Vipbus Capelle aan den IJssel

Vipbus Capelle aan de IJssel is de specialist als u op zoek bent naar op maat gemaakt vipvervoer. Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over het wagenpark dat zich op vipvervoer onderscheidt van de concurrentie. Ideaal inzetbaar voor een bedrijfspresentatie, beursstand, roadshow of videopresentatie. Wij hebben vip bussen in onze collectie die perfect bij uw zakelijke aangelegenheid past.

Vipbus Capelle aan den IJssel, ons ruime aanbod

Om u ten alle tijden goed van dienst te kunnen zijn hebben wij ons wagenpark uitgebreid met diverse luxe voertuigen. Hierdoor is er altijd wel een voertuig voor u te huur die aansluit op uw wensen en behoeften. Dus wilt u graag een vipbus huren bij Vipbus Capelle aan den IJssel? Dan heeft u de keuze uit de volgende bijzondere en unieke modellen:

vipbus huren capelle aan den ijssel

luxe bus verhuur capelle aan den ijssel

Het aanbod van vipbus Capelle aan den IJssel is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen. Deze maatschappijen zijn speciaal uitgekozen om de mogelijkheden die ze in huis hebben. Er zijn in de Benelux voldoende bedrijven met vipbussen, maar deze voldoen niet aan onze eisen. Door bovenstaand collectief kunnen we door heel Nederland bijzonder vervoer aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Vipbus Capelle aan den IJssel voor iedere gelegenheid

Heeft u een bedrijf in Capelle aan de IJssel en u wilt graag een vipbus huren voor uw aangelegenheid. Wij halen graag u of uw zakelijke klanten op met een stijlvolle vipbus. Regelmatig rijden wij gasten naar een hotel, restaurant, de luchthaven of een vergaderlocatie. Ook kunnen wij uw gasten vipvervoer aanbieden waarbij zij de reistijd optimaal kunnen benutten. Wilt u graag met uw bedrijf een vipbus huren voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of afdelingsuitje? Ook dat is uiteraard mogelijk. Uw collega's zullen er nog lang over napraten.

Vipbus Capelle aan de IJssel

Capelle aan de IJssel vipbus

Voor een groot aantal van de bovengenoemde gelegenheden moet u vaak een plaats buiten Capelle aan den Ijssel bezoeken. Om deze reden bent u waarschijnlijk dan ook op zoek naar luxe groepsvervoer. Vanaf Capelle aan den Ijssel brengen wij regelmatig klanten van en naar de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Breda of Tilburg. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website.

Vipbus Capelle aan den IJssel, de features:

U kunt bij ons een luxe touringcar huren met unieke kenmerken. Aan boord van onze grotere bussen zijn unieke features aanwezig welke het onder andere mogelijk om onderweg te vergaderen. U kunt bij ons een luxe bus huren met de volgende bijzondere kenmerken:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Modern multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Belettering op maat
 • Digital climat control
 • Comfortabele en lederen zetels
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • en nog veel meer

Zakelijk vervoer

Door de bovengenoemde eigenschappen zijn onze luxe bussen ook inzetbaar als mobiel kantoor. Wanneer u één van onze mobiele kantoorruimtes huurt kunt u uw reistijd samen met collega´s of zakenrelaties zo optimaal mogelijk benutten. Deze vergaderbussen bieden de mogelijkheid om onderweg of op locatie presentaties te geven, te vergaderen of gewoon op uw laptop te werken. Om deze reden hebben wij een grote groep zakelijke klanten die regelmatig terugkeren omdat zij hebben ervaren hoe fijn het is om reistijd zo productief mogelijk te besteden.

Vipbus huren in Capelle aan den IJssel?

Wilt u een vipbus of luxe busje huren in Capelle aan den IJssel voor bijvoorbeeld promotionele activiteiten. Uw doelgroep zal verbaasd zijn als ze deze zwarte vipbus voorbij zien komen met op maat gemaakte belettering. Werkelijk alles is mogelijk en als het onmogelijk lijkt, gaat vipbus.nl er alles aan doen om uw event te laten slagen.

 

 

Vipbus Capelle aan den IJssel, op maat gemaakt voor U!!

Heeft u een bedrijf buiten Capelle aan den IJssel en wilt u toch een vipbus huren? Wij halen ook regelmatig gezelschappen op in Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Kralingen, Krimpen aan de Lek en Prins Alexanderpolder. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om ritten bij Vipbus Capelle aan den IJssel te boeken in de rest van Nederland en zelfs België! Dus zoekt u luxe vervoer voor een rit in bijvoorbeeld Haarlemmermeer, Hoogeveen, Kampen of Katwijk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om meer te weten te komen over de tarieven van Vipbus Capelle aan den IJssel voor uw rit kunt u het beste het online offerte formulier invullen.

Offerte aanvragen