Vipbus Deventer

Vipbus Deventer is de specialist in het verzorgen van vipvervoer voor de zakelijke gebruiker. Door de jaren heen hebben wij de mogelijkheden van onze vipbussen geoptimaliseerd om aan de wensen en behoeften van de consument tegemoet te komen. Wekelijks analyseren wij samen met de chauffeurs de diverse ritten, zodat we onze service nog optimaler kunnen inzetten. Deze eigenschappen zijn onder andere voorzien in de volgende voertuigen.

Vipbus Deventer, het wagenpark

Wilt u een luxe bus huren? Bij Vipbus Deventer kunt u een luxe touringcar huren in diverse soorten en maten. Hieronder vindt u een aantal van de opties:

Deventer Vipbus

Deventer Vipbus

De unieke kenmerken van vipbus Deventer..

Dit aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen welke bijzondere voertuigen aanbieden. Continu zijn we op zoek naar nieuwe partners om ons wagenpark te optimaliseren. Als verhuurder van bijzondere vipbussen stellen wij hoge eisen aan de mogelijkheden die de vipbussen te bieden hebben. De diverse eigenschappen die de voertuigen van vipbus Deventer in zich hebben, zijn de volgende.

 • Zetels in vergaderopstelling
 • Comfortabele en lederen fauteuils
 • Ingerichte keukenhoek
 • Extra geluidsisolatie
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Professionele muziekcomputer
 • Moderne multimate installatie
 • en nog veel meer

Deventer vipbus verhuur

Verhuur Deventer Vipbus

Vipbus Deventer, inzetbaar bij diverse gelegenheden

Vipbus Deventer doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 75% van onze reserveringen betreft een zakelijk doeleind. U kunt ons inzetten voor een bedrijfs -en productpresentatie, Open Dag, beursstand en/of congressen of een bedrijfsuitje. Maar ook voor particuliere gelegenheden staan wij graag voor u klaar. Wij verzorgen ook graag het vipvervoer tijdens een bruiloft, vrijgezellenfeest of uitvaart. Zoals u ziet staan wij voor u klaar voor een diversiteit aan gelegenheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op..

vipbus verhuur deventer

luxe vervoer deventer

Zoals u kunt zien, is alles mogelijk bij vipbus Deventer. Naast onze uitmuntende voertuigen werken wij enkel samen met ervaren chauffeurs die weten op welke manier ze u moeten vervoeren. Onze mederwerkers zijn speciaal getraind om de bus te kunnen bedienen en u te voorzien van de beste service.

Meer informatie over vipbus Deventer?

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Deventer? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. In slechts een aantal minuten kunt u uw reis samenstellen. Veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte van onze administratie met de diverse mogelijkheden.

Vipbus Deventer, vipbus verhuur en meer...

Bent u wel op zoek naar bijzonder en luxe vervoer maar is een vipbus of vipbusje niet precies wat u zoekt? U kunt bij ons ook een limousine huren! We hebben diverse uitvoeringen voor u beschikbaar. Wilt u graag advies over welk voertuig het beste bij uw gelegenheid en gezelschap past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag! Van een luxe busje huren tot een ultieme Hummer limousine huren. Bij ons kan het allemaal!

Vipbus verhuur door het hele land!

Wilt u graag een vipbus huren buiten Deventer? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar! Wij zijn namelijk actief in de gehele Benelux! Het maakt dus niet uit of u een rit wilt boeken in Capelle aan den Ijssel, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Haag, Den Bosch Haarlemmermeer, Hardenberg, Maastricht of Heerenveen. Bij vipbus.nl is het allemaal mogelijk! Doordat wij samenwerken met vipbus verhuur maatschappijen uit het hele land kunnen wij ervoor zorgen dat onze bussen maar weinig lege kilometers rijden waardoor wij onze voertuigen kunnen verhuren tegen de laagste prijs.

Offerte aanvragen