Vipbus in De Club van Lelijke Kinderen

Inmiddels is de nieuwe bioscoopfilm 'De club van lelijke kinderen' waar onze vip bus een rol in speelt in première gegaan. En ook op de premièr waren wij met onze bus aanwezig! Tijdens deze feestelijke dag mocht iedereen even een kijkje komen nemen in onze unieke vip bus. Wil jij weten hoe deze dag is verlopen? Bekijk dan de hier de aftermovie!

Ben jij ook benieuwd naar deze nieuwe bioscoopfilm? Hieronder kun je alvast de trailer en de titelsong van de film 'De Club van Lelijke Kinderen' bekijken.

 

Wil jij onze bus gaan bewonderen in de bioscoop? Neem een kijkje op de website van 'De Club van Lelijke Kinderen' om te zien in welke bioscopen de film draait!

De film gaat over Paul die door president Isimo wordt opgesloten omdat hij flaporen heeft. Gelukkig weet Paul nog net op tijd te ontsnappen. Samen met Sara, Kai en De Club van Lelijke Kinderen gaat hij de strijd aan met de president.

Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Edwin Jonker spelen de hulpjes van president Isimo. Andere rollen worden o.a. vervult door Jelka van Houten, Jeroen van Koningsbrugge en Maan de Steenwinkel. De film is in oktober 2019 in de bioscopen verschenen.

Vip bus heeft een rol in De Club van Lelijke Kinderen

Eén van onze vipbussen speelt een rol in de nieuwe film. Door de diverse aanpassingen die wij aan de bus kunnen doen, is de bus voor iedere gelegenheid geschikt en was het dus ook mogelijk om een onderdeel te zijn van de film. Ben jij benieuwd naar beelden van de opnames? De party bus is te zien in filmpjes van Shownieuws en van de Telegraaf!

Deze bus huren? Diverse mogelijkheden!

Heeft u na het zien van de beelden van De Club van Lelijke Kinderen interesse gekregen in het huren van een vipbus of partybus? De partybus die te zien is in de film kunt u bij ons huren, daarnaast heeft vipbus.nl ook de keuze uit diverse andere vipbussen. De faciliteiten van onze vipbussen en partybussen zijn volledig naar wens aan te passen, hierdoor bieden de bussen mogelijkheden voor diverse soorten groepen en evenementen.

De kenmerken van onze vipbussen:

Onze vipbussen beschikken over verschillende bijzondere kenmerken die er voor zorgen dat onze bussen uniek zijn binnen Europa. Hieronder vindt je een beknopt overzicht van de unieke kenmerken van onze vipbussen:

 • Unieke opstelling van de stoelen (rondzit)
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Draadloos internet
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Draadloos spraaksysteem
 • Multimedia installatie
 • Luxe keukenblok inclusief koffiemachine
 • Standaardassortiment drank aanwezig (meerprijs)
 • Tafeltjes
 • Aansluitpunten voor multimedia apparaten
 • Instelbare binnenverlichting
 • Geblindeerde ramen
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Vipbus huren? Eindeloze mogelijkheden!

Wanneer u er voor kiest om een vipbus te huren zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de bijzondere kenmerken zijn de bussen inzetbaar bij diverse soorten events. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn onze bussen bijvoorbeeld inzetbaar bij de opnames van bioscoopfilms. Hiernaast hebben wij ook ervaring met tal van ander soort gelegenheden. Doordat onze bussen volledig naar wens zijn aan te passen zijn onze bussen geschikt voor zakelijke ritten tot feesten op de weg. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk! Onze bussen worden regelmatig ingezet bij de volgende evenementen:

Vipbus huren?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in een vip bus huren? Dan raden wij u aan om het offerteformulier in te vullen. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens zullen wij de beschikbaarheid controleren en een prijs voor u opstellen. Heeft u nog overige vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen doormiddel van het contactformulier in te vullen op onze website!

 

 

Offerte aanvragen