Te Koop: Bosch dynamo Van Hool Altano

Bosch dynamo van hool altano
Bosch dynamo van Hool altono kopen
bosch dynamo van hool altano te koop
bosch dynama van hool altano verkoop

Bosch dynamo Van Hool Altano kopen?

Heeft u een Van Hool Altano en bent u daarvoor op zoek naar een dynamo? Zoek dan niet verder! Bij deze bieden wij deze Bosch dynamo Van Hool Altano te koop aan. Deze dynamo is nog nieuw in verpakking. Wilt u meer weten over dit onderdeel? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina. 

Naast deze Bosch Dynamo verkopen wij ook regelmatig andere onderdelen. Klik hier voor de onderdelen die wij momenteel te koop aanbieden. Een aantal van de onderdelen die wij verkopen zijn gebruikt in onze luxe touringcars maar kunnen nog prima een rondje mee en een aantal van de onderdelen zijn nog nieuw maar verkopen wij omdat we deze niet meer nodig hebben.

Vipbus.nl verhuurd luxe vervoer op maat en is gespecialiseerd in stijlvol luxe vervoer. U kunt bij ons luxe bussen en busjes huren met unieke eigenschappen. Zo zijn een aantal van onze voertuigen ingericht als vergaderbus waardoor het voor zakelijke gezelschappen mogelijk is om hun reistijd zo optimaal mogelijk te besteden. De mogelijkheden met onze voertuigen zijn eindeloos.

Offerte aanvragen