Vipbus Schiedam

Vipbus Schiedam is de specialist in het aanbieden van vipvervoer op maat. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Of het nu voor een internationaal of lokaal event is, alles doen wij eraan om van uw vervoer een succesverhaal te maken. Vipbus Schiedam biedt zakelijk vervoer aan met een gouden randje.

Vipbus Schiedam, online portfolio

Wilt u een luxe busje huren of wilt u juist een grote luxe touringcar huren? Bij Vipbus Schiedam heeft u de keuze uit diverse bijzondere opties. U kunt bij ons een luxe bus huren in de volgende formaten:

Neemt u een kijkje in ons wagenpark. U vindt hier gedetaileerde informatie over de mogelijkheden die vipbus Schiedam u te bieden heeft. Continu zijn wij het aanbod aan het optimaliseren om aan de vraag van onze consumenten te voldoen. Door deze diversiteit in voertuigen kunnen wij een breed assortiment aanbieden tegen de scherpste prijzen.

De features van Vipbus Schiedam

Zoals eerder vermeldt, zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van logistieke problemen voor de zakelijke sector. Door de jaren heen hebben wij voor diverse events met specifieke wensen en behoeften tot een succes gerealiseerd. Mede door de vele eigenschappen die onze vipbussen te bieden hebben, is het mogelijk om uw loze reistijd te benutten. Om u een voorbeeld te geven van de diverse ritten vindt u hieronder een beknopt overzicht:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Warme, instelbare binnen verlichting
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluiting (presenaties)
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital climat control
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Modern multimedia systeem
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • en nog veel meer

Bovengenoemde eigenschappen

Onze cateringservice

U kunt tijdens de reis gebruik maken van onze uitmunte cateringservice. Vipbus Schiedam werkt samen met meerdere cateraars welke zich hebben gespecialiseerd in het verzorgen van culinaire verwennerijen. Doordat wij hoogwaardig vervoer aanbieden, is het ook belangrijk dat wij de lekkerste gerechten kunnen uitserveren. Een verwennerij voor de maag.

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Schiedam

Door de unieke kenmerken van Vipbus Schiedam is het mogelijk om onze voertuigen in te zetten voor diverse soorten doeleinden. Door de bijzondere eigenschappen die wij aan onze voertuigen hebben toegevoegd kunt u ten alle tijden de reistijd zo optimaal mogelijk benutten. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje? Op de heenweg kunt u bijvoorbeeld nog vergaderen onderweg en op de terug weg kunt u gezellig samen borrelen! Hieronder vindt u een overzicht van events waarbij onze vip bussen ook vaak te gast zijn:

Zoals u kunt zien verzorgen wij regelmatig zakelijk vervoer op maat. Bij diverse soorten ritten bieden onze voertuigen namelijk unieke mogelijkheden. Een aantal van onze luxe bussen, waaronder ons elektrisch busje, zijn compleet ingericht als mobiel kantoor waardoor inzittenden hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Wilt u onderweg samen met uw gezelschap bijvoorbeeld kunnen werken, vergaderen of presentaties verzorgen? Kies dan voor een rijdend kantoor van Vipbus Schiedam en verlies geen enkele kostbare minuut!

Meer informatie over Vipbus Schiedam?

Benieuwd naar onze scherpe tarieven en eventuele beschikbaarheid? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Dit is voor ons belangrijk, zodat wij op zoek gaan naar het juiste voertuig dat geschikt is voor uw event. Het kost slechts een paar minuten en veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

Ook in de omgeving van Schiedam zijn wij dagelijks te vinden. In Vlaardingen, De Zwedt, Overschie, Maasland en Maassluis rijden wij ritten voor diverse zakelijke en particuliere gezelschappen. En ook verder buiten Schiedam staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Wij brengen u bijvoorbeeld ook graag naar Amsterdam, Breda, Tilburg, Den Haag, Den Bosch, Bergen op Zoom, Overbetuwe, Roosendaal, Woerden, Eindhoven of Utrecht.

Offerte aanvragen