Vipbus Houten

Vipbus Houten de specialist in zakelijk vervoer op maat. Diverse bedrijven uit de omgeving van Houten hebben al eerder een vipbus gehuurd. U bent er slechts een vijftal minuten mee bezig om de eerste stap te voltooien tot het huren van een vipbus. Wij hebben een divers wagenpark met vipcoaches in diverse uitvoeringen. Dit tegen de scherpste tarieven. Het wagenpark van vipbus Houten bestaat uit:

Vipbus Houten, actuele aanbod

U kunt bij ons een luxe touringcar huren in verschillende soorten en maten. Dus wilt u een luxe bus huren? Dan heeft u de keuze uit de volgende opties:

Zakelijk vervoer op maat

Kortom, heeft u een bedrijf in Houten en/of omstreken en u wilt graag uw zakelijke gasten laten vervoeren in een luxe bus. Vipbus Houten biedt een multifunctionele vipbus aan. Uw chauffeur brengt hen graag naar de luchthaven, een hotel of naar een bedrijfslocatie. Uiteraard kunt u de luxe bus gebruiken om openstaane zaken te bespreken in een vergadering of presentatie. Of misschien een bedrijfsfeest of personeelsuitje, ook daarvoor zijn onze voertuigen optimaal inzetbaar. Op deze manier kunt u uw personeel bedanken voor het harde werk dat ze de afgelopen tijd hebben geleverd. Dit wordt een dag dat uw personeel lang zal heugen.

Voor speciale gelegenheden hebben wij niet alleen onze luxe bussen voor u klaar staan, u kunt bij ons ook oldtimer bussen huren. Deze sfeervolle bussen kunnen bijvoorbeeld een leuke toevoeging zijn bij een jubileum, huwelijk of themafeest.

De unieke kenmerken van Vipbus Houten

Onze luxe bussen zijn inzetbaar voor een scala aan gelegenheden. Of het nu gaat om een vergadering, presentatie, bedrijfspresentaties, promotionele activiteiten, of een beursstand. Vipbus Houten beschikt over de oplossing op maat. Wat kunt u van onze voertuigen verwachten.

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Warme binnenverlichting
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • en nog veel meer

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen van vipbus Houten. Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts vijf minuten stelt u uw reis met een luxe busje samen en u ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

Uniek zakelijk vervoer.

De unieke eigenschappen van de voertuigen van Vipbus Houten zorgen ervoor dat deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Een aantal van onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als een mobiel kantoor. Dus wilt u een mobiele kantoorruimte huren waarin u onderweg kunt vergaderen, werken of presentaties verzorgen? Dan kunt u bij ons een vergaderbus huren met unieke mogelijkheden. De mogelijkheden met onze mobiele vergaderruimtes zijn eindeloos, zo zijn ze bijvoorbeeld ook ideaal voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid te bestickering. Kortom, wij bieden uniek en multifunctioneel zakelijk vervoer op maat!

Vipbus Houten, Beschikbaar in heel de Benelux!

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Houten en u wilt een vip bus huren? In Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Zeist, Vianen en Culemborg worden onze voertuigen regelmatig ingezet voor diverse events. Maar ook verder buiten Houten helpen wij u natuurlijk graag. Dus wilt u bijvoorbeeld opgehaald worden in Tilburg, Breda, Den Bosch, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen