Vipbus Krimpenerwaard

Vipbus Krimpenerwaard, een andere manier van reizen. Zakelijk vervoer uit het topsegment, dat is in een notendop wat wij aanbieden. Tijdens de reis kunt u optimaal gebruik maken van de diverse mogelijkheden die vipbus Krimpenerwaard te bieden heeft. Alles is aanwezig om van uw reistijd, werktijd te maken. Loze tijd bestaat niet meer als u met ons meereist. 

Vipbus Krimpenerwaard, kenmerkend door:

Om er voor te zorgen dat u zich compleet waant in luxe tijdens een rit in één van onze voertuigen hebben wij verschillende aanpassingen gedaan aan de luxe bussen. De twee grootste bussen van Vipbus Krimpenerwaard hebben bijvoorbeeld de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Zetels in vergaderopstelling (uniek in Europa)
 • Modern multimedia installatie
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Presentatiemogelijkheden (VGA aansluiting)
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Access Point
 • Extra geluidsisolatie
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheden tot belettering
 • en nog veel meer

Vipbus Krimpenerwaard

Krimpenerwaard vipbus

Vip bus Krimpenerwaard; een breed aanbod!

Wij willen dat onze klanten voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid een passend voertuig kunnen huren bij Vipbus Krimpenerwaard. Om deze reden hebben wij door de jaren heen ons wagenpark zoveel mogelijk uitgebreid. Om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden werken wij ook samen met diverse vipbus verhuur maatschappijen die allemaal net dat beetje extra's bieden. De bedrijven waar wij mee samen werken hebben allemaal dezelfde visie als Vipbus Krimpenerwaard, namelijk het verzorgen van vipvervoer van de hoogste kwaliteit. 

vip bus krimpenerwaard

luxe bus huren krimpenerwaard

De vipbus verhuur maatschappijen waar wij mee samenwerken zijn verdeeld over het gehele land. Hierdoor kunnen wij onze voertuigen tegen de scherpste prijzen verhuren. De vipbussen die wij verhuren maken namelijk zo min mogelijk lege kilometers. Hieronder vindt u een overzicht van onze luxe bussen en luxe busjes welke u bij ons kunt huren:

Zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden

U kunt bij ons een luxe bus huren welke inzetbaar is als vergaderbus. Onze vergaderbussen zijn ingericht als mobiel kantoor met daarin alles wat u in een mobiele kantoorruimte zou kunnen verwachten. Dus kiest u ervoor om een vergaderbus te huren? Dan kunt u onderweg aan het werk, presentaties verzorgen en vergaderen. Ideaal voor zakelijk vervoer! Onze grote bussen die ingericht zijn als vergaderbus zijn geschikt voor 17, 35 of zelfs 50 personen. Zijn jullie met een kleiner gezelschap? Onze kleinere vipbusjes zijn uiteraat ook uitermate geschikt voor zakelijk vervoer.

Krimenerwaard vipbus

Krimpenerwaard vipbus verhuur

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Krimpenerwaard

Continue zijn wij bezig om de vipbussen te optimaliseren om onze klanten zo veel mogelijk aan te kunnen bieden. Door de jaren heen hebben wij vele ritten mogen verzorgen met een speciaal tintje. Van een "simpel" bedrijfsuitje tot aan het uitzenden (al rijdend) van een complete radioshow over het 4G netwerk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Het is steeds een uitdaging om alles af te stemmen op de wensen van de consument. Om zoveel mogelijk aan de huidige wensen van onze klanten te voldoen zijn wij ook bezig om ons wagenpark uit te breiden met elektrische busjes. Dus wilt u een elektrisch busje huren? Neem dan een kijkje in ons wagenpark voor ons meest actuele aanbod.

Meer informatie over vipbus Kimpenerwaard?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en de tarieven van een luxe bus of luxe busje huren bij vipbus Krimpenerwaard? Middels een ingevuld offerteformulier kunnen wij uw aanvraag berekenen en u een op maat gemaakt antwoord toesturen. Dit veelal binnen enkele werkdagen.

In de nabije omgeving van Krimpenerwaard zijn diverse bedrijven gevestigd waarvan wij offertes hebben ontvangen. Van Dordrecht, Barendrecht, Oud Beijerland, tot aan Schiedam verhuren wij regelmatig onze exclusieve voertuigen. Hiernaast brengen wij ook regelmatig klanten naar de grotere steden als Amsterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Breda!

 

Wil jij ons team komen versterken? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld onze vacature touringcarchauffeur.

Offerte aanvragen