Vipbus Emmen

Vipbus Emmen staat voor je klaar met de meest uitgebreide vipbus van Europa. Niet enkel door het exterieur, maar vooral door de mogelijkheden die onze voertuigen te bieden hebben. In Europa zijn slechts van dergelijke vipbussen die te huur zijn met deze mogelijkheden. Nergens anders in de Benelux zul je een vipbus vinden die ook aan deze eigenschappen voldoet:

Vipbus Emmen, onderscheidt zich door

Wilt u een luxe touringcar huren met unieke kenmerken? Dan bent u bij Vipbus Emmen aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk een luxe bus huren met de volgende eigenschappen:

 • Totale rondzit van lederen en comfortabele zetels
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Vergader-en presentatiemogelijkheden
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Modern multimedia installatie
 • en nog veel meer

Emmen Vipbus

Vipbus Emmen

Uniek vervoer met Vipbus Emmen

Zoals u kunt zien, heeft vipbus Emmen een ruim assortiment aan mogelijkheden om uw reistijd optimaal in te vullen. Er zijn wel vipbussen die wel een aantal van deze voorzieningen aan boord hebben, maar geen maatschappij beschikt over al deze mogelijkheden. De diverse mogelijkheden zijn tot stand gekomen door een uitgebreid marktonderzoek onder onze potentiële consumenten. Door de diverse behoeftes in kaart te brengen, zijn wij tot deze mogelijkheden gekomen. U kunt hier dus een luxe busje huren of een luxe bus huren welke volledig aansluit op uw wensen.

Trouwvervoer met Vipbus Emmen

Als u bijvoorbeeld gaat trouwen, wilt u dit op een intieme manier vieren met uw daggasten. Door de inzet van vipbus Emmen kan heel uw gezelschap met u samen vervoerd worden naar de diverse locaties. De bagage, bloemstukken, extra kleding en cadeaus kunnen door onze chauffeur opgeborgen worden in het ruim. Onder het genot van een glaasje bubbels, muziekje en de gezelligheid wordt u vervoerd naar de diverse locaties. De leukste manier van vipvervoer met een feestelijk tintje. En aan het einde van het feest wordt iedereen weer thuis afgezet.

Verhuur Emmen Vipbus

Emmen verhuur vipbus

Vipbus Emmen, inzetbaar bij diverse gelegenheden

U kunt bij ons niet alleen een luxe busje of luxe touringcar huren voor het vervoer tijdens een bruiloft. U kunt bij ons ook een luxe bus huren voor de volgende doeleinden:

Wij mogen regelmatig het vervoer verzorgen bij zakelijke events. Doordat wij onze bussen hebben omgebouwd tot complete rijdende kantoorruimtes zijn deze uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om onderweg te vergaderen, presenteren en werken waardoor zij hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen besteden. Ook aan ontspanning is gedacht, zo hebben wij comfortabele lederen stoelen en is er een keukenblokje waar u lekkere koffie kunt pakken aanwezig. Kortom, een mobiele kantoorruimte huren van Vipbus Emmen is dé oplossing voor zakelijk vervoer!

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Emmen

Om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen zijn wij voortdurend bezig het met uitbreiden en verbeteren van ons wagenpark.  Voor ieder gezelschap hebben wij wel een geschikt voertuig klaar staan. Al onze voertuigen beschikken over een luxe, zakelijke uitstraling, tijdens de rit zult u niets te kort komen. U kunt onder andere uit de volgende voertuigen kiezen;

Meer informatie over Vipbus Emmen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van eenl luxe personenbus of vipbus huren in Emmen op zakelijk gebied? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze adiminstratie. Voor een beeldimpressie kunt u een kijkje nemen op onze filmpagina of foto album. Wij verzekeren u vervoer op maat welke u nergens anders kunt vinden.

U bent bij Vipbus Emmen niet alleen aan het juiste adres voor ritten in en om Emmen, ook in de rest van Nederland zijn wij u graag van dienst. Dus wilt u graag opgehaald worden in bijvoorbeeld Ede, Hengelo, Nieuwegein, Oosterhout of Purmerend? Bij vipbus.nl kan het allemaal! Voor de exacte tarieven voor uw rit kunt u het beste ons offerte formulier invullen.

Verder zijn wij ook regelmatig te vinden in de grote steden Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda en Tilburg

Offerte aanvragen