Vipbus Rheden

Vipbus Rheden is de vervoerder als u op zoek bent naar zakelijk vervoer. Wij vervoeren u in klasse en stijl naar uw event. Dan wordt u niet zomaar in een vipbus vervoerd, maar met een vipbus met een gouden randje. Indien u al een kijkje op onze website hebt gekeken, zult u zien dat wij een scala aan mogelijkheden kunnen aanbieden. Hieronder in het kort ons aanbod:

Vipbus Rheden, actueel aanbod

Wilt u een luxe touringcar huren? Bij Vipbus Rheden kunt u een luxe busje huren of een luxe bus huren in diverse soorten en maten. Hieronder vindt u een korte impressie van de mogelijkheden. Klik op een van de opties voor meer informatie over onze vip touringcars:

vipbus Rheden huren

Rheden Vipbus huren

Wilt u meer informatie over bovenstaande modellen van VIP bus huren Rheden, ga dan naar het wagenpark. U ziet hier een overzicht van de verschillende modellen die wij u kunnen aanbieden. U vindt gedetailleerde informatie over het wagenpark van vipbus Rheden door HIER te klikken. Continu zijn wij ons aanbod aan het optimaliseren om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen. Daarom bieden wij een gevarieerd aanbod tegen de meest betaalbare tarieven.

Een VIP bus huren in Rheden met cateringservice?

Gedurende reis kunt u bij vipbus Rheden kiezen voor onze uitmuntende catering service. Zoals u kunt zien, verhuren wij bijzondere vipcoaches. Wij hebben het doel gesteld dat onze cateringservice net zo exclusief is. Er wordt samengewerkt met diverse cateraars welke hun assortiment hebben afgestemd op de mogelijkheden en beperkingen van onze voertuigen. In onze cateringlijst vindt u de diverse maaltijden, gerechten, snacks en diverse drankjes.

Rheden vipbus

Rheden vipbus verhuur

De unieke features van vip bus Rheden

Naast deze cateringservice bieden onze voertuigen nog meer mogelijkheden om uw reis optimaal in te delen. "TIJD is GELD!" Daarom hebben we diverse aanpassingen gedaan om uw reistijd ideaal te benutten. Deze features vindt u niet snel bij onze collegabedrijven.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • VGA aansluiting (presenatiemogelijkheden)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Vergadermogelijkheden
 • Uitgebreide cateringservice
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • en nog veel meer

vipbus huren rheden

vipbus huren rheden

Unieke mogelijkheden op gebied van zakelijk vervoer

Bij Vipbus Rheden kunt u gebruik maken van de unieke opties op het gebied van zakelijk vervoer. Voor de zakelijke markt hebben wij namelijk een aantal bussen omgebouwd tot een complete mobiele kantoorruimte. Onderweg in een van onze vergaderbussen kun je natuurlijk vergaderen maar ook presentaties verzorgen. De unieke kenmerken van deze voertuigen maken het mogelijk om uw reistijd samen met collega's, klanten of zakenrelaties zo optimaal mogelijk te benutten.

Vipbus huren in Rheden?

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven en de beschikbaarheid van vipbus Rheden. Op de offerte pagina kunt u het aanvraagformulier invullen. In slechts 5 minuten kunt u uw reis samenstellen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken en deze veelal binnen enkele werkdagen naar u toesturen. Wilt u al een kijkje in onze keuken? Neem dan gerust een kijkje in het video album of onze fotopagina. 

Vipbus Rheden beperkt zich natuurlijk niet alleen tot omgeving Rheden. Ook ver buiten Rheden zijn onze bussen regelmatig aan het rijden. Wij brengen onze klanten uit Rheden bijvoorbeeld regelmatig in stijl naar Schiphol of Eindhoven Airport. Hiernaast verzorgen wij ook regelmatig het vervoer tijdens bedrijfsuitjes in bijvoorbeeld Rotterdam, Eindhoven, Bussum, Utrecht, Den Bosch en Den Haag, niets is ons te gek en alles is mogelijk! Zo kunt u onze bussen bijvoorbeeld ook laten beletteren voor een promotietour of reclamecampagne in bijvoorbeeld Breda of Tilburg.

Offerte aanvragen