vipbus huren Breda

Vipbus huren Breda is onderdeel van vipbus.nl en is uw zakelijke partner voor het huren van vip voertuigen uit het hoogste segmenten. Wij verhuren niet zomaar een luxe touringcar, maar een onvergetelijke beleving op zakelijk en entertainment vlak. De diverse voertuigen welke u zoal kan huren bij vipbus.nl beschikken over een diversiteit aan mogelijkheden, zakelijke en klassieke uitstraling en een imposant voorkomen. 

Vipbus huren Breda, huidig aanbod

Zoals u kunt zien, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan voertuigen. Door de vraag van de consument naar exclusieve voertuigen is ons aanbod hierop afgestemd. Doordat wij samenwerken met diverse verhuurders hebben wij dit aanbod gerealiseerd.

The Reference & The Experience zijn de meest exemplarische en unieke vipbussen van Europa. Vipbus huren Breda onderscheidt zich van de concurrentie door de aanwezigheid van een diversiteit aan kenmerken welke in de vipbussen zijn gebouwd. Vooral op het gebied van multimedia & entertainment kunnen wij ons distantiëren. Waar kunt u zoal aan denken:

Eigenschappen van het wagenpark

Wilt u een luxe bus huren? U kunt bij ons een luxe touringcar huren in breda met diverse unieke eigenschappen:

 • Zakelijke & klassieke uitstraling
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Draadloos spraaksysteem
 • Modern multimedia installatie
 • Vergadermogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • en nog veel meer

Slechts een beknopte selectie van de diverse eigenschappen van onze vipbussen. Alles is aanwezig om van uw zakelijke reis een onvergetelijke beleving te maken. Onze voertuigen zijn beschikbaar voor reizen door heel Europa.

Vipbus huren Breda voor diverse gelegenheden..

Door de unieke eigenschappen van Vipbus huren Breda zijn onze voertuigen inzetbaar bij een een diversiteit aan gelegenheden. De verschillende unieke eigenschappen zitten allemaal netjes weggewerkt in het interieur waardoor de bussen een luxe en zakelijke uitstraling hebben. Hierdoor zijn onze VIP bussen uitermate geschikt voor de volgende events:

Meer informatie over vipbus huren Breda?

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Via het contact -en offerteformulier kunt u al uw vragen stellen en een offerte op maat aanvragen voor Vipvervoer op maat. Aarzel niet en neem contact op en ontdek wat vipbus huren Breda voor u kan bieden!!

Ook voor ritten buiten Breda staan wij graag voor u klaar. Wij verzorgen bijvoorbeeld regelmatig zakelijke ritten voor bedrijven of instanties in Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Daarnaast verzorgen wij ook luchthaven vervoer van en naar Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Bent u bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje en zoekt u nog luxe vervoer van bijvoorbeeld Eindhoven naar Tilburg? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Of wilt u toch liever een vipbus huren voor een bruiloft in Utrecht? U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de bussen van vipbus.nl!

Vipbus Breda, vervoer op maat!!

Vipbus Breda is de specialist als u op zoek bent naar zakelijk vervoer. Wij kunnen met onze voertuigen aan de vraag van de consumenten tegemoet komen. Niet enkel door de uitstraling, maar vooral door de mogelijkheden die de vipbussen te bieden hebben. Met name de grote vipbussen beschikken over eigenschappen die je bij een andere maatschappij niet vindt. Dus wilt u een luxe bus of luxe busje huren voor zakelijke vervoer en bijvoorbeeld de mogelijkheid hebben om onderweg te vergaderen? Dan bent u bij Vipbus Breda aan het juiste adres.

Vipbus Breda, onderscheidt zich door

 • Totale rondzit met lederen fauteuils (uniek concept)
 • Wireless Internet Access point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Diverse tafeltjes in de bus
 • Oplaadpunten voor multimedia apparaten
 • Cateringmogelijkheden
 • Warme belichting
 • Multimedia installatie
 • Professionele muziekcomputer
 • Mogelijkheid tot hostess inzet

Bovengenoemde eigenschappen maken van onze bussen complete mobiele kantoorruimtes. Door deze bijzondere eigenschappen huurt u bij ons niet zomaar een luxe bus maar een compleet mobiel kantoor. U kunt onderweg in onze vergaderbussen gewoon doorwerken, vergaderen of zelfs presentaties geven waardoor u uw reistijd zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Dit zijn een aantal van de vele voorzieningen in de vipbus. Deze kenmerken zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen en deze toe te passen in de vipbus. Vipbus Breda streeft naar een zo groot mogelijke klantenkring met een diversiteit aan gelegenheden. Alles is mogelijk en wij doen er alles aan om uw event zo goed mogelijk te laten slagen. Door onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee bij de inzet van een van onze voertuigen.

Aanbod vipbus Breda

Vipbus Breda heeft misschien niet het grootste wagenpark, maar wel het wagenpark met de meeste kwaliteit. Wij streven naar exclusiviteit en willen net dat extra beetje bieden dat je nergens anders vindt. Wanneer u op zoek bent naar een luxe bus of luxe busje kunt u bij ons kiezen uit de volgende opties:

Bovenstaand aanbod is deels tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Deze aanbieders zijn geselecteerd op de mogelijkheden die ze aan de klant kunnen bieden. Door ons te blijven onderscheiden, willen wij marktleider zijn als het gaat om vipvervoer. Door dit collectief kunnen de voertuigen optimaal ingezet worden en zo veel mogelijke lege kilometers voorkomen worden.

Vipbus Breda voor zakelijk vervoer

Wilt u een vipbus huren voor zakelijke doeleinden? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Onze vipbussen bieden namelijk diverse oplossingen voor zakelijk vervoer. Zo kunt u onze vipbus bijvoorbeeld inzetten als een vergaderbus. De bussen zijn namelijk geheel ingericht als een mobiele vergaderruimte. Deze mobiele vergaderruimte beschikt over vergelijkbare eigenschappen als een normale vergaderruimte. Dus wilt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of onderweg presenteren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. 

Maar ook voor andere zakelijke doeleinden is een vipbus van vipbus.nl geschikt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere manier van reclame maken? Dan kunt u één van onze bussen inzetten als reclamebus of promotiebus. U kunt uw boodschap op de bus laten bestickeren en bijvoorbeeld met de bus door het land gaan touren. Hiernaast kunt u de bus ook inzetten als beursstand. Wanneer u hiervoor kiest kunt u in het principe een kant en klare beursstand naar binnen laten rijden en bezoekers uitnodigen in de bus. Vervolgens kunt in de bus in gesprek gaan met de bezoekers en kunt u bijvoorbeeld presentaties geven. Voor presentaties kunt u onder andere gebruik maken van de verschillende LCD schermen die in de bus aanwezig zijn.

Luxe busje huren Breda

Dus wilt u luxe busje huren in Breda voor bijvoorbeeld een zakelijke reis? Dan bent u bij Luxe bus huren Breda aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en maten luxe voertuigen voertuigen voor u klaar staan. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid is er bij ons een luxe busje te huur in breda die voldoet aan uw wensen. In overleg met een van onze medewerkers kunt u het voertuig kiezen dat het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een luxe touringcar huren in Breda? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of middels ons contactformulier.

Vipbus huren Breda?

Wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Breda? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. U kunt in slechts een aantal minuten uw reis samenstellen. Aan de hand hiervan kunnen wij de scherpst mogelijke prijs maken en deze veelal binnen een aantal werkdagen aanbieden.

Vipbus verhuur door heel Nederland

Wist u dat vipbus Breda voor u klaar staat voor het verzorgen van ritten door heel Nederland en België? Het maakt dus niet uit of u in stijl opgehaald wilt worden vanaf Schiphol Airport, u een promotietour wilt doen in de omgeving van Amsterdam of Den Haag, onderweg wilt vergaderen tijdens een rit tussen Rotterdam en Utrecht, of dat u een bedrijfsuitje aan het organiseren bent in Eindhoven of Tilburg. Voor elke rit staan wij voor u klaar!

Vipbus verhuur en meer!

Bent u op zoek naar bijzonder vervoer maar is een vipbus of vipbusje huren niet precies wat u wilt? Dan kunt u bij ons ook een limousine huren! Wij hebben een zeer ruim aanbod, dus u kunt hier diverse bijzondere limo's huren. Heeft u advies nodig over welk voertuig het beste aansluit op uw event, namelijk een vipbusje of een limousine? Dan helpen wij u graag!

Vipbus Breda is uw partner voor de verhuur van vipbussen uit het hoogste segment, zoals u nog nergens bent tegengekomen. Op deze site vindt u de meest exclusieve voertuigen met een diversiteit aan multimedia en entertainment voor uw event. Aan wat voor soort voertuigen moet u denken.

Vipbus Breda, de mogelijkheden:

vip busje huren breda

vipbusje huren breda

Vipbus Breda, de kenmerken..

Op het moment dat u een grote vipbus huurt, huurt u eigenlijk een limobus. Een vip coach met de uitstraling van een limousine. Vooral als we kijken naar de diverse eigenschappen welke uw reistijd beter benut kan worden. Tijdens de reis kunt u aan de slag gaan om uw presentatie af te maken of een vergadering te realiseren.
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Presentatie mogelijkheden
 • Mogelijkheid tot catering
 • Zakelijk & klassiek interieur
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Point (optioneel)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Extra geluidsisolatie

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden. Door de diverse mogelijkheden is vipbus Breda op meerdere vlakken in te zetten. In Europa zijn geen andere maatschappijen welke beschikken over dergelijke voertuigen. Vooral omdat onze voertuigen beschikken over een totale rondzit welke u kunt vergelijken met een limousine.

Vipbus Breda, uniek in Europa!

U zit met z'n allen tegenover elkaar in een grote ronde. Niemand zit in een eilandje zoals bij andere touringcars. Door de wetgeving in 2007 is het ook niet meer toegestaan om dergelijke bussen te bouwen. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat vipbus.nl de meest exemplarische bussen van Europa in beheer heeft.

Meer weten over vipbus Breda?

Wilt u meer weten naar de mogelijkheden van vipbus Breda? Neem dan contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op. Veelal ontvangt u binnen 1 werkdag een antwoord en/of offerte op maat van onze administratie.

Offerte aanvragen