Vipbus huren Maastricht Aachen Airport

Bent u opzoek naar luxe, zakelijk vervoer van of naar Maastricht Aachen Airport? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres.  Wij hebben diverse mogelijkheden voor vipbus huren Maastricht Aachen Airport. Dus zoekt u luxe vervoer om bijvoorbeeld belangrijke internationale klanten of zakenrelaties in stijl van het vliegveld te halen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Vipbus Maastricht Aachen Airport vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het ruime aanbod van Vipbus huren Maastricht Aachen Airport

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark uit kunnen breiden met diverse luxe vipbussen en vipbusjes, hierdoor hebben wij het grootste aanbod vipvervoer van Nederland én België! Al onze voertuigen beschikken over een luxe en zakelijke uitstraling en diverse bijzondere kenmerken.  Dus wilt u een vipbus huren om belangrijke klanten of zakenrelaties in stijl op te halen van vliegveld Maastricht Aachen Airport? Dan hebben wij altijd een geschikte vipbus of vip busje voor u klaar staan, in verschillende uitvoeringen en maten. U kunt bij ons een luxe busje huren of een luxe bus huren in de volgende formaten:

Aachen Airport Maastricht

maastricht Aachen Airport

Vipbus Maastricht Aachen airport voor zakelijk vervoer

Een aantal van de bovengenoemde voertuigen zijn door bijzondere toevoegingen uitermatie geschikt voor zakelijk vervoer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze zakelijke klanten hun reistijd in ons luxe busje optimaal kunnen benutten zodat er geen kostbare tijd verloren gaat tijdens de rit. Om deze reden hebben wij een aantal van onze voertuigen zodanig aangepast dat het mogelijk is om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Tijdens de rit in een luxe bus kunt u onder andere gebruik maken van de volgende features:

 • Totale rondzit met luxe lederen feautuils
 • Wireless Internet Acces Point
 • Modern multimedia systeem
 • Meerdere LCD schermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Professioneel geluidssysteem
 • Instelbare binnenverlichting
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Gevulde koelkasten met bier, wijn en fris (gebruik tegen een meerprijs)
 • Luxe keukenblok met koffiemachine 
 • Digital Climat Control
 • Branding mogelijkheden

Vipbus huren, de mogelijkheden..

Bovenstaande kenmerken zorgen ervoor dat u tijdens de rit niets te kort zult komen. Hierdoor kunt u onze vipbussen niet alleen huren voor vervoer van en naar Maastricht Aachen Airport, maar ook voor diverse andere gelegenheden. Vipbus Maastricht Aachen Airport wordt namelijk ook regelmatig ingezet voor de volgende doeleinden:

Uniek zakelijk vervoer huren

Zoals u kunt zien verzorgen wij voornamelijk voor zakelijke events luxe vervoer op maat. De reden hiervoor is dat wij onze luxe bussen hier volledig op hebben ingericht. Aan boord van onze bussen is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou verwachten. Dus bent u op zoek naar een mobiele vergaderruimte om te huren? Dan is een van onze vergaderbussen misschien wel de oplossing die zoekt. Onderweg of op locatie kunt u aan het werk, vergaderen en presentaties verzorgen, daarbij is het mogelijk om onze bussen te laten bestickeren waardoor u ons mobiel kantoor ook kunt inzetten voor promotionele doeleinden.

Vipbus huren Maastricht Aachen Airport met cateringmogelijkheden..

Wij van Vipbus huren Maastricht Aachen Airport doen er graag alles aan om onze klanten volledig in de watten te leggen tijdens de rit. Tijdens de rit in een luxe busje zult u niets te kort komen. Wilt u bijvoorbeeld graag een hapje eten onderweg? Dan hebben wij een luxe cateringservice voor u beschikbaar. U kunt bij ons kiezen uit verschillende snacks en borrelhapjes, maar ook uit diverse complete maaltijden. Laat ons ruime tijd voorafgaande aan de rit weten wat uw wensen zijn op het gebied van catering, dan zorgen wij ervoor dat dit voor u klaar staat. Onze cateringmogelijkheden vindt u op onze cateringlijst.

Vipbus huren Maastricht Aachen Airport?

Wilt u graag meer informatie over vipbus huren Maastricht Aachen Airport? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een prijs voor u op maat maken. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of middels het contactformulier op onze website.

 

U kunt bij ons niet alleen een vipbus of vip busje huren voor ritten van of naar Maastricht Aachen Airport. Wij zijn actief door heel Nederland en België en staan daarom ook graag voor u klaar voor ritten naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Maar wij verzorgen niet alleen luxe vlieghaven vervoer, maar ook diverse andere soorten ritten door heel het land. Dus wilt u een vipbus huren in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch, Utrecht of Breda? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

Offerte aanvragen