Vipbus Noordoostpolder

Vipbus Noordoostpolder vervoert u geheel in stijl met voertuigen die afgestemd zijn op de zakelijke markt. Dit zijn niet zomaar vipbussen die u van A naar B rijdt, maar een vipcoach die u geld opbrengt. Op welke manier kan vipbus Noordoostpolder dit invullen? Kijkt u eens naar de onderstaande mogelijkheden.

Vipbus Noordoostpolder, de eigenschappen

Wij hebben diverse unieke eigenschappen toegevoegd aan onze vipbussen, hierdoor kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten. Hieronder kunt u een impressie krijgen van de bijzondere eigenschappen van Vipbus Noordoostpolder.

 • Totale rondzit met comfortabele en lederen zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme binnenverlichting (naar wens instelbaar)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Catering on board (optioneel)
 • Extra geluidsisolatie
 • Professonele geluidsinstallatie
 • Belettering op maat
 • Digital climat control
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Draadloos spraaksysteem
 • en nog veel meer

Vipbus Noordoostpolder

kantoorbus noordoostpolder

Zakelijk vervoer met Vipbus Noordoostpolder

Door de totale rondzit kunt u uw gasten ontvangen in een ontspannen en informele omgeving. Onze voertuigen zijn ruim opgezet waarin een vergadering of presentatie gehouden kan worden met een zeer stijlvol karakter. Bij de bouw van de vipbussen is enkel gebruik gemaakt van exclusieve materialen, nachtblauwe kleuren en uiteraard de aanwezigheid van bovenstaande features. Dit staat garant voor een bijzonder zakelijke, maar vooral rijdende ontmoeting.

Onze luxe bussen zijn intzetbaar als rijdend kantoor. Door de unieke rondzit en de diverse andere features is het mogelijk om in deze mobiele vergaderruimte te werken, te vergaderen en presentaties te verzorgen. Voor zakelijk vervoer zijn onze bussen dus de meest geschikte oplossing! Wij verhuren deze bussen ook wel als vergaderbussen, onze vergaderbussen zijn de meest complete voertuigen om in te vergaderen, alles is aan boord aanwezig voor een vergadering of presentatie onderweg.

Uniek vipvervoer!

Een aantal van onze vipbussen zijn de mooiste, maar ook de compleetste van Europa. Deze speciale vipbussen die vipbus Noordoostpolder verhuurt, zijn uniek en uit het topsegment. Dit is vipvervoer met een diamanten randje. Uw gezelschap zal zich thuis voelen in onze vipcoaches. De genoemde mogelijkheden zijn standaard aan boord. Wij hebben er alles aan gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Noordoostpolder vipbus

Noordoostpolder Vipbus verhuur

Benut uw reistijd optimaal met Vipbus Noordoostpolder

Uw reistijd optimaal indelen, zodat geen minuut verloren gaat. Als u op pad gaat met een zakelijk gezelschap voor een bedrijfstour, promotionele activiteiten, afdelingsuitje of een vergadering onderweg. Alles is mogelijk. Als we iets vergeten zijn, kunt u dit melden aan ons. Wij gaan er mee aan de slag en bekijken of we het in onze specials zullen inbouwen. Neemt u gerust een kijkje in het foto album of de videopagina. U zult zien dat wij op vele fronten actief kunnen zijn.

Vipbus huren in Noordoostpolder?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en/of tarieven van vipbus Noordoostpolder? U kunt uw voorkeuren aangeven op het online offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze adminstratie. Wij trachten al onze offertes en contactformulier binnen enkele werkdagen te beantwooden.

Wist u dat wij niet alleen actief zijn in de omgeving van Noordoostpolder? Ook in de rest van Nederland zijn wij u graag van dienst met de verhuur van vipbussen. Wij halen bijvoorbeeld regelmatig internationale klanten op van Schiphol Airport en brengen hen dan naar de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Baarn, Tilburg, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom of Eindhoven. Alles is mogelijk bij Vipbus Noordoostpolder! Dus wilt u een luxe touringcar huren of een luxe busje huren? Wij staan graag voor u klaar!

Offerte aanvragen