Luxe 9 persoons bus huren

Bent u op zoek naar een luxe 9 persoons busje met klasse voor bijvoorbeerbeeld een zakelijke reis? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt hier een luxe bus voor 9 personen huren met unieke eigenschappen. Al onze voertuigen beschikken over een stijlvolle uitstraling, luxe lederen stoelen en diverse eigenschappen die bijdragen aan een comfortabele rit. In onze luxe 9 persoons bussen kunt u uw reistijd optimaal benutten, onze bussen zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Uw laptop kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk op een van de tafeltjes zetten en verbinden met het 5G internet van de bus. Verder zijn er aan boord diverse schermen aanwezig waarop u bijvoorbeeld een presentatie kunt afspelen.

Luxe 9 persoons bus huren voor zakelijke rit

Door de jaren heen hebben wij vele ritten mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden gedurende de rit. Om deze reden kunt u bij ons een luxe 9 persoons bus huren welke van allerlei gemakken is voorzien. Onze luxe busjes voor 9 personen zijn namelijk aangepast op alle wensen en behoeften van onze klanten. U kunt in dit busje uw reistijd samen met bijvoorbeeld collega's of zakenrelaties zo nuttig mogelijk benutten. In deze voertuigen kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk vergaderen en ook presentaties verzorgen behoort tot de mogelijkheden. Na het werken is het ook mogelijk om compleet te onspannen in onze voertuigen. De stoelen zijn comfortabel, er is een keukenblokje met gekoelde drankjes en een koffiemachine aanwezig en het is mogelijk om onderweg bijvoorbeeld een film te kijken. Kortom, bent u op zoek naar een luxe bus voor 9 personen voor een zakelijke reis? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres.

9 persoons luxe busje huren

luxe 9 persoons busje

Luxe busje huren voor 9 personen? Beschikbaar in heel Nederland!

U kunt bij ons een luxe busje huren voor 9 personen voor ritten door heel Nederland. Het tarief voor onze bussen verschilt per rit, hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de afstand tussen de standplaats en de opstapplaats. De 9 persoons luxe busjes van vipbus.nl zijn uniek in Nederland en daarom staan wij graag voor u klaar voor elke rit binnen Nederland. Wilt u echter een luxe 9 persoons bus huren buiten Nederland? Ook dan staan wij graag voor u klaar, zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast in België, Duitsland of Luxemburg. Het maakt dus niet uit of u ons luxe 9 persoons busje wilt huren in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Brussel of Utrecht, wij staan altijd graag voor u klaar om u een rit vol luxe te bezorgen!

Een complete ervaring!

Kiest u ervoor om bij ons een 9 persoons luxe bus te huren? Dan bent u verzekerd van een complete en luxe ervaring. Geef vooraf uw wensen bij ons aan en wij zorgen ervoor dat u niets tekort komt gedurende de rit. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van onze ultieme cateringmogelijkheden. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving die er graag de lekkerste hapjes of maatlijden voor u klaar maken. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om onze voertuigen te laten bestickeren, op deze manier kunt u gedurende de rit op een bijzondere wijze reclame maken voor uw bedrijf.

Luxe bus voor 9 personen en meer..

Bij vipbus.nl kunt u niet allen terecht voor de huur van een luxe bus voor 9 personen. Ook voor diverse andere gezelschappen hebben wij verschillende opties klaar staan. Voor zowel kleine als grote hebben wij luxe bussen beschikbaar. Hieronder vindt u een aantal van de verschillende voertuigen. Klik op een van de voertuigen voor meer informatie:

Luxe 9 persoons bus huren? 

Wilt u graag ons luxe busje voor 9 personen huren, of een van onze andere bijzondere voertuigen? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar ons offerte formulier. Aan de hand van de gegevens die u daar invult kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag en bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw rit!

 

Offerte aanvragen