Vipbus Flevoland

Zoekt u vipvervoer met bijzondere mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Flevoland aan het juiste adres. Wij hebben diverse voertuigen met unieke kenmerken voor u klaar staan. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap heeft Vipbus Flevoland wel een passend voertuig klaar staan. Van kleine vipbusjes tot grote vipbussen, het staat bij ons allemaal voor u klaar. Dus wilt u een luxe touringcar huren? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Vipbus Flevoland, inzetbaar als;

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark uitgebreid met diverse voertuigen welke ieder over bijzondere kenmerken beschikken. Hierdoor zijn de vipbussen en vipbusjes van Vipbus Flevoland inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden, zowel zakelijk als particulier. Zo kunt u een luxe bus huren of een luxe busje huren voor de volgende soorten doeleinden:

Zoals u kunt zien zijn een groot deel van de events waarvoor wij het vervoer mogen verzorgen zakelijk. Dit komt omdat onze voertuigen compleet zijn ingericht als mobiel kantoor, deze bussen noemen wij ook wel vergaderbussen. Onderweg kunt u werken, vergaderen en presenteren doordat aan boord alles aanwezig is wat u in een mobiele vergaderruimte zou kunnen verwachten.

vipbus verhuur flevoland

luxe vip bus flevoland

De unieke kenmerken van Vipbus Flevoland

Zoals u kunt zien kunt u de vipbussen van Vipbus Flevoland inzetten voor een diversiteit aan doeleinden. Dit komt voornamelijk doordat de luxe bussen beschikken over unieke kenmerken die geheel naar wens in en uit te schakelen zijn, hierdoor zijn de voertuigen zowel voor zakelijke al feestelijke gelegenheden uitermate geschikt. De volgende kenmerken zorgen ervoor dat de voertuigen van Vipbus Flevoland eindeloze mogelijkheden bieden:

 • Totale rondzit
 • Mogelijkheid tot bestickeren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Draadloos internet
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Diverse LCD schermen
 • Luxe keukenblok
 • Gevulde koelingen met bier, wijn en fris (tegen meerprijs)
 • Koffiemachine
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid inzet hostess
 • En nog veel meer...

flevoland vipbus

vipbus flevoland

Het aanbod van Vipbus Flevoland

Bovengenoemde kenmerken zijn vooral te vinden in onze grootste vipbussen (The Experience VIP Lounge & The Reference VIP Lounge). Bent u benieuwd naar de faciliteiten van onze andere voertuigen? Klik dan op één van de onderstaande voertuigen voor meer informatie over deze voertuigen. 

Een aantal van de bovenstaande bussen zijn ook uitermate geschikt als mobiele kantoor unit. Aan boord van deze bussen is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. Het is hierin mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Deze bussen noemen wij ook wel vergaderbussen. Met deze bussen hebben wij ritten mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Wij hebben onze luxe bussen daarom ook volledig ingericht naar de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten.

vip busje flevoland

luxe bus verhuur flevoland

Ruime cateringmogelijkheden met Vipbus Flevoland

Wilt u een van de bovenstaande vipbussen huren of vip touringcars huren? Wij doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat u zich een echte VIP voelt tijdens de rit. Om deze reden hebben alle voertuigen van Vipbus Flevoland een comfortabele en stijlvolle inrichting. Hiernaast kunt u gebruik maken van onze extra's. Zo hebben wij bijvoorbeeld een luxe cateringservice. Op onze cateringlijst vindt u de mogelijkheden van onze cateringservice. U vindt hierop diverse snacks, borrelhapjes en maaltijden. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen er voor dat het voor u klaar zal staan.

Vip bus huren in Flevoland?

Bent u overtuigd en wilt u graag een vip bus huren of een luxe personenbus huren voor een rit in Flevoland? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid, raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen op de website. Onze medewerkers zullen er vervolgens alles aan doen om u binnen enkele werkdagen een offerte op maat toe te sturen. Heeft u nog vragen die geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Aarzel niet, want niets is te gek bij Vipbus Flevoland.

Ook buiten Flevoland te huur!

Wist u dat wij niet alleen het vipvervoer in Flevoland verzorgen? Doordat wij samenwerken met diverse vervoersmaatschappijen uit heel Nederland, kunt u bij Vipbus Flevoland ook terecht voor het huren van een vipbus in een van de andere provincies van Nederland én België! Doordat onze voertuigen gestald staan door het gehele land kunnen wij voor iedere rit binnen de Benelux vipvervoer tegen de scherpste prijs aanbieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Vipbus.nl in de andere provincies van Nederland? Klik dan op één van de provincies hieronder voor meer informatie over een luxe busje huren:

Offerte aanvragen