Bijzondere vergaderruimte huren

Wilt u graag een keer in een andere omgeving vergaderen? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk een hele bijzondere vergaderruimte huren. Met deze bijzondere vergaderruimte kunt u op diverse speciale locaties vergaderen. U kunt bij ons namelijk unieke vergaderbus huren waarin alles aan boord is voor een complete vergadering, daarbij beschikt de bus over presentatiemogelijkheden en kunt u zelfs video conferencen in de bus. Kortom, voor een speciale vergaderruimte bent u hier aan het juiste adres.

huren speciale vergaderruimte

verhuur bijzondere vergaderruimte

Een bijzondere vergaderruimte voor iedere zakelijke rit!

Door de jaren heen hebben wij het zakelijk vervoer voor diverse bedrijven en instanties mogen verzorgen, hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften onze zakelijke klanten hebben. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze nieuwste bus volledig aangepast. Aan boord van deze mobiele vergaderruimte is alles aanwezig om onderweg of op locatie te werken, te vergaderen, presentaties te verzorgen en video conferences te organiseren. Dé ideale bus voor iedere zakelijke rit!

De unieke eigenschappen van deze speciale vergaderruimte

Wilt u deze speciale vergaderruimte huren? Dan kunt u gebruik maken van de volgende unieke features:

 • Krachtige Windows 10 server
 • Microsoft Teams / MS Office / Powerpoint
 • 5G unlimited Wifi 
 • 4K conference camera
 • Conference microfoon installatie
 • 4 x 40” 4K UHD presentatie screens
 • Hi-end audio installatie
 • Draadloze microfoons
 • Draadloos scherm delen
 • Bleutooth
 • Netflix / Videoland / Spotify / Online TV / Internetradio

Een speciale vergaderruimte huren, de mogelijkheden

Met deze speciale vergaderruimte kunt u op diverse inspirerende locaties vergaderen, overal waar de bus kan én mag staan kunnen wij parkeren voor een vergadering op locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld een vergadering of brainstormsessie organiseren in een bos of ergens aan het water. Zo'n nieuwe omgeving kan heel inspirerend zijn en zorgen voor nieuwe inzichten. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld een bouwlocatie te bezoeken of met de bus langs verschillende locaties van uw bedrijf te rijden. De reistijd kan met dit voertuig optimaal benut worden doordat de diverse features ook gewoon gebruikt kunnen worden tijdens het rijden. Hierdoor hoeft er geen kostbare tijd verloren te gaan gedurende de rit.

Een rijdend kantoor voor groepen tot 16 personen

U kunt deze speciale vergaderruimte huren met groepen tot en met 16 personen. De stoelen in de vergaderbus zijn geplaatst in een vergaderopstelling. Deze opstelling van de stoelen is uniek in Europa. Onder andere door deze bijzondere opstelling in een bus is dit een van de speciaalste vergaderlocaties die u maar kunt vinden!

Deze bijzondere vergaderruimte huren?

Heeft u interesse in het huren van deze bijzondere vergaderruimte? Vul dan gratis en vrijblijvend het offerte formulier in op onze website. U kunt op het formulier aangeven dat u interesse heeft in het huren van The Executive Mobile Conference Room. Bent u met een grotere groep dan 16 personen? Bij hebben ook nog twee bijzondere bussen met vergader- en presentatiemogelijkheden voor u klaar staan welke geschikt zijn voor grotere groepen tot wel 50 personen! Heeft u vragen over de vergadermogelijkheden voor uw gezelschap? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen