Vipbus Overijssel

Bent u op zoek naar vipvervoer met eindeloze mogelijkheden in Overijssel, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met het organiseren van een zakelijke reis? Dan is Vipbus Overijssel u graag van dienst. Bij ons heeft u de keuze uit diverse modellen vipbussen met allerlei unieke kenmerken. Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij een passend voertuig klaar staan. Al onze luxe bussen beschikken over unieke kenmerken waardoor deze inzetbaar zijn bij diverse soorten gelegenheden, zowel zakelijk als particulier.

Vipvervoer met unieke kenmerken

Om zo veel mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen hebben wij door de jaren heen meerdere keren marktonderzoek uitgevoerd. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijk markt en daarom hebben wij deze onderzoeken vooral uitgevoerd onder onze zakelijke klanten. Naar aanleiding van deze onderzoeken hebben wij verschillende unieke aanpassingen aan onze luxe busjes gedaan. Een aantal van de unieke kenmerken van Vipbus Overijssel vindt u hieronder;

Overijssel Vipbus

Overijssel Vipbus verhuur

 • Vergaderopstelling (totale rondzit)
 • Diverse LCD schermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Luxe keukenhoek met koffie machine
 • Gevulde koelkasten met bier, wijn en fris (gebruik tegen meerprijs)
 • Zakelijke uitstraling
 • Luxe, lederen stoelen
 • Draadloos internet
 • Professionele geluidsinstallatie
 • En nog veel meer..

Het ruime aanbod van vipbus Overijssel

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark met diverse modellen vipbussen en vipbusjes uitgebreid. Hierdoor is er voor ieder gezelschap een passend voertuig te huur bij Vipbus Overijssel. Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij verschillende mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van de voertuigen welke wij het meeste verhuren.

Vipbus huren Overijssel

Overijssel vipbus huren

De landelijke dekking van Vipbus Overijssel

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij diverse modellen vipbussen voor u klaar staan. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark zoveel mogelijk proberen uit te breiden om aan de wensen en behoeften van al onze klanten te voldoen. Hierbij zijn wij ook samenwerkingen aangegaan met diverse andere vipbus verhuur maatschappijen uit het land waardoor wij een landelijke dekking kunnen bieden en altijd vipvervoer tegen de scherpste prijs kunnen bieden. Om deze reden staat Vipbus Overijssel niet alleen voor u klaar voor ritten binnen Overijssel, maar ook in de andere provincies van Nederland. 

Zakelijk vervoer met Vipbus Overijssel

De diverse aanpassingen die wij aan onze vipvoertuigen hebben gedaan zijn voornamelijk gericht op onze zakelijke klanten. Hierdoor zijn de bussen uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van Vipbus Overijssel voor de volgende zakelijke doeleinden:

Wij verzorgen voornamelijk het vervoer voor de zakelijke markt door de unieke inrichting van onze bussen. Onze bussen zijn namelijk volledig ingericht als mobiel kantoor. Een van de meest unieke kenmerken is de vergaderopstelling van de stoelen. Hiernaast zijn er nog verschillende schermen en een 5G internet verbinding aanwezig. Kortom, alles is aanwezig om onderweg te werken, vergaderen en presentaties te verzorgen. Dus bent u op zoek naar een mobiele vergaderruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vipbus Overijssel, diverse cateringmogelijkheden

Wij zorgen graag voor een complete VIP ervaring. Om deze reden kunt u bij ons kiezen uit verschillende extra's. Wilt u bijvoorbeeld graag een hapje eten of drinken onderweg? Dan hebben wij verschillende opties voor u. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende snacks of borrelhapjes, maar ook uit complete maaltijden. Dus wilt u graag samen met uw gezelschap onderweg ontbijten, lunchen of dineren? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden. In samenwerking met verschillende cateraars hebben wij manieren ontwikkeld om de maaltijden onderweg te kunnen serveren. 

Vipbus huren in Overijssel?

Bent u overtuigd en wilt u graag een vip bus huren in Overijssel of in één van de andere provincies van Nederland? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid voor uw rit kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Vipbus Overijssel is uw partner in vip vervoer uit het hoogste segment. Onze voertuigen zijn de meest exclusieve touringcars welke er in Europa te huren zijn. De enige verhuurder van de meest exclusieve limobussen. De vipbus met de luxe van een limousine. Kortom, een product van wereldklasse. Wat kan vipbus Overijssel u bieden op het gebied van speciaal vervoer.

vipbus verhuur Overijsel

verhuur overijsel vipbus

Vipbus Overijssel, huidig aanbod

Vipbus Overijssel heeft een breed aanbod aan luxe bussen voor u klaar staan. Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe touringcar huren? U heeft de keuze uit de volgende opties:

De unieke eigenschappen van Vipbus verhuur Overijssel

Een aantal voertuigen uit het aanbod zijn unieke vipbussen welke je enkel bij vipbus.nl kunt huren. Onze voertuigen beschikken over een scala aan multimedia en entertainment om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij zullen alles in het werk stellen om uw reis zo vermakelijk mogelijk te laten verlopen. Op welke manier kunnen wij dit realiseren. Misschien door het gebruik van het scala aan multimedia en entertainment, zoals

 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Multimedia installatie
 • VGA aansluiting
 • Multicolor LED verlichting
 • Draadloze microfoons
 • Luxe keukenhoek
 • Totale rondzit (unieke vergaderopstelling)
 • Cateringmogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Privacy beglazing
 • Extra geluidsisolatie
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Klassieke & stijlvolle uitstraling
 • en nog veel meer

Een beknopte selectie van de mogelijkheden welke onze vipbussen te bieden hebben. Onze voertuigen hebben alles in huis om van uw uitstap een onvergetelijke ervaring te maken. Het aspect dat vipbus Overijssel van de concurrent onderscheid, is de totale rondzit over het gehele bovendek. Door de rondzit maakt het voor onder andere bedrijven mogelijk om onderweg een vergadering of presentatie te realiseren. In heel Europa vind je geen vergelijkbare touringcar.

Meer informatie over Vipbus verhuur Overijssel?

Wilt u een luxe bus of luxe busje huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze voertuigen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze administratie via het offerte formulier. Onze medewerkers proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Vipbus Overijssel staat garant voor de ultieme beleving.

Offerte aanvragen