The Executive rouwvervoer / volgwagen

Wanneer u met een groep naasten de overledene naar diens laatste rustplaats of crematie wilt begeleiden, dan beschikken wij over een aantal speciale vipbussen welke hiervoor bijzonder geschikt zijn. Onze grootste bus biedt plaats aan een groep tot 50 personen, de iets kleinere heeft ruimte voor 35 personen en onze nieuwste vipbus, the Executive, biedt plaats aan 16 personen.

uitvaart vervoer

rouwvervoer, volgbus

De drie vipbussen die inzetbaar zijn als rouwvervoer beschikken allemaal over een totale rondzit waardoor er een intieme sfeer gecreërd kan worden. In de multimediale vipbus The Exective kunnen automatisch film/foto's afgespeeld worden op de grote beeldschermen rondom in de bus om zo de mooiste herinneringen aan de overledene te delen, hierbij kan er natuurlijk ook muziek afgespeeld worden die past bij de overledene.

Deze 16 persoons luxe bus is voorzien van een luxe Nespresso automaat zodat de nabestaanden onderweg een heerlijk kopje koffie kunnen drinken. Verder kunnen wij bijvoorbeeld ook zorgen voor vers belegde broodjes en is er altijd voldoende frisdrank en water in de bus aanwezig.

verhuur luxe touringcar uitvaart

uitvaartbus

Verder is de bus ook nog van andere gemakken voorzien, denk hierbij aan USB laders en 230v stopcontacten bij iedere zitplaats, digitale klimaat en licht controle en een toilet.

In deze bijzondere bus is rekening gehouden met goede geluidsisolatie, tezamen met de volautomoatische versnellingsbak is de rust aan boord direct waarneembaar. Hierdoor kunt u gezamenlijk in alle rust de mooiste herinneringen aan de overledene ophalen.

Offerte aanvragen