Vipbus Limburg

Zoekt u luxe groepsvervoer in Limburg omdat u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje aan het organiseren bent? Dan bent u bij vipbus Limburg aan het juiste adres. Wij hebben multifunctioneel vip vervoer voor u klaar staan. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap hebben wij passend vervoer klaar staan. Bekijk hier het ruime aanbod van Vipbus Limburg en de eindeloze mogelijkheden...

Uniek vervoer met Vipbus Limburg

Door de jaren heen heeft Vipbus Limburg het groepsvervoer voor diverse bedrijven en instanties verzorgd. Door de opgedane ervaring weten wij precies wat onze (zakelijke) klanten het belangrijkst vinden op het gebied van vipvervoer. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze vip bussen en vip busjes zoveel mogelijk proberen aan te passen. Wij hebben diverse bijzondere eigenschappen aan de voertuigen toegevoegd waardoor deze uniek zijn in Europa!

Limburg vipbus

vipbusje Limburg

De unieke kenmerken van Vipbus Limburg

Om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen heeft Vip bus Limburg unieke kenmerken. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van onze Specials (The Reference VIP Lounge & The Experience VIP Lounge):

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Draadloos Spraaksysteem
  • Meerde LCD schermen
  • Modern Multimedia Systeem
  • Draadloos Internet
  • Luxe lederen bekleding 
  • Zakelijke uitstraling (zowel de binnen- als buitenzijde)
  • Professionele geluidsinstallatie
  • En nog veel meer...

Vipbus Limburg

Limburg Vipbus

Vipbus Limburg, het aanbod;

Door de jaren heen hebben wij het wagenpark van Vipbus Limburg zoveel mogelijk proberen uit te breiden zodat er voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap wel een passend voertuig klaar staat. De voertuigen die wij hebben toegevoegd aan ons wagenpark zijn vooral gericht op de zakelijke markt, maar bieden ook diverse mogelijkheden voor particulier vervoer. Dus wilt u een luxe busje huren, een luxe bus huren of een luxe touringcar huren? Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden bij Vipbus Limburg.

Vipbus huren Limburg voor diverse gelegenheden

Door de unieke eigenschappen en mogelijkheden van onze vipbussen is Vipbus Limburg inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden en voor verschillende doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om onze vipbussen te laten bestickeren waardoor u gedurende de rit uw merk of bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Door de bijzondere eigenschappen en mogelijkheden van Vipbus Limburg, worden onze luxe bussen regelmatig ingezet tijdens de volgende soorten events:

Onze cateringmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat de klanten van Vipbus Limburg de reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Om deze reden hebben wij het voor zakelijke klanten mogelijk gemaakt dat zij gedurende de rit door kunnen werken (bijvoorbeeld vergaderen of presentaties verzorgen). Hiernaast is het ook mogelijk om volledig te ontspannen. Gedurende de rit in een voertuig van Vipbus Limburg zult u niets te kort komen en volledig in de watten worden gelegd. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze luxe cateringservice. We hebben diverse cateringopties, van snacks tot complete maaltijden. Bekijk de vele mogelijkheden op onze cateringlijst.

Vipbus Limburg, te huur voor iedere rit!

Alles is mogelijk bij vipbus.nl, dé vipbus verhuur maatschappij van Limburg. Wij halen u graag op in bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen of Venlo om u vervolgens naar uw bestemming ergens binnen de Benelux te brengen. Het maakt niet uit of deze bestemming in Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland of Utrecht ligt, wij zorgen er voor dat u op tijd op uw bestemming aan komt. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor langere ritten, zo brengen wij bijvoorbeeld ook wel eens klanten naar Frankrijk of Duitsland. Gaat uw reis nog verder en gaat u daarom bijvoorbeeld liever met het vliegtuig? Ook dan helpen wij u graag door u bijvoorbeeld naar Schiphol Airport of Eindhoven Airport te brengen. De mogelijkheden van Vipbus Limburg zijn grezenloos!

Wilt u een vergaderbus huren? Dan bent u bij Vipbus huren Limburg aan het juiste adres. Bij ons kunt u een luxe bus huren welke volledig is ingericht als een mobiele kantoorruimte. Aan boord is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. Hierdoor is het mogelijk om onderweg te werken, te vergaderen en te presenteren, maar het is ook mogelijk om heerlijk te ontspannen en te genieten van een door ons verzorgd hapje en drankje!

Vip bus huren in Limburg?

Bent u overtuigd en wilt u graag een vip touringcar / vip bus huren in Limburg? Dan verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Door dit formulier in te vullen kunnen wij u meer informatie geven over de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen. Heeft u vooraf nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Bent u op zoek naar een luxe bus of luxe busje maar is een vipbus niet precies wat u zoekt? Wij verhuren ook limousines door heel Nederland. Neem hier een kijkje om te zien of wij met onze limousine verhuur ook acties zijn in uw omgeving! Nog liever een partybus huren? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Offerte aanvragen