Vipbus Ede

Vipbus Ede is gespecialiseerd in het vipvervoer voor kleine en grote gezelschappen. Wij verzorgen niet zomaar vipvervoer, maar vervoer uit het hoogste segment. Bij vipbus.nl staat service, kwaliteit en de wensen en behoeften van onze klanten voorop. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en wij zorgen er altijd voor dat onze voertuigen in perfecte staat zijn. Wat kan vipbus Ede u zoal aanbieden.

mobiele kantoorunit te huur

Ede Vipbus

Vipbus Ede, het aanbod

Om de klanten van Vipbus Ede ten alle tijden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij door de jaren heen ons wagenpark zoveel mogelijk proberen uit te breiden met diverse luxe bussen en luxe busjes. Hierdoor vindt u bij Vipbus Ede altijd wel een vipbus of vipbusje welke voldoet aan uw wensen, mede dankzij onze samenwerkingen met diverse andere vipvervoer maatschappijen. Hieronder vindt u een overzicht van de voertuigen die wij het meeste verhuren;

Verhuur vipbus Ede

vip touringcar

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Deze maatschappijen zijn geselecteerd op de mogelijkheden die hun voertuigen u kunnen bieden. Een voordeel van dit collectief is dat deze maatschappijen over geheel de Benelux voertuigen startklaar hebben staan om u naar uw event te vervoeren.

De unieke vipbussen van vipbus Ede

Als er gekeken wordt naar de twee grote vipbussen, zijn deze uniek en exclusief te huur bij vipbus.nl. Als u de vipbussen ziet, zult u twee nachtblauwe vipbussen zien die u de volgende mogelijkheden kunnen bieden, met name om onze vipgasten tegemoet te komen.

 • Totale rondzit (unieke vergaderopstelling)
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Digitale klimaatcontrole
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Inhuren van een hostess
 • Professionele geluisinstallatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • en nog veel meer 

Bovenstaand een klein overzicht van de vele mogelijkheden die vipbus Ede heeft te bieden. Mocht u tijdens uw reis speciale wensen hebben? Laat het ons weten en wij gaan er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Door onze jarenlange ervaring proberen we onze voertuigen zo goed mogelijk te voorzien van op maat gemaakte eigenschappen.

Zakelijk vervoer met vipbus Ede

Door de jaren heen hebben wij het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Wij hebben om deze reden een aantal van onze bussen compleet ingericht als mobiele vergaderruimte. Aan boord is alles aanwezig om onderweg of op locatie presentaties te kunnen verzorgen of om te vergaderen. U kunt in ons mobiel kantoor gebruik maken van diverse faciliteiten welke u ook in een normaal kantoor kunt verwachten, zoals de verschillende beeldschermen, stopcontacten en Wifi. Verder hebben onze grote bussen een unieke vergaderopstelling zodat u makkelijk kunt overleggen met alle inzittenden.

Meer informatie over Vipbus Ede?

Wilt u een vip touringcar of luxe bus huren en bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Ede. Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Het kost slechts een vijftal minuten, maar dan hebben we een juist beeld van de reis en kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Op deze manier kunt u binnenkort een luxe touringcar huren met uniek mogelijkheden.

Vipbus Ede brengt u graag naar Tilburg, Utrecht, Breda, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en diverse andere plaatsen binnen Nederland én België!

Offerte aanvragen