Vipbus Arnhem

Bent u op zoek naar een vipbus in Arnhem? Als u een op maat gemaakte reis wil, regelt u dat met vipbus.nl. Niet alleen beschikken wij over de modernste vipbussen van Europa met een scala aan mogelijkheden aan boord. Uiteraard zijn deze speciale vipbussen scherp geprijsd. Heeft u voor een bedrijfsuitje, roadshow of beurs bijzonder vipvervoer nodig? Dan zijn onze voertuigen dé oplossing voor uw logistieke probleem.

Zakelijke relatie ophalen met Vipbus Arnhem?

Zoekt u naar zakelijk vervoer in de buurt van Arnhem omdat u bijvoorbeeld een zakelijke relatie op gepaste wijze wilt vervoer? Dan zijn wij u graag van dienst. Wilt u uw zakenrelatie bijvoorbeeld op laten halen of brengen van of naar de luchthaven? Dan zal dat zeker op prijs worden gesteld. Wij regelen graag het vervoer voor uw bedrijf met onze luxe vipbus.

Arnhem Vipbus

Arnhem Vipbus

Vipbus Arnhem voor zakelijk vervoer

Hiernaast bieden onze bussen nog diverse andere mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Wilt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen gecombineert met een bedrijfsuitje in een luxe busje? Met een vipbus van Vipbus Arnhem is alles mogelijk. Met een paar drukken op de knop kunt u de professionele mobiele vergaderruimte ombouwen tot een feestbus!

Benut uw reistijd optimaal!

vipbus Arnhem

verhuur arnhem vipbus

Door de vele mogelijkheden voor onder andere zakelijk vervoer is het vervoer met een vipbus een investering in uw reistijd. Tijdens de reis kunt u gebruik maken van vele multimediale voorzieningen. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van de reistijd en gaat er geen kostbare tijd verloren.

Vipbus Arnhem, verschillende vipbussen

Wilt u uw klanten op gepaste manier vervoer naar uw bedrijf, een hotel of restaurant? Waarom kiest u niet voor een vipbus? Neem gerust een kijkje in ons wagenpark en kies de vipcoach die bij u past. Wij hebben de keuze uit verschillende soorten en maten vipbussen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld The Experience en The Reference huren. Deze vipbussen zijn geschikt voor 35 en 50 personen. Of kiest u toch voor onze 16 persoons vipbus? Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag. Heeft u een bijzondere dag gepland of wilt u vergaderen onderweg? Onze voertuigen zijn uitermate geschikt voor diverse vervoersproblemen. Dus wilt u een luxe touringcar huren? Wij hebben diverse opties voor u klaar staan. Neem een kijkje in ons wagenpark voor de mogelijkheden of neem contact met ons op en bespreek uw wensen en behoeften op het gebied van groepsvervoer met een van onze medewerkers. Zoekt u nu niet een vip bus in Den Bosch maar in Amsterdam dan klikt u hier voor een vip bus Amsterdam

Bedrijfstour met vipbus Arnhem?

Wilt u een vipbus huren om voor uw zakelijke contacten een bedrijfstour te plannen in de buurt van Arnhem? Kies dan voor vipbus Arnhem! Wij hebben namelijk al jaren ervaring met deze vorm van zakelijk vervoer. Hierdoor kunnen wij u goed helpen bij het plannen van de bedrijfstour. Wij zorgen er graag voor dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens deze rit. Uw gasten worden zo veilig en comfortabel mogelijk vervoer. U zult indruk maken met de tour, een dag om nooit te vergeten!

Luxe touringcar huren Arnhem

Bent u op zoek naar luxe vervoer? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres voor luxe groepsvervoer op maat. Of u nu een luxe busje of een luxe bus wilt huren in Arnhem, bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons luxe touringcars huren in Arnhem in diverse soorten en maten. Onze luxe bussen zijn van alle gemakken voorzien waardoor deze inzetbaar zijn bij iedere soort gelegenheid. 

Diverse mogelijkheden zakelijk vervoer

Vipbus verhuur Arnhem wordt regelmatig ingezet voor de volgende zakelijke vervoersoplossingen:

Onze luxe bussen worden regelmatig ingezet voor bovengenoemde doeleinden omdat deze uitermate geschikt zijn als mobiel kantoor of mobiele vergaderruimte. Aan boord van onze mobiele kantoorruimtes is alles aanwezig om onderweg of op locatie gemakkelijk door te werken, te vergaderen of presentaties te verzorgen. 

Vipbus Arnhem huren?

Gebruik maken van de mogelijkheden van een luxe bus huren bij vipbus Arnhem? Laat ons uw planning weten en wij sturen u een op maat gemaakte prijs voor de inzet van onze vipbussen.

Wist u dat wij niet alleen vipbussen verhuren in Arnhem, maar ook in de rest van Nederland en België? Onze vipbussen staan verspreid over heel Nederland waardoor wij onze bussen kunnen aanbieden tegen de de scherpste prijs! Dus zoekt u een bijzondere luxe bus voor een rit naar bijvoorbeeld Barneveld, Dordrecht, Groningen, Tilburg, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Emmen of Den Bosch? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres!

Vipbus verhuur Arnhem is onderdeel van vipbus.nl en is uw zakelijke partner bij de huur van limobussen voor uw zakelijke gezelschappen. Op zoek naar Vipvervoer uit het hoogste segment. In het verleden kwam u uit bij verhuurders welke luxe bussen verhuren. Allemaal beweren ze dat zij de meest luxe vipbus van Nederland in het wagenpark hebben opgenomen. Dan bent u waarschijnlijk nog nooit bij vipbus.nl geweest.

Arnhem vipbus

Arnhem vipbus huren

Vipbus verhuur Arnhem, uniek in Europa

Met zekerheid kunnen we zeggen dat wij de meest luxe en exclusieve vipbussen van Europa in huis hebben. Wat kan vipbus verhuur Arnhem u zoal bieden om dit te realiseren.

De bijzondere eigenschappen van Vipbus verhuur Arnhem..

Naast een imposante, zakelijke en klassieke uitstraling zijn onze voertuigen voorzien van bijzondere kenmerken op het gebied van multimedia en entertainment. U kunt hier vipbussen huren met de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Draadloos spraaksysteem
 • Multicolor LED verlichting
 • Moderne multimedia installatie
 • VGA aansluiting
 • Diverse oplaadpunten voor multimedia apparaten
 • Fauteuils gesitueerd in vergaderopstelling
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Digital climat control
 • Luxe keukenhoek
 • Wireless Internet Access Point
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Privacy beglazing
 • Afgescheiden van de chauffeur
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke in de vipbussen zijn gebouwd. Een gedeelte van de mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur waardoor de vipbussen van vipbus verhuur Arnhem voor meerdere segmenten in te zetten is. Waar moet u zoal aan denken.

 

vipbus verhuur arnhem

vip bus arnhem

Vipbus verhuur Arnhem,in te zetten voor;

 • Presentaties realiseren
 • Vergaderen onderweg of op locatie
 • Productpresentaties
 • Promotie tours
 • Sport evenementen
 • Vrijgezellenfeesten
 • Verjaardagen
 • Jubilea
 • Opname muziekvideo's
 • Opname TV programma's
 • en nog veel meer

Luxe bus huren Arnhem

Wilt u graag een luxe bus huren in Arnhem? Zoals u hierboven heeft kunnen lezen bieden onze voertuigen mogelijkheden voor iedere rit! Het maakt dus niet uit of een een luxe bus of luxe busje wilt huren in Arnhem voor een zakelijke of een particuliere rit of met een kleine of een grote groep, voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap hebben wij een passend voertuig klaar staan. Wanneer u uw wensen en behoeften aan ons doorgeeft zorgen wij er graag voor dat u een niets te kort komt gedurende de stijlvolle rit. Wilt u meer informatie over Luxe bus huren Arnhem? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over vipbus huren in Arnhem?

Wilt u graag een luxe bus huren of een luxe busje huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden welke wij uw event of gelegenheid kunnen bieden? Vipbus verhuur Arnhem staat voor u klaar. U hoeft enkel een offerte in te vullen en te versturen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor waanzinnig vervoer.

Offerte aanvragen