Blog

Innovaties in luxe bus interieur

Bij vipbus.nl zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van ons wagenpark om de ultieme reiservaring te bieden. Onze nieuwste aanwinst, The Executive VIP Lounge, is een toonbeeld van luxe en moderniteit, speciaal ontworpen met oog voor detail en comfort.
Lees verder..

Wat is de mooiste touringcar van Nederland? 

De mooiste touringcar van Nederland is "The Executive VIP Lounge". The Executive VIP Lounge is speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en biedt de mogelijkheid om onderweg te vergaderen en presentaties te geven.
Lees verder..

Wat is de essentie van luxe?

Luxe is meer dan alleen materiële overvloed; het is een staat van zijn, een ervaring die de zintuigen prikkelt. Van designer mode tot exotische reizen, luxe vertegenwoordigt het toppunt van comfort en exclusiviteit.
Lees verder..

Huren of kopen, wat is de beste keuze?

Het vinden van de perfecte plek om in te wonen, werken of zelfs rond te reizen, gaat vaak gepaard met een belangrijke beslissing: kopen of huren? Of het nu gaat om een huis, een bedrijfspand of een auto, beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen.
Lees verder..

De voordelen van het huren van een elektrisch busje

Bedrijven zijn op zoek naar efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen om hun personeel en goederen te verplaatsen. Een oplossing die steeds meer aandacht krijgt, is het huren van elektrische busjes voor zakelijk gebruik. 
Lees verder..

Boek hier jouw busreis naar De Toppers in Concert 2024!

Ben jij al aan het aftellen voor De Toppers in Concert 2024? De tickets zijn gekocht, maar heb je al nagedacht over het vervoer naar De Toppers? Maak je geen zorgen, bij vipbus.nl ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke reis naar het concert van het jaar.
Lees verder..

Gelegenheden waarvoor je een luxe busje kunt huren

Of je nu op zoek bent naar een exclusieve manier om een groep mensen te vervoeren of een bijzondere ruimte nodig hebt voor vergaderingen en presentaties onderweg of op locatie, bij vipbus.nl vind je de perfecte oplossing.
Lees verder..

Luxe vervoer naar Olympische Spelen 2024 in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs in 2024 beloven een groots spektakel te worden, en wat is een betere manier om dit unieke evenement bij te wonen dan met het luxueuze vervoer van vipbus.nl? Wij staan klaar om jou en je gezelschap een onvergetelijke reis naar de Olympische Spelen te bezorgen.
Lees verder..

Luxe busvervoer naar EK 2024 in Duitsland met Vipbus.nl

Het langverwachte Europees Kampioenschap voetbal komt eraan, en dit keer vindt dit grote evenement plaats in ons buurland, Duitsland. Wij staan klaar om jou en je gezelschap een onvergetelijke reis naar de Olympische Spelen te bezorgen.
Lees verder..

De voordelen van een mobiel kantoor op wielen

In een tijdperk waarin flexibiliteit en mobiliteit centraal staan, wordt het concept van een mobiel kantoor op wielen steeds relevanter. Bij vipbus.nl ben je aan het juiste adres voor een unieke ervaring met hun luxe touringcars die zijn omgebouwd tot mobiele kantoren.
Lees verder..

De voordelen van vergaderen in een vergaderbus

In een wereld die steeds dynamischer wordt en waar flexibiliteit hoog in het vaandel staat, verandert ook de manier waarop we zakelijke bijeenkomsten organiseren. Een opkomende trend die aan populariteit wint, is vergaderen onderweg, en een vergaderbus biedt daarvoor de perfecte oplossing.
Lees verder..

Hillewaere on Tour met Vipbus.nl

Bij vipbus.nl hebben we onlangs een vijfdaagse tour mogen organiseren voor Hillewaere, een bedrijf dat groei en teamspirit hoog in het vaandel draagt. Met een volledig in Hillewaere-stijl gewrapte vipbus, stonden we klaar om 'Hillewaere On Tour' te faciliteren.
Lees verder..

Een verkiezingscampagne met impact: Onze VIP-bussen als krachtige troef én blikvanger

Het dynamische speelveld van politieke campagnes vereist voortdurende aanpassingen, en een boeiende trend die de aandacht trekt, is het inzetten van exclusieve VIP-bussen als een hulpmiddel.
Lees verder..

De toekomst van volledig elektrisch openbaar busvervoer

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, speelt het openbaar vervoer een cruciale rol in het creëren van een groenere toekomst.
Lees verder..

VIP-taxi versus reguliere taxi: Wat zijn de verschillen?

Als het gaat om het reizen met een taxi, zijn er verschillende opties beschikbaar, variërend van reguliere taxi's tot VIP-taxi's. Voor diegenen die op zoek zijn naar een verhoogd niveau van comfort, stijl en luxe, bieden VIP-taxi's een unieke ervaring. 
Lees verder..

Milieuvriendelijk zakelijk vervoer: waarom bussen de duurzame keuze zijn

In de hedendaagse wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn bedrijven op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.
Lees verder..

 

Loket.nl On The Road

Deze week zijn wij met één van onze vipbussen vier dagen op pad geweest voor onze klant Loket.nl. Met onze compleet in de stijl van Loket.nl bestickerde bus zijn we naar Noordwijk, Herten, Sliedrecht, Etten-Leur en Almelo gereden.
Lees verder..

Vipbus in De Club van Lelijke Kinderen

Inmiddels is de nieuwe bioscoopfilm 'De club van lelijke kinderen' waar onze vip bus een rol in speelt in première gegaan. En ook op de premièr waren wij met onze bus aanwezig! Tijdens deze feestelijke dag mocht iedereen even een kijkje komen nemen in onze unieke vip bus.
Lees verder..

Offerte aanvragen