Vipbus Assen

Vipbus Assen, wat kunnen wij zoal voor u doen? Onze chauffeurs halen u en uw zakelijke klanten op U kunt kiezen uit een van onze vip voertuigen. Neem gerust eens een kijkje in het wagenpark en maak uw keuze. Kunt u niet wachten? Dan vindt u hieronder een beknopte selectie van onze vip voertuigen. Onze voertuigen zijn voorzien van diverse eigenschappen, welke het mogelijk maken om deze in te zetten voor zakelijke gelegenheden.

Vipbus Assen, wat zijn de kermerken:

Bij Vipbus Assen kunt u een luxe bus huren met diverse unieke kenmerken. U kunt hier een luxe touringcar huren voor ieder gezelschap en iedere gelegeheid. De voertuigen zijn namelijk multifunctioneel door de diverse unieke kenmerken. U kunt bijvoorbeeld de volgende kenmerken in onze bussen verwachten:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Internet aan boord
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Meerdere aansluitingen voor laptops e.d.
 • Uitgebreide presentatie mogelijk
 • Draadloze microfoons
 • Luxe koffiehoek
 • en nog veel meer

Assen vipbus

Vipbus Assen

Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden die aanwezig zijn in de vipbus. Vipbus Assen is de vervoerspartner voor zakelijk gebruik. Regelmatig halen we gasten op om van Schiphol naar Assen te rijden en andersom. Vaak wordt ons verzocht om daar een bijzondere rondrit van te maken langs diverse belangrijke zakelijke bedrijven. Wilt u meer bezig zijn met uw relatie, uiteraard kunnen wij het verzorgen van de dranken en dergelijke verzorgen door bijvoorbeeld de inzet van een hostess. Alles is mogelijk

Vipbus Assen voor zakelijk vervoer

Door de jaren heen heeft vipbus Assen vele zakelijke ritten mogen verzorgen voor diverse nationale en internationale bedrijven. Het maakt voor ons niet uit of het een lokaal of een multinational is. Elk project is weer een nieuwe uitdaging. Wij trachten elke reis zo goed mogelijk te verzorgen. Klanttevredenheid staat voorop!! Dus wilt u een luxe busje huren voor een zakelijke reis? Dan bent u bij ons verzekerd van een complete VIP ervaring.

Verhuur vipbus Assen

Assen Vipbus verhuur

De vele mogelijkheden van Vipbus Assen:

Alles en meer is mogelijk bij vipbus Assen. Door de jaren heen zijn wij voor verschillende doeleinden ingezet. Doordat wij ons voornamelijk richten op de luxe zakelijke markt zijn wij veelal op weg voor bedrijven. U kunt bij ons bijvoorbeeld een luxe bus inzetten voor de volgende doeleinden:

Bovengenoemde gelegenheden en evenementen vinden vaak plaats in de groten steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Breda. Om deze reden halen wij vaak klanten op in Assen om ze vervolgens naar deze steden te brengen. Hiernaast biedt Vipbus verhuur Assen nog diverse andere mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld in stijl opgehaald worden vanaf Schiphol airport? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar!

vipbus huren assen

verhuur luxe bus assen

Zakelijk vervoer huren in Assen?

Bent u op zoek naar zakelijk groepsvervoer in Assen en wilt u uw reistijd samen met collega's, klanten of zakenrelaties graag zo optimaal mogelijk benutten? Dan bent u bij Vipbus Assen aan het juiste adres. Bij ons kunt u een luxe bus huren welke compleet is ingericht als mobiel kantoor. Door de verschillende unieke faciliteiten aan boord is het mogelijk om onderweg of op locatie te vergaderen, presentaties te geven of gewoon aan het werk te gaan op uw laptop. U kunt hier een mobiele kantoorruimte huren met een unieke vergaderopstelling. De stoelen zijn zodanig geplaatst dat iedereen elkaar kan aankijken wat natuurlijk erg fijn is bij een meeting. De diverse unieke eigenschappen maken van onze bussen heuze vergaderbussen waarin u uw reistijd zo optimaal mogelijk kunt besteden.

Zakelijk vervoer in diverse soorten en maten

Vipbus Assen heeft zakelijk vervoer in diverse soorten en maten. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn een aantal van onze bussen compleet ingericht als mobiel kantoor. Daarnaast kunt u bij ons ook diverse luxe mercedes busje huren die ook uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Deze mercedes vip busjes hebben een luxe en stijlvolle uitstraling waardoor u in stijl vervoerd zal worden. Dus bent u op zoek naar zakelijk groepsvervoer? Dan bent u bij Vipbus Assen aan het juiste adres.

vip bus huren assen

vipbus assen

Vipbus huren in Assen?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die vipbus Assen te bieden heeft voor uw event? Graag nodigen wij u uit om het online offerteformulier in te vullen. Na ontvangst door onze medewerkers zullen wij de rit bekijken en berekenen. Veelal ontvangt u binnen enkele dagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie voor een vip touringcar huren.

Vipbus Assen, wij staan voor u klaar!

Heeft in de buurt van Assen een luxe bus of luxe busje nodig? Wij halen ook regelmatig medewerkers en/of zakenrelaties op in Bovensmilde, Laaghalerveen, Hooghalen, Smilde, Loon, Zeijerveld, Zeijen, Rhee, Huis Ter Heide, Almen, Eldersloo, Rolde, Gasteren en Nijlande. Maar ook verder buiten Assen is het mogelijk om onze vipbus in te zetten. Wij zijn namelijk actief door heel Nederland. U kunt onze vipbus dus ook gewoon huren voor ritten in bijvoorbeeld Venlo, Zeist, Zwijndrecht, Veldhoven of Soest.

Wij proberen onze vipbussen altijd te verhuren tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Vul vrijblijvend het offerte formulier in en wij berekenen binnen enkele werkdagen een prijs voor uw rit!

 

Bij Vipbus Assen zijn de mogelijkheden grenzenloos. U kunt bij ons een vergaderbus huren tot een discobus huren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen