Bus met limozit

Wilt u eigenlijk een limousine huren maar is uw gezelschap hiervoor te groot? Dan is onze bus met limozit misschien de oplossing die u zoekt. Of wilt u een bus huren, maar vindt u het eigenlijk heel ongezellig om met zijn allen achter elkaar te zitten of is dat niet handig omdat u bijvoorbeeld onderweg wilt kunnen vergaderen? Ook dan is de bus met limozit een uitstekende oplossing. Onze bus met limozit beschikt namelijk over een totale rondzit, dit is uniek in Europa!

bus met limozitlimozit in bus

Eindeloze mogelijkheden met onze bus met limozit!

Onze bus met limozit biedt mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Doordat het interieur van de bus te vergelijken is met dat van een limousine, worden onze vipbussen bijvoorbeeld ingezet tijdens gala's, vrijgezellenfeesten, bruiloften en bedrijfsuitjes. Hiernaast bieden onze bussen met limozit ook mogelijkheden voor zakelijk vervoer, zo is het hierin bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen of te borrelen.

Bus met limozit huren?

Zoals u heeft kunnen lezen bieden onze bussen met limozit mogelijkheden voor diverse gelegenheden door de diverse unieke eigenschappen. Bent u hierdoor overtuigd en denkt u dat een bus met limozit dé oplossing is voor uw vervoersprobleem? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van onze vipbussen, verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

Wilt u een luxe bus huren huren met bijzondere kenmerken voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons een bijzondere luxe touringcar huren welke mogelijkheden bieden voor iedere gelegheid!

Offerte aanvragen