7 persoons vip busje

Over een aantal weken heeft u een delegatie vanuit Spanje op bezoek en bent op zoek naar geschikt vervoer voor uw zakelijke contacten. Met het 7 persoons vip busje heeft u het ideale vervoersmiddel in huis. Dit mooie vip busje is voorzien van diverse features waaraan het niks ontbreekt.

7 Persoons vip busje, de kenmerken:

Om u en uw gezelschap als echte VIP's te kunnen vervoeren hebben wij diverse unieke aanpassingen gedaan aan onze bussen. Tijdens de rit in ons 7 persoons vip busje zult u niets te kort komen. Door de unieke eigenschappen kunt u uw reistijd optimaal indelen. Van werken tot ontspannen, alles is mogelijk in dit busje door de volgende features:

 • Lederen stoelen
 • Grote televisie schermen
 • 220V stroomvoorziening
 • Laptopaansluiting voor presentatie
 • Multimedia installatie
 • Separate airconditioning
 • Ruime bagageruimte
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • en nog veel meer

vip busje huren 7 personen

luxe vip busje huren 7 personen

7 persoons vip busje en meer...

Een 7 persoons vip busje is slechts een van de vele bijzondere voertuigen waarvoor wij kunnen zorgen. Dit is een vipbusje voor kleine gezelschappen, maar wij kunnen ook ingezet worden voor vipvervoer voor grote gezelschappen. De diverse voertuigen gecombineerd kan zelfs tot 250 personen worden vervoerd. Wilt u een vip bus huren in een ander formaat? Ook dan heeft u bij vipbus.nl de keuze uit diverse modellen: 

Eindeloze mogelijkheden..

Een zeer gevarieerd aanbod dat tot stand is gekomen door een collectief van meerdere aanbieders uit het segment. Door deze samenwerking kunnen vele lege kilometers voorkomen worden. Met name in de grote steden als Rotterdam, Den Haag, EindhovenAmsterdam, Breda, Tilburg en Haarlem. Onze collega's hebben diverse standplaatsen over de Benelux.

De afgelopen jaren zien we een toename in aanvragen voor onder andere een 7 persoons vip busje. Met name door bedrijven en overheidsinstanties voor het vervoeren van hun zakelijke contacten. Regelmatig worden wij ingezet voor grote evenementen voor het pendelen tussen hotels en de event locatie.

Wilt u ons 7 persoons vip busje huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een 7 persoons vip busje? Ga naar het contactformulier als het gaat om een bijzondere reis of vul het offerte formulier in voor de scherpste prijs en de diverse mogelijkheden. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte voor uw vervoersprobleem. 

Vip busje 7 personen

Vip busje 7 personen nodig voor een logistiek probleem? Dan bent u hier aan het juiste adres. In de Benelux zijn wij de aanbieder met het breedste assortiment aan voertuigen voor de zakelijke markt. Voor elke gelegenheid en grootte gezelschap kunnen wij een geschikt voertuig voorrijden. Nergens anders in de Benelux vindt u een wagenpark zoals dat van vipbus.nl.

vipbusje 7 pers

vipbus 7 persoons

Vipbus.nl, het online assortiment

U kunt bij vipbus.nl niet alleen 7 persoons vipbusjes huren. U kunt bij ons luxe busjes huren en luxe bussen huren in diverse soorten en maten, waar onder:

Zoals u ziet, kunnen wij diverse gezelschappen vervoeren met bijzonder vervoer. In een vip busje 7 personen bent u gegarandeerd van comfortabele stoelen en een ervaren chauffeur. De diverse voertuigen die u in de opsomming ziet, staan gestald bij de hoofdvestiging van vipbus.nl, maar ook dichtbij de grote steden van Nederland. Hierdoor kunnen wij vele lege kilometers en loze reistijd beperken, wat terug te zien is in de prijs die wij berekenen. Continu zijn wij op zoek naar partners die dit aanbod kunnen versterken met hun exclusief materiaal.

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt, omdat hier nog voldoende potentie is om te groeien. De eigenschappen die ingebouwd zijn in de diverse voertuigen sluiten perfect aan op de wensen en behoeften van de consument. Deze wensen en behoeften hebben te maken met de verschillende doeleinden waar een vip busje 7 personen voor gehuurd wordt. 

Vip busje 7 personen, op bezoek bij:

 • Artiestenvervoer
 • Pendelvervoer tijdens grote evenementen
 • Vip vervoer
 • Vervoer voor bedrijfsbezoeken
 • Verjaardagen
 • Personeelsfeesten
 • en nog veel meer 

Alles is mogelijk met een vip busje 7 personen. Beslist u om een van onze modellen in te zetten? U kunt tijdens de reis kiezen voor onze uitgebreide cateringservice. De diverse gerechten die wij serveren, zijn enkel door de beste cateraars gemaakt. Dit komt, omdat wij een bepaalde kwaliteit garanderen op vervoersgebied. 

Wij verzorgen voornamelijk zakelijk vervoer, onze bussen zijn namelijk uitermate geschikt als mobiele kantoorruimte. Aan boord is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten.

vipbusje 7 pers

vipbus- 7 pers

Offerte aanvragen