Vipbus Zaanstad

Vipbus Zaanstad is uw vervoerspartner bij het organiseren van zakelijk vervoer op maat. Wij verzorgen uw vervoer van A tot Z met multifunctionele vipbussen die uitgerust zijn met de laatste technische snufjes. Vipbus Zaanstad staat klaar om u op bijzondere wijze naar uw eindbestemming te brengen. Dit doen we met een wagenpark dat speciaal voor u samen is gesteld.

vipbus huren zaanstad

luxe bus huren zaanstad

Vipbus Zaanstad, online portfolio

Wilt u een luxe busje huren of een luxe bus huren? Bij Vipbus Zaanstad heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Klik hieronder op één van de opties voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw gezelschap:

Zaandam vipbus

zaamdam vipbus verhuur

De kenmerken van Vipbus Zaanstad

De diverse voertuigen welke verhuurd worden, zijn voorzien van mogelijkheden die uw reistijd optimaal benutten. Kijkend naar het wagenpark van vipbus Zaanstad zijn met name de ietwat grotere vipbussen het vervoersmiddel waarbij u geld verdient tijdens het reizen. Op welke manier kunnen wij dit invullen, zult u denken? Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de ingebouwde mogelijkheden.

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluiting
 • Luxe keukenhoek
 • Moderne multimedia installatie
 • Wireless Internet Access Point
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Digital Climat Control
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Warme, instelbare, binnenverlichting
 • en nog veel meer

Deze touringcars zijn gebouwd naar de wensen en behoeften van de consument. Door deze en nog veel meer mogelijkheden kan vipbus Zaanstad de diverse voertuigen optimaal inzetten voor uw aangelegenheid. Met slechts een aantal drukken op de knop kan deze vipcoach omgetoverd worden tot een vegader- en/of presentatiefruimte. Kleine aanpassingen kunnen grote, positieve, gevolgen hebben. 

Ruime cateringmogelijkheden met Vipbus Zaanstad

Heeft u een zakelijk gezelschap en wilt met deze groep een vipbus huren voor bedrijfsbezoek. In de ochtend komt uw gezelschap aan en niemand heeft door de vroegte een goed ontbijt kunnen nuttigen. Als u wilt, kunnen wij voor een goed ontbijt zorgen. Doordat wij samenwerken met meerdere partijen garanderen wij een culinaire verwennerij. Naast diverse ontbijtmogelijkheden, hebben wij ook diverse andere cateringopties. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden.

De unieke eigenschappen van onze bussen bieden vele mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Voornamelijk voor zakelijk vervoer hebben onze bussen mooie toevoegingen. Zo is het bij ons mogelijk om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen, hierdoor kunt u de reistijd zo optimaal mogelijk besteden. Dus bent u op zoek naar een mobiel kantoor? Kies dan voor een vergaderbus huren van Vipbus Zaanstad.

Meer informatie over Vipbus Zaanstad?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van een luxe touringcar huren bij vipbus Zaanstad? Graag verwijs ik u naar het online offerteformulier. U vult in slechts een vijftal minuten uw ritgegevens in. Aan de hand hiervan kunnen wij u een op maat gemaakte prijs toesturen. Neem ook eens een kijkje in het wagenpark voor meer beeldmateriaal.

U heeft een bedrijf of ondernemning in de buurt van Zaanstad. Regelmatig halen en brengen wij gezelschappen op hun bestemming welke afkomstig zijn uit Beverwijk, Purmerend, Oostzaan, Broek in Waterland en Velsen-Noord.
Maar ook naar andere grote steden zoals Bergen op Zoom, Den Bosch, Rotterdam, Eemnes, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Haag, ...

Offerte aanvragen