Begrafenisbus

Met de luxe begrafenisbus van vipbus.nl kunnen nabestaanden gezamenlijk naar de laatste rustplaats van de overledene reizen. De stoelen van de begrafenisbus zijn opgesteld in één grote ronde waardoor er een intieme sfeer gecreërd kan worden. De nabestaanden kunnen gedurende de rit in alle rust het verdriet en de vele mooie herinneringen met elkaar delen. 

 

 

Aan boord van de luxe touringcar zijn meerdere beelschermen aanwezig waarop foto's en/of video's van de overledene afgespeeld kunnen worden. Ook is er een professionele geluidsinstallie aanwezig, wat de mogelijkheid biedt om passende muziek af te spelen. Onderweg kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee, daarnaast zijn er ook gekoelde dranken in de bus aanwezig.

Vipbus.nl verhuurt drie bussen die inzetbaar zijn als begrafenisbus. De luxe touringcars bieden ruimte aan 16, 35 of zelfs 50 personen. Door de stijlvolle uitstraling zijn de bussen zeer geschikt als volgbus bij een begrafenis. Het inzetten van een begrafenisbus wordt door nabestaanden vaak als zeer waardevol ervaren en biedt daarbij ook vele voordelen. 

begrafenisbus huren

begrafenisbus

Begrafenisbus huren, de mogelijkheden:

Wanneer u kiest voor het huren van een begrafenisbus kunt u de reis volledig naar eigen wensen invullen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een tour te doen langs plaatsen die een belangrijk onderdeel hebben gespeeld in het leven van de overledene. Verder kunnen jullie zelf de muziek bepalen die wordt afgespeeld en het is mogelijk om vooraf een slideshow met foto's aan te leveren die onderweg op de verschillende beeldschermen afgespeeld kunnen worden. 

Wij doen er graag alles aan om de rit zo comfortabel mogelijk te maken zodat u in alle rust kunt rouwen. Wij zorgen er atlijd voor dat er voldoende drankjes aanwezig zijn in de bus. Wilt u onderweg in de rouwbus ook nog graag wat eten? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Geef vooraf uw wensen en behoeften aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw reis helemaal compleet is. 

Begrafenis bus huren?

Is een dierbare van u overleden en wilt u graag samen met een groep nabestaanden achter de rouwwagen naar zijn/haar laatste rustplaats reizen? Voor meer informatie over de mogelijkheden van een begrafenisbus huren kunt u een offerte aanvragen. Voor overige vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen