Office on wheels

Ben jij vaak onderweg samen met collega's, zakenrelaties of klanten en willen jullie de reistijd graag zo optimaal mogelijk besteden? Dan is een office on wheels van vipbus.nl misschien wel dé oplossing. Bij vipbus.nl kun je een office on wheels huren en onderweg gewoon werken, vergaderen en presentaties verzorgen. Hierbij zijn de offices on wheels comfortabel en stijlvol ingericht waardoor het ook mogelijk is om heerlijk te ontspannen onderweg. Ben jij bezig met het organiseren van een zakelijke reis en lijkt het je fijn om in een speciaal ingerichte bus naar bestemming gebracht te worden? Lees dan hieronder verder over de offices on wheels van Vipbus.nl.

Door de jaren heen heeft vipbus.nl het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies wat de wensen en behoeften op het gebied van vervoer van de zakelijke markt zijn. Klanten die voor hun werk onderweg zijn willen hun reistijd graag zo optimaal mogelijk besteden, want; tijd is geld. Om deze reden hebben wij aan onze speciale kantoorbussen unieke faciliteiten toegevoegd zodat zakelijke klanten onderweg zouden kunnen werken, vergaderen en presenteren, maar ook volledig ontspannen.

office on wheels

office on wheels verhuur

Uniek aan een office on wheels van vipbus.nl is de speciale opstelling van de stoelen. De stoelen zijn namelijk in een grote ronde opgesteld wat bijvoorbeeld ideaal is bij vergaderingen onderweg. Iedereeen in de bus kan elkaar aankijken en dat is natuurlijk aangenaam in de communicatie. Verder zijn er voldoende tafeltjes in de bussen aanwezig waarop bijvoorbeeld laptops geplaatst kunnen worden. Laptops of smartphones kunnen opgeladen worden middels de verschillende stroompunten.

In de office on wheels een is 5G internet verbinding aanwezig. Dit internet is snel genoeg om grote bestanden te downloaden of bijvoorbeeld films te streamen. Het snelle internet in onze VIP class taxi busjes maakt het zelfs mogelijk om onderweg online conference calls te organiseren. Verder zijn er verschillende beeldschermen in een office on wheels aanwezig wat bijvoorbeeld gebruikt kan worden bij presentaties.

Vipbus.nl heeft drie verschillende offices on wheels voor u klaar staan. De grootste is The Reference VIP Lounge en is geschikt voor groepen tot 50 personen. Er is ook een 35 persoons office on wheels en een 16 persoons office on wheels. De 16 persoons bus is de nieuwste en is hierdoor ook het meest compleet ingericht. Zo beschikt The Executive Mobile Conference Room bijvoorbeeld over een aantal grote 4k beeldschermen en een professionele Nespresso koffiemachine.

Wilt u uw reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo optimaal mogelijk besteden en wilt u daarom een office on wheels huren? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid verwijzen we u naar ons offerte formulier. Voor overige vragen over onze bijzondere mobiele kantoorruimtes kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Bent u nou niet op zoek naar een complete bus om te huren maar naar een individuele werkplek in een bus waarin u kunt werken onderweg naar uw werk? Neem dan een kijkje op officeonwheels.be, zij verzorgen busvervoer vanuit diverse plaatsen in België richting de grootste steden in België.

 

 

Lijkt het jou leuk om het bijzondere vervoer van vipbus.nl te mogen verzorgen in onze grote bussen? Bekijk dan snel onze vacature touringcarchauffeur!

Offerte aanvragen