Vipbus Leiden

Vipbus Leiden vervoert u in klasse en stijl naar uw bestemming. Dit is zakelijk vervoer met een gouden randje. Maar dan hebben we het voornamelijk over de grote vipbussen welke wij aanbieden. The Reference & The Experience VIP Lounge zijn speciaal gebouwd voor de zakelijke markt met een scala aan mogelijkheden aan boord om de zakelijke reiziger te voorzien in hun wensen en behoeften.

Vipbus Leiden, wat is mogelijk?

Wij hebben diverse bijzondere eigenschappen aan onze vipbussen toegevoegd. Hieronder zijn de bussen van Vipbus Leiden multi-inzetbaar. Het maakt niet uit voor wat voor soort gelegenheid u een vipbus wilt huren, de volgende eigenschappen maken het mogelijk dat u de reistijd altijd zo optimaal mogelijk kunt benutten:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek concept)
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multimedia installatie
 • VGA aansluitingen
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Draadloze microfoons
 • Warme binnenverlichting
 • Extra geluidsisolatie
 • Lederen & comfortabele zetels
 • en nog veel meer

Leiden Vipbus

Vipbus Leiden

Wij zijn tot deze eigenschappen gekomen, omdat vipbus Leiden zo goed mogelijk wil aansluiten bij de wensen en behoeften van onze huidige en toekomstige klanten. Met name de zakelijke markt wil dat de reistijd optimaal benut kan worden. Het is voor ons belangrijk dat wij zowel positieve als negatieve feedback ontvangen om onze diensten te optimaliseren.

Leiden Vipbus

Leiden Vipbus verhuur

Vipbus Leiden, het aanbod

In de eerste paragraaf hebben we aangegeven dat we beschikken over 2 grote vipbussen, maar wij bieden meer aan dat enkel dit. Benieuwd naar het totale aanbod? Oordeelt u maar zelf. In het wagenpark staan een aantal andere modellen. Elk gezelschap heeft zo zijn eigen wensen en wil graag op een zo optimaal mogelijke manier worden vervoerd. Door recente samenwerkingen kunnen wij ons wagenpark continue aanpassen.

Bovenstaande modellen worden het meest gehuurd van vipbus Leiden. De diverse modellen worden voorafgaand aan de rit nagekeken, zodat deze in topconditie voor worden gereden. Er mag niks aan het toeval worden overgelaten. Dus wilt u een bijzondere luxe busje huren of een luxe touringcar huren? Dan bent u bij Vipbus Leiden aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer met vele mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Leiden aan het juiste adres. Wij hebben namelijk unieke luxe bussen welke ingericht zijn als een mobiel kantoor. Deze bussen bieden unieke mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo is het voor onze zakelijke klanten bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Wilt u ook graag uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten in een van onze mobiele vergaderruimtes? Vraag dan een offerte aan op onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie ontvangen over Vipbus Leiden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vipbus Leiden ontvangen? Middels het offerteformulier kunt u uw rit samenstellen in slechts vijf minuten. Aan de hand van uw aanvraag kunnen wij de scherpste prijs berekenen en op zoek gaan naar het juiste voertuig. En dat veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor een luxe bus huren bij Vipbus Leiden.

In Leiden en omgeving zijn regelmatig actief om zakelijke klanten op locatie te brengen. U heeft ons misschien wel eens gezien in Voorschoten, Zoeterwoude, Oetgstgeest, Warmond, Maaldrift, Sassenheim en Katwijk  aan Zee. Maar ook verder buiten Leiden zijn wij natuurlijk actief. Wij brengen bijvoorbeeld regelmatig klanten naar steden als Amsterdam, Breda, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Alles is mogelijk!

Offerte aanvragen