Vipbus Lelystad

Vipbus Lelystad, zakelijk vervoer is onze kracht. Het type vervoer dat wij aanbieden, kan uitgevoerd worden door diverse vipwagens. Het wagenpark dat wij verhuren, bestaat uit diverse modellen. Op het moment dat u in een van onze voertuigen stapt, zal het u aan niks ontbreken. 

Vipbus Lelystad, actuele aanbod

Vipbus Lelystad heeft diverse luxe bussen voor u klaar staan. Dus bent u op zoek naar een luxe busje of een luxe touringcar? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben de volgende bijzondere, luxe bussen voor u klaar staan:

Vipbus Lelystad zoekt de geschikte vipbus voor uw event. Het is belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het huren van een vipbus voor de reis. Door de jaren heen hebben we voor verschillende bedrijven, gezelschappen gereden. Door het rijden van de diverse ritten is onze kennis verbreed over de mogelijkheden die aanwezig moeten zijn om de rit naar alle tevredenheid te laten verlopen. 

Lelystad vipbus huren

Lelystad vipbus huren

De eigenschappen van Vipbus Lelystad

Laat uw zakelijk gezelschap en/of contacten vervoerd worden door vipbus Lelystad. Onze ervaren chauffeur brengt u geheel in stijl en comfort naar uw bestemming. De reistijd van deur tot deur kan gebruikt worden voor het realiseren van een vergadering, presentatie en/of teambuilding activiteiten. Wij hebben de mogelijkheden van de vipbus afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • VGA aansluiting (presentaties)
 • Overige presentatiemogelijkheden
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos spraaksysteem
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Meerdere LCD videoschermen (neerklapbaar)
 • en nog veel meer

Lelystad vipbus

Lelystad vipbus verhuur

Wij zijn continu bezig om de diverse features te optimaliseren om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Recentelijk hebben we een compleet nieuwe spraakinstallatie geinstalleerd, welke nog zuiverder was en niet conflicteerde met smartphones en dergelijke multimedia apparatuur. We zijn tot deze verandering gekomen door een aantal aanmerkingen van klanten. Wij waarderen deze kritiek en zoals u kunt lezen, passen wij meteen onze luxe bussen en luxe busjes hierop aan waardoor onze bussen uitermate geschikt zijn als mobiel kantoor.

Vipbus huren in Lelystad?

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van vipbus Lelystad? Graag nodigen wij u uit om het online aanvraagformulier in te vullen. Naar aanleiding van uw gegevens kunnen we op zoek gaan naar de juiste vipbus en uiteindelijk de scherpste prijs voorleggen.

Heeft u een onderneming in de regio van Lelystad? Ook in Swifterbant, Dronten, Landmaten, Biddinghuizen, Zeewolde, Harderwijk en Elburg kunt u een vipbus huren. Maar ook verder buiten Lelystad bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres wanneer u een vipbus wilt huren. Wij zijn bijvoorbeeld ook regelmatig te gast in Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Wassenaar, Den Bosch en Utrecht. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de tarieven en beschikbaarheid voor uw rit.

Offerte aanvragen