Mobiel kantoor huren

Bent u op zoek naar een mobiel kantoor? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren luxe bussen welke ingezet kunnen worden als een mobiel kantoor. Door de diverse unieke eigenschappen van deze bussen is het mogelijk om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. In ons kantoor op wielen kunt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of presentaties verzorgen. Lees hieronder verder over de bijzondere kenmerken en mogelijkheden van ons mobiele kantoor.

Een mobiel kantoor huren met unieke kenmerken!

Door de jaren heen hebben wij regelmatig het vervoer mogen verzorgen voor diverse bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies wat belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Zij willen vaak hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten en daarom kiezen zij voor één van onze bijzondere voertuigen. Een aantal van onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als een echt kantoor op wielen, waardoor onze klanten gedurende de rit gewoon door kunnen werken. Wanneer u kiest voor één van deze voertuigen kunt u gebruik maken van de volgende bijzondere faciliteiten:

Mobiel kantoor

kantoor mobiel

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Totale rondzit, vergaderopstelling
 • Draadloos internet
 • Meerdere beeldschermen
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Cateringmogelijkheden
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Enzovoort

mobiel kantoor

mobiel kantoor

Mobiel kantoor huren, eindeloze mogelijkheden

Kiest u voor een voertuig van vipbus.nl als mobiel kantoor, dan kiest u voor een unieke vervoersoplossing. U kunt een van onze voertuigen inzetten tijdens diverse zakelijke ritten. Gaat u bijvoorbeeld samen met een groep collega's naar een beurs of congres? Onderweg hier naartoe kunt u de tijd nuttig besteden! Verder is het mogelijk om samen met klanten of zakenrelaties een tour te doen langs verschillende vestigingen van uw bedrijf of u kunt bijvoorbeeld een bouwplaats bezoeken en op locatie een presentatie verzorgen. Ook worden deze voertuigen ook ingezet voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid tot bestickering van de bussen. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een mobiel kantoor van vipbus.nl. Wij bieden zakelijk vervoer op maat! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke rit? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

tijdlijk kantoor huren

rijdend kantoor te huur

Zakelijk vervoer van het hoogste niveau!

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft een mobiel kantoor van vipbus.nl diverse unieke kenmerken die zakelijk vervoer naar een hoger niveau tillen! Niet alleen de faciliteiten welke onze voertuigen bieden zijn bijzonder, ook de uitstraling van onze bussen zijn opvallend. Wij hebben er alles aan gedaan om onze bussen een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. U kunt dus met een gerust hart belangrijke klanten of zakenrelaties uitnodigen in ons mobiele kantoor! Onze chauffeurs zijn gespecialisseerd in het verzorgen van vipvervoer, zij zijn altijd netjes gekleed en staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden van de bussen aan u uit te leggen en uw reis helemaal compleet te maken!

Een Mobiel Kantoor is in vele steden te huur zo als bijvoorbeeld in:

mobiel kantoor huren

verhuur mobiel kantoor

Rijdend kantoor huren

Gaat u bijvoorbeeld samen met collega's, klanten of zakenrelaties een bouwplaats bezoeken, naar een beurs of congres of een tour maken lang verschillende verstigen van uw bedrijf en wilt u uw reistijd zo optimaal mogelijk besteden? Dan is een rijdend kantoor misschien precies waar u naar op zoek was. Met een rijdend kantoor kunt u onderweg vergaderen, werken, presenteren of netwerken. Aan boord van ons rijdend kantoor is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. Op deze manier gaat er gedurende de reis geen kostbare tijd verloren.

Dus bent u op zoek naar een manier om efficiënt te werken terwijl u onderweg bent? Overweeg dan om een rijdend kantoor te huren. Het huren van een rijdend kantoor is ideaal voor ondernemers of freelancers die vaak onderweg zijn en op zoek zijn naar een manier om efficiënt te werken terwijl ze op reis zijn. Het biedt ook de flexibiliteit om te werken op plaatsen waar u anders misschien niet zou kunnen werken, zoals in de natuur of op een parkeerplaats.

Als u op zoek bent naar een manier om efficiënt te werken terwijl u onderweg bent, overweeg dan om een rijdend kantoor te huren. Het kan u helpen om uw werk te blijven doen, waar u ook bent.

Tijdelijk kantoor huren

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons mobiel kantoor in te zetten als tijdelijk kantoor. Onze bussen kunnen op diverse plaatsen neergezet worden en waar nodig gemakkelijk verplaatst worden wat natuurlijk ideaal is wanneer u er voor kiest om een tijdelijk kantoor te huren. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, u kunt zowel onderweg als op locatie gebruik maken van dit tijdelijke mobiel kantoor.

Kantoor op wielen

Het huren van een kantoor op wielen biedt natuurlijk eindeloze mogelijkheden. U kunt hierin niet alleen onderweg gemakkelijk aan het werk, een kantoor op wielen kan ook op vrijwel iedere gewenste locatie geplaatst worden zodat er op locatie gewerkt en vergaderd kan worden. Een mobiel kantoor op wielen biedt dus vele mogelijkheden voor de zakelijke markt. Wilt u op een unieke wijze aan het werk? Dan is een mobiel kantoor een bijzondere optie! Met een kantoor op wielen is vanalles mogelijk, u kunt met dit unieke voertuig uw dag volledig naar wens indelen. De medewerkers van vipbus.nl zijn flexibel en denken graag met u mee over de verschillende opties.

mobiel kantoor

rijdend kantoor

Portakabin huren of kantoor container huren?

Wilt u graag een mobiel kantoor huren en heeft u hierbij gedacht aan een portakabin huren of een kantoor container huren maar bieden deze opties niet volledig de mogelijkheden waar u naar op zoek was? Dan is een van onze mobiele kantoren misschien wel de oplossing waar u naar zocht. In tegenstelling tot in een partokabin of een kantoor container is het met onze luxe bussen mogelijk om zowel op locatie als onderweg aan het werk te gaan. Hierbij is het ook eenvoudig om deze vergaderbussen te verplaatsen wat natuurlijk ook unieke mogelijkheden biedt.

Mercedes vip busje inzetten als mobiel kantoor

Bent u op zoek naar een rijdend kantoor, maar zijn de bussen die hierboven beschreven zijn te groot voor uw gezelschap of boven uw budget? Wij verhuren ook verschillende luxe Mercedes busjes die inzetbaar zijn als mobiel kantoor. Ook in deze busjes is het mogelijk om onderweg te werken door de Wifi verbindingen, tafeltjes en de verschillende oplaadpunten. Dus bent u met een wat kleiner groepje? Dan zijn deze luxe busjes ook uitermate geschikt als kantoor op wielen.

Meer weten over mobiel kantoor verhuur?

Heeft u interesse in het huren van een mobiel kantoor bij vipbus.nl? Wij staan graag voor u klaar voor het verzorgen van zakelijke ritten binnen heel Nederland en België. Wilt u graag meer informatie over de tarieven van deze luxe tourigcar? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Op deze manier hebben wij alle gegevens bij elkaar welke wij nodig hebben voor het opstellen van een offerte op maat. Voor overige vragen over de mogelijkheden van onze bussen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven graag alle informatie over ons mobiel kantoor die u nodig heeft! Dus wilt u vergaderen op locatie of onderweg? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres!

 

 

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Dan is vipbus.nl de vervoerspartner die u zoekt. U kunt hier niet alleen een mobiel kantoor huren maar ook een luxe busje huren, luxe bus huren of een luxe touringcar huren met diverse mogelijkheden.

 

Mobiel kantoor

Offerte aanvragen