5 Persoons vip busje

Vipbus.nl beschikt over een comfortabel en luxe 5 persoons vip busje. Dit speciaal minibusje kan maximaal 8 personen vervoeren. U zit met uw gezelschap als het ware in een vergaderruimte, zodat u onderweg uw tijd optimaal kan investeren.

5 Persoons vip busje, voorzien van:

De kleinere vipbussen zijn naar aanleiding van de vele wensen en behoeftes van de consument uitgerust met onder andere een navigatiesysteem, lederen bekleding, Modern multimedia systeem, luxe fauteuils voor het optimale comfort en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje in ons aanbod en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat ook te vermelden valt, is de goede en ruime beenruimte. Met name bij het ophalen van uw zakelijke klanten op bijvoorbeeld het vliegveld is dit een zeer welkome eigenschap. Dit zal alleen maar bijdragen aan de comfortabele sfeer onderweg.

vip busje huren 5 personen

vipbusje 5 personen huren

Ons uitgebreide wagenpark

Bij vipbus.nl zien we de laatste jaren een stijgende vraag naar kleine minibusjes. U geeft in uw offerte aan wat voor soort vipbusje u nodig heeft. U kunt onder andere kiezen uit:

5 persoons vip busje, inzetbaar bij diverse gelegenheden

Bovenstaande voertuigen hebben elke bijzondere eigenschappen waardoor uw gezelschap diverse werkzaamheden kan verrichten. Door de diverse mogelijkheden af te stemmen op de wensen en behoeften van de consument is een 5 persoons vip busje perfect voor:

 • Vergaderen onderweg of op locatie
 • Pendeldienst tussen diverse locatie
 • VIP vervoer
 • Luchthaven vervoer
 • Artiesten vervoer

5 persoons vip busje, te huur in heel Nederland en België!

Onze voertuigen rijden door heel Nederland. Als er gekeken wordt naar de diverse offerte aanvragen, zien we dat de meeste reserveringen doorgaan in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtBreda Tilburg. Zoals u kunt zien, komen de meeste ritten uit de Randstad. Doordat in deze steden veel internationale bedrijven en overheidsinstellingen gevestigd zijn, mogen wij deze ritten regelmatig verzorgen.

5 persoons vip busje huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een 5 persoons vip busje? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Vul bij het opmerkingen veld "5 persoons vip busje" in en wij zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte ontvangen hebt. 

Vip busje 5 personen

Vipbus.nl is de specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. De voertuigen die wij verhuren, onder andere een vip busje 5 personen, zijn met de grootste zorg uitgekozen en verbouwd tot exclusieve voertuigen die u enkel hier vindt. Of u nu een kleine of een grote vipbus zoekt? Wij hebben voor ieder event een geschikt voertuig. U heeft de keuze uit de volgende modellen.

Vipbus.nl, online assortiment

Dit aanbod is tot stand gekomen door recente samenwerkingen met maatschappijen welke vipbussen verhuren voor een groot gedeelte van dit aanbod. Net als vipbus.nl kunnen onze partners net iets meer bieden dan een gewone vipbus. Deze exclusiviteit is tot stand gekomen door de uitstraling van het interieur en exterieur. Wij doen er alles aan om deze uitstraling zo optimaal mogelijk te houden. Een groot deel van deze voertuigen zijn gestald dichtbij de grote steden van Nederland om een zo veel mogelijke lege kilometers en onnodige reistijd te voorkomen.

De hoofdvestiging van vipbus.nl is gesitueerd in Noord-Brabant, maar als u een offerte aanvraagt, gaan wij kijken welk voertuig het beste bij uw event past. Een vip busje 5 personen kan aankomen rijden vanuit elk gedeelte van Nederland, omdat er meerdere maatschappijen in ons portfolio zitten die uw vervoer kunnen verzorgen. De prijs die u ontvangt, is samengesteld op basis van beschikbaarheid. 

Een vip busje 5 personen is geschikt voor een scala aan doeleinden. Met name voor de zakelijke gebruiker is het inzetten van een dergelijk voertuig de oplossing om uw zakelijke klanten op of naar locatie te vervoeren. 

Vip busje 5 personen, inzetbaar voor:

U kunt bij ons een luxe busje of luxe bus huren voor diverse soorten doeleinden en gelegenheden. Zo worden onze voertuigen bijvoorbeeld ingezet bij:

 • Luchthaven vervoer
 • Pendeldienst tijdens events
 • Artiestenvervoer
 • Galavervoer
 • Bezoeken van bedrijven
 • Vervoer van jubilarissen
 • VIP vervoer
 • en nog veel meer

Zoals u kunt zien verzorgen wij het vervoer bij diverse zakelijke events. De reden hiervoor is dat wij onze voertuigen volledig naar wens van onze zakelijke klanten hebben ingericht. Hierdoor zijn onze voertuigen complete kantoors op wielen. In deze mobiele kantoorruimtes kunt u onderweg werken en uw reistijd zo optimaal mogelijk besteden.

Vip busje huren 5 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van een vip busje 5 personen? U kunt uw gegevens invullen op het offerteformulier. Dit kost slechts een vijftal minuten. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een op maat gemaakte prijs. U ontvangt veelal binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte prijs. Wij kunnen niet zeggen hoe lang precies, omdat uw aanvraag naar onze collegabedrijven wordt gestuurd. Wij wensen u alvast een fijne reis!

U kunt bij vipbus.nl niet alleen een vip busje huren 5 personen, wij hebben ook diverse andere opties voor u klaar staan, namelijk:

Offerte aanvragen