Vipbus Soest

Vipbus Soest, de vervoerder bij uitstek als het gaat om zakelijk vervoer. Wij kunnen u veel meer bieden dan enkel het brengen en halen. Op het moment dat u plaats neemt in een van onze specials garanderen wij u dat uw reistijd optimaal geïnvesteerd wordt. Vipbus Soest heeft een scala aan mogelijkheden aan boord om het uw reis te vergemakkelijken. 

Soest vipbus

soest Vipbus Verhuur

Vipbus Soest, kenmerkt zich door:

Onze luxe touringcars beschikken over diverse kenmerken die ervoor zorgen dat onze voertuigen unieke mogelijkheden bieden. U kunt bij ons namelijk een luxe bus huren met de volgende speciale eigenschappen:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • VGA aansluiting
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Professionele muziekcomputer
 • Extra geluidsisolatie
 • Cateringmogelijkheden
 • Wifi aan boord
 • Branding mogelijkheden
 • Climat control
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Luxe koffie automaat
 • nog veel meer

Maak gebruik van onze cateringservice!

In de lijst vindt u cateringmogelijkheden terug. Geregeld komt het voor dat onze klanten in de vipbus willen ontbijten, lunchen of een avondmaaltijd nuttigen. Het is voor vipbus Soest belangrijk dat wij een bepaalde standaard kunnen garanderen. Na lang zoeken zijn wij samen gaan werken met een cateraar welke het assortiment heeft afgestemd op onze producten. Op het moment dat er een rit is, zal diezelfde dag nog de gerechten worden bereid en geleverd. 

Vipbus Soest, te huur voor diverse gelegenheden

Door de jaren heen hebben wij voor een diversiteit aan gelegenheden onze vipbussen ingezet. Veelal voor productpresentaties en afdelingsuitjes, maar ook artiestenvervoer, pendeldiensten, beurzen en congressen zijn geen enkel probleem. Neem gerust eens een kijkje in ons foto album voor een impressie van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden tijdens uw vervoer.

Passend vervoer voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid

U kunt bij ons kiezen uit diverse modellen vipbussen en vip busjes. Hierdoor is er altijd wel een voertuig dat aansluit op uw wensen en dat past bij uw gezelschap. Van kleine tot grote groepen, voor ieder gezelschap hebben wij passend vervoer klaar staan. Hieronder vindt u een overzicht van onze voertuigen die u met enige regelmatig verhuren aan diverse bedrijven en instanties, maar ook aan verschillende groepen particuliere klanten.

Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe touringcar? Voor ieder gezelschap hebben wij vervoer op maat!

Zakelijk vervoer op maat

Bent u op zoek naar passend vervoer voor een zakelijke rit? Bij ons kunt u een mobiele kantoorruimte huren met unieke mogelijkheden. In onze luxe bussen welke compleet zijn omgebouwd tot mobiel kantoor kunt u onderweg of op locatie werken, vergaderen en presenteren. Wanneer u kiest voor een rijdend kantoor van Vipbus Soest kunt u de reistijd samen met collega's, klanten en/of zakenrelaties zo optimaal mogelijk besteden.

Meer weten over een vip bus huren in Soest?

Wilt u meer informatie ontvangen over de prijzen en beschikbaarheid van vipbus Soest? Graag verwijzen wij u naar het offerte formulier. In slechts een aantal minuten heeft u het aanvraagformulier ingevuld. Aan de hand van uw gegevens kan onze administratie een op maat gemaakte prijs voor u samenstellen en veelal heeft u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs in uw mailbox.

 

Het maakt niet uit waar u heen wilt, Vipbus Soest verzorgt graag het vervoer van en naar uw bestemming. Zo halen wij bijvoorbeeld geregeld klanten op in Soest om hen naar de locatie van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje te brengen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Of wilt u een promotietour organiseren in Noord-Brabant langs Breda, het Gooi, Tilburg en Eindhoven? Het kan allemaal! Laat één van onze voertuigen bijvoorbeeld bestickeren om gedurende de rit reclame te maken voor uw bedrijf!

Offerte aanvragen