vip bus 9 personen

Vip bus 9 personen nodig voor uw zakelijk event in bijvoorbeeld Den Haag? Vipbus.nl is de specialist welke zich heeft geprofessionaliseerd in het verzorgen van exclusief vervoer met name gericht op de zakelijke gebruiker. Door onze gunstige ligging zijn wij sinds een aantal jaren een belangrijke speler op de Nederlandse én Belgische markt. In beide landen is vip bus 9 personen een zeer gewild voertuig. Dus wilt u een luxe busje huren met unieke eigenschappen dan bent u hier aan het juiste adres.

Vip bus 9 personen, maar ook

De diverse vipbussen staan over heel Nederland gestald bij collega maatschappijen die net dat beetje extra kunnen bieden tijdens de reis. Door de recente samenwerkingen kunnen wij naast veel uitvoeringen ook voorzien in vipvervoer door heel Nederland tegen de scherpste prijzen doordat onze voertuigen onder andere gestald staan in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Om de exclusiviteit te kunnen waarborgen, is het niet makkelijk om partners te vinden die dat extra's kan bieden. Daarom zijn wij dagelijks aan het zoeken naar de juiste partners in bijvoorbeeld de omgeving van Utrecht of Breda.

vipbus 9 personen

9 persoons vipbus

Vipbus verhuur voor elk event

Onze klanten hebben verschillende wensen en behoeften. Laatst hadden wij de eer om een groot bedrijfsevent te voorzien van shuttlebussen in Eindhoven. Onze voertuigen werden voorzien van op maat gemaakte belettering om naamsbekendheid te genereren. Regelmatig worden wij benaderd tot het verzorgen van vervoer voor:

Vip bus 9 personen huren?

Wilt u meer informatie over de tarieven en/of beschikbaarheid van de vip bus 9 personen? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. U kunt hier al uw wensen achterlaten. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie.

Over een aantal maanden heeft u een belangrijk gezelschap op bezoek en hiervoor bent u op zoek naar gepast vervoer. Dan is een 9 persoons luxe busje misschien de oplossing. Dit 9 persoons vip busje wordt regelmatig ingezet voor:

vipbus 9 persoons

vipbus 9 persoons

9 persoons vip busje te gast bij:

Wilt u een luxe bus huren voor een speciale gelegenheid? Wij staan graag voor u klaar. Door de jaren heen zijn we te gast geweest bij diverse soorten gelegenheden zoals:

9 persoons vip busje en meer...

Slechts een aantal van de vele events waarbij een 9 persoons vip busje ingezet wordt. Door de jaren heen hebben wij het wagenpark steeds uitgebreid om aan de wensen en behoeften van de consument tegemoet te komen. De diverse modellen zijn gevestigd in HaarlemAmersfoort, Amsterdam, RotterdamBreda en nog veel meer. Naast bovenstaand model hebben wij het volgende in ons portfolio:

vip busje huren 9 personen

luxe vip busje huren 9 personen

De kenmerken van onze specials

De kleinere voertuigen hebben overeenkomende eigenschappen. Als er gekeken wordt naar onze bijzondere vipbussen kan gezegd worden dat wij onderscheidend zijn van de concurrentie. Deze special is door de diverse eigenschappen inzetbaar voor meerdere doeleinden, zo zijn ook onze kleinere busjes geschikt als mobiel kantoor waarin u onderweg kunt werken of vergaderen. Hierbij kunt u gebruik maken van de volgende eigenschappen:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Comfortabele en lederen fauteuils
 • Luxe keukenhoek
 • Klassieke, stijlvol & zakelijk vervoer
 • Presentatie mogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Catering mogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Nacht blauwe kleurstelling
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Unieke mogelijkheden!

Nergens anders in Europa vind je vergelijkbare vipbussen. Een van de features van deze vipbus is de totale rondzit. U zit met uw gezelschap in een complete ronde, waardoor niemand iets van de reis hoeft te missen. Op deze wijze kunt u een vergadering of presentatie heel makkelijk realiseren. Neem gerust een kijkje in de galerij en/of videopagina. U zult merken dat dit een zeer bijzonder voertuig is.

9 persoons vip busje huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een 9 persoons vip busje? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Hier kunt u uw reis samenstellen. Het kost slechts een paar minuten van uw tijd en veelal heeft u een op maat gemaakte offerte binnen een aantal werkdagen ontvangen. Wilt u een grotere luxe bus huren of een luxe touringcar huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vip busje 9 personen

Op zoek naar een vip busje 9 personen? Wij bieden diverse oplossingen aan om u zo goed mogelijk te helpen in de keuze van het juiste voertuig. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Op deze manier kunnen wij voor elk logistiek probleem een passende oplossing bieden. En dan met name voor de zakelijke markt zijn we perfecte vervoerspartner

vipbusje 9 personen huren

Vip busje 9 personen, maar ook:

Het lijkt geen groot wagenpark, maar van de diverse modellen zijn meerdere uitvoeringen. De diverse modellen staan gestald bij diverse collega bedrijven waarmee wij nauw samenwerken. Door dit collectief kunnen wij lege kilometers voorkomen en lege reistijd voorkomen. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe partners die beschikken over onder andere een vip busje 9 personen, maar natuurlijk ook grotere modellen. Dus wilt u een luxe touringcar huren, ook dan staan wij voor u klaar.

De diverse vipvoertuigen welke wij aanbieden, zijn in te zetten voor een scala aan doeleinden. Wij richten ons op de zakelijke markt, omdat hier nog voldoende mogelijkheden liggen om onze voertuigen in te zetten. Een greep uit de diverse verreden reserveringen.

 • Galavervoer
 • Vipvervoer van directie/management
 • Pendelvervoer tijdens events
 • Bedrijfsuitjes
 • Promotionele rondritten
 • Luchthavenvervoer
 • en nog veel meer

De diverse vipbussen zijn uitgerust met een scala aan mogelijheden om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de consument. U kunt onderweg vergaderen, presenteren of rustig een krantje lezen of genieten van een film. Alles is mogelijk in onze vip voertuigen. Heeft u ook eens gedacht aan onze uitgebreide cateringlijst. Wij werken enkel met de beste cateraars om een bepaalde standaard te garanderen.

Vip busje huren 9 personen

Een vip busje huren 9 personen? Middels het offerteformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de scherpste prijs samenstellen en zoeken naar de beschikbare modellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

 

De diverse andere voertuigen welke te huur zijn bij Vipbus.nl:

Offerte aanvragen