclusieve voertuigen voor de zakelijke klant. Wij stemmen onze voertuigen af op de wensen en behoeften van de klant. Een zeer complete en multifunctionele vipbus die u enkel bij vipbus.nl kunt huren. In het foto album ziet u een korte impressie van de mogelijkheden die u bij ons kunt huren.

Vipbus Hilversum, het actuele aanbod

Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid hebben wij een passend voertuig klaar staan.  U kunt bij ons kiezen uit de volgende bijzondere voertuigen, welke geschikt zijn voor zowel zakelijk als particulier vervoer. Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe touringcar? Wij hebben altijd een geschikt voertuig voor u klaar staan. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit de volgende voertuigen:

Vipbus Hilversum

Hilversum Vipbus Huren

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden. Deze landelijke dekking zorgt voor zo min mogelijk lege kilometers wat resulteerd in betaalbaar tarief. Vip bus Hilversum is continu op zoek naar maatschappijen die iets kunnen toevoegen aan ons aanbod.

vipbus huren hilversum

vip bus hilversum

De unieke kenmerken van Vipbus Hilversum

U zult misschien denken dat dit een gewone vipbus is, maar wij onderscheiden ons niet alleen op het exterieur, maar vooral door de mogelijkheden maken we het verschil. De eigenschappen van onze voertuigen zijn afgestemd op die van de consument. Om u een idee te geven, ziet u hieronder een opsomming

Hilversum vipbus

Hilversum vipbus verhuur

Eindeloze mogelijkheden..

Alles is mogelijk en niks te moeilijk. laatst hebben wij voor een telecombedrijf de bus uitgerust met een 4G installatie, zodat er al rijdend een radioshow uitgezonden kon worden over het 4G netwerk. En ook een project waarbij twee bussen door heel Nederland reden en over het 4G netwerk online aan het gamen waren en dat tegen elkaar.

Continu zijn wij bezig om de kenmerken van de bus te verbeteren, zodat we altijd tegemoet te kunnen komen aan de wensen en behoeften van de consument. Het is voor onze continuiteit belangrijk dat wij de mogelijkheden zo optimaal houden.

Vipbus huren in Hilversum?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vipbus Hilversum ontvangen? Middels het offerteformulier kunt u uw rit samenstellen. En dat in slechts een paar minuten. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Voor een sneak preview kunt u terecht in ons foto album of op de filmpagina.

 

Vipbus Hilversum staat voor u klaar in heel Nederland én België!

Wilt u een vip bus huren? Het maakt niet uit waar u heen wilt binnen Nederland of België, wij zorgen er graag voor dat u veilig, comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt. Dus wilt u met Vipbus Hilversum naar Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Breda  Eindhoven of Rotterdam gebracht worden? Wij verzorgen graag een onvergetelijke reis voor u!

Offerte aanvragen