Vipbus Rijswijk

Vipbus Rijswijk garandeert u op maat gemaakt vipvervoer. De mogelijkheden die wij aanbieden, staan gelijk met een bedrijf op wielen. Ons portfolio bestaat uit voertuigen die gebouwd zijn naar de wensen en behoeften van de consument. Vipvervoer bij vipbus Rijswijk kunt u vergelijken met een dag op kantoor. Kijkt u naar de diverse mogelijkheden.

Vipbus Rijswijk, kenmerkt zich door:

Vipbus Rijswijk wil zich graag onderscheiden van andere vervoersmaatschappijen. Om deze reden hebben wij unieke eigenschappen toegevoegd aan onze bussen en is onze service van een hoog niveau. Wanneer u kiest van Vipbus Rijswijk bent u verzekerd van een rit om nooit meer te vergeten. Gaat u bij ons een vip touringcar huren? De volgende bijzondere kenmerken dragen dan bij aan een echte VIP ervaring:

 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Modern multimedia installatie
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Multimedia installatie
 • Cateringmogelijkheden (optioneel)
 • Belettering op maat (optioneel)
 • Inzet voor hostess
 • Onbeperkt Wifi aan boord
 • en nog veel meer

Een aantal van de mogelijkheden welke voorzien zijn in onze vipbussen. Deze eigenschappen vindt u enkel in de twee meest exclusieve limousine bussen van Europa. met name de totale rondzit in combinatie met vele schermen en VGA aansluiting maakt het realiseren van een vergadering optimaal. Vipbus Rijswijk is op de hoogte van de wensen en behoeften van de consument en doen er alles aan om u zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van de consument. 

Vipbus Rijswijk, het aanbod

Eerder hebben wij vermeld dat vipbus Rijswijk een divers aanbod heeft. Hieronder een greep uit ons huidige aanbod. Voor elk gezelschap en event hebben wij een oplossing op maat.

Als bedrijf en/of particulier wilt u een bus of busje voor laten rijden die iets kan toevoegen aan uw vervoer. Dit kan vipbus Rijswijk garanderen. Bent u op zoek naar iets anders? Laat het ons weten en wij denken met u mee. Wij hebben een groot netwerk aan bedrijven met vipvoertuigen.

Unieke mogelijkheden op het gebied van zakelijk vervoer

Een aantal van de bovengenoemde bussen zijn compleet ingericht als mobiel kantoor. Onderweg in een van deze voertuigen kunt u vergaderen en presentaties geven. Door deze unieke mogelijkheden zijn deze bussen inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Zo bieden onze vergaderbussen bijvoorbeeld mogelijkheden om met klanten of zakenrelaties langs bouwlocaties te gaan en presentaties te verzorgen op locatie. Of wilt u bijvoorbeeld een keer vergaderen in een bosrijke omgeving met uw collega's? Ook dat kunnen wij gemakkelijk verzorgen! Niets is bij ons te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten over Vipbus Rijswijk?

Meer informatie ontvangen over de tarieven en eventuele beschikbaarheid voor een vip touringcar huren voor uw event? Vipbus Rijswijk nodigt u uit om het aanvraagformulier in te vullen. Binnen nog geen vijf minuten heeft u uw reis samengesteld. Wij zullen u ten alle tijden laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. En dat veelal binnen enkele werkdagen.

 

Wij vervoeren onze klanten natuurlijk niet alleen in Rijswijk en omgeving. Ook in de rest van Nederland en België verzorgen wij regelmatig ritten. Dus wilt u bijvoorbeeld naar Amsterdam voor een bedrijfsuitje? Wilt u een promotietour doen in Noord-Brabant langs bijvoorbeeld Breda, Tilburg en Eindhoven? Of wilt u vergaderen onderweg van Schagen naar Rotterdam? Bij Vipbus Rijswijk is het allemaal mogelijk!

Offerte aanvragen