Vipbus Sittard Geleen

Vipbus Sittard Geleen staat voor uw bedrijf klaar om u op een zo goed mogelijke manier te vervoeren naar uw event. Vervoerd worden in een van onze vipbussen vanaf uw bedrijf in Sittard-Geleen. Regelmatig vervoeren wij zakelijke gezelschappen op bijzondere wijze. Benieuwd? Heeft u 5 minuten de tijd? Dan leggen we aan u uit wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Gaat u met ons meereizen? Dan kunnen wij het volgende voor u aanbieden.

Vipbus Sittard Geleen, het wagenpark

Bent u op zoek naar groepsvervoer op maat? Bij Vipbus Sittard Geleen kunt u een luxe busje huren of een luxe touringcar huren in verschillende maten. Kiest u voor een luxe bus huren bij Vip bus Sittard Geleen? Dan kunt u uit de volgende opties kiezen:

Vipbus huren Sittard geleen

Sittard Geleen Vipbus huren

Een klein overzicht van de vele opties welke vipbus Sittard Geleen verhuurt voor een scala aan doelgroepen en events. De diverse voertuigen uit het wagenpark staan gestald in de nabije omgeving van de grote steden. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn, voorkomen van lege kilometers en dit resulteert in de scherpste prijs. In het foto album ziet u een impressie van de diverse voertuigen en voor welke events ze zoal ingezet kunnen worden.

De unieke kenmerken van Vipbus Sittard Geleen

Zoals wij hebben aangegeven, richten wij ons voornamelijk op de zakelijke sector. Regelmatig verzorgen wij het vervoer voor zakelijke gezelschappen vanaf de luchthaven naar Sittard. Onze vipbussen zijn uitgerust met een scala aan mogelijkheden, waardoor deze inzetbaar zijn voor vergaderingen, pendeldienst of voor een afdelingsuitje. Door de diverse reservingen met verschillende doeleinden kan vipbus Sittard Geleen u adviseren bij het optimaal gebruiken van onze voertuigen.

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Ruime Cateringmogelijkheden
 • Draadloze spraaksysteem
 • Extra geluidsinstallatie
 • Digital climat control
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Warme binnenverlichting
 • Luxe koffiezetautomaat
 • Belettering mogelijkheden
 • VGA aansluiting (ideaal voor presentaties)
 • en nog veel meer 

Sittard Geleen Vipbus

Sittard geleen Vipbus verhuur

Uw reistijd optimaal benutten met Vipbus Sittard Geleen..

Deze complete VIP beleving garandeert u dat u onderweg uw reistijd optimaal kunt benutten. Veelal huren bedrijven deze voertuigen om een vergadering te realiseren. U zit met al uw collega's of klanten in een totale rondzit, de presentatie wordt aangezet en u kunt gedurende uw reis een bedrijfspresentatie of product presentatie realiseren. Hiernaast bieden onze voertuigen nog diverse andere mogelijkheden waardoor deze ook ingezet kunnen worden bij de volgende gelegenheden:

Zoals u kunt zien verzorgen wij regelmatig zakelijk vervoer op maat. Onze bussen zijn hiervoor uitermate geschikt omdat een aantal compleet zijn ingericht als mobiel kantoor. Onderweg is het mogelijk om rustig door te werken of om te vergaderen en presenteren. Deze mogelijkheden zijn natuurlijk een goede toevoeging voor zakelijk vervoer doordat de inzittenden op deze manier hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Dus bent u opzoek naar zakelijk vervoer? Dan bent u bij Vipbus Sittard Geleen aan het juiste adres.

Meer te weten komen over Vipbus Sittard Geleen?

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van vipbus Sittard Geleen? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts vijf minuten kunt u uw reis samenstellen en u ontvangt binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs voor uw zakelijke uitstap.

Wij staan natuurlijk niet alleen voor u klaar voor ritten in en om Sittard Geleen. Wij halen bijvoorbeeld herhaaldelijk klanten op in Sittard Geleen om hen vervolgens naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Haag of Breda te brengen.

Offerte aanvragen