Mobiel kantoor huren

Bent u op zoek naar een mobiel kantoor? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren luxe bussen welke ingezet kunnen worden als een mobiel kantoor. Door de diverse unieke eigenschappen van deze bussen is het mogelijk om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. In ons kantoor op wielen kunt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of presentaties verzorgen. Lees hieronder verder over de bijzondere kenmerken en mogelijkheden van ons mobiele kantoor.

Een mobiel kantoor huren met unieke kenmerken!

Door de jaren heen hebben wij regelmatig het vervoer mogen verzorgen voor diverse bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies wat belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Zij willen vaak hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten en daarom kiezen zij voor één van onze bijzondere voertuigen. Een aantal van onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als een echt kantoor op wielen, waardoor onze klanten gedurende de rit gewoon door kunnen werken. Uniek aan onze bussen zijn de uitgebreide vergader en presentatie mogelijkheden. Deze mogelijkheden maken van onze luxe bussen heuze mobiele kantoorruimtes. Wanneer u kiest voor één van deze voertuigen kunt u gebruik maken van de volgende bijzondere faciliteiten:

Mobiel kantoor

kantoor mobiel

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Totale rondzit, vergaderopstelling
 • Draadloos internet (5G)
 • Meerdere beeldschermen
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Cateringmogelijkheden
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Enzovoort

mobiel kantoor

mobiel kantoor

Mobiel kantoor huren, eindeloze mogelijkheden

Kiest u voor een voertuig van vipbus.nl als mobiel kantoor, dan kiest u voor een unieke vervoersoplossing. U kunt een van onze voertuigen inzetten tijdens diverse zakelijke ritten. Gaat u bijvoorbeeld samen met een groep collega's naar een beurs of congres? Onderweg daar naartoe kunt u de tijd nuttig besteden! Verder is het mogelijk om samen met klanten of zakenrelaties een tour te doen langs verschillende vestigingen van uw bedrijf of u kunt bijvoorbeeld een bouwplaats bezoeken en op locatie een presentatie verzorgen. Ook worden deze voertuigen ingezet voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid tot bestickering van de bussen. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een mobiel kantoor van vipbus.nl. Wij bieden zakelijk vervoer op maat! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke rit? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Vipbus.nl is dé specialist op het gebied van zakelijk vervoer.

tijdlijk kantoor huren

rijdend kantoor te huur

Zakelijk vervoer van het hoogste niveau!

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft een mobiel kantoor van vipbus.nl diverse unieke kenmerken die zakelijk vervoer naar een hoger niveau tillen! Niet alleen de faciliteiten welke onze voertuigen bieden zijn bijzonder, ook de uitstraling van onze bussen zijn opvallend. Wij hebben er alles aan gedaan om onze bussen een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. U kunt dus met een gerust hart belangrijke klanten of zakenrelaties uitnodigen in ons mobiele kantoor! Onze chauffeurs zijn gespecialisseerd in het verzorgen van vipvervoer, zij zijn altijd netjes gekleed en staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden van de bussen aan u uit te leggen en uw reis helemaal compleet te maken!

Een Mobiel Kantoor is in vele steden te huur zo als bijvoorbeeld in:

mobiel kantoor huren

verhuur mobiel kantoor

Rijdend kantoor huren

Gaat u bijvoorbeeld samen met collega's, klanten of zakenrelaties een bouwplaats bezoeken, naar een beurs of congres of een tour maken langs verschillende verstigen van uw bedrijf en wilt u uw reistijd zo optimaal mogelijk besteden? Dan is een rijdend kantoor precies waar u naar op zoek was. Met een rijdend kantoor kunt u onderweg vergaderen, werken, presenteren of netwerken. Aan boord van ons rijdend kantoor is alles aanwezig wat u in een mobiel kantoor zou kunnen verwachten. Op deze manier gaat er gedurende de reis geen kostbare tijd verloren.

Dus bent u op zoek naar een manier om efficiënt te werken terwijl u onderweg bent? Overweeg dan om een rijdend kantoor te huren. Het huren van een rijdend kantoor is ideaal voor ondernemers of freelancers die vaak onderweg zijn en op zoek zijn naar een manier om efficiënt te werken terwijl ze op reis zijn. Het biedt ook de flexibiliteit om te werken op plaatsen waar u anders misschien niet zou kunnen werken, zoals in de natuur of op een parkeerplaats.

Als u op zoek bent naar een manier om efficiënt te werken terwijl u onderweg bent, overweeg dan om een rijdend kantoor te huren. Het kan u helpen om uw werk te blijven doen, waar u ook bent.

Tijdelijk kantoor huren

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons mobiel kantoor in te zetten als tijdelijk kantoor. Onze bussen kunnen op diverse plaatsen neergezet worden en waar nodig gemakkelijk verplaatst worden wat natuurlijk ideaal is wanneer u er voor kiest om een tijdelijk kantoor te huren. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, u kunt zowel onderweg als op locatie gebruik maken van dit tijdelijke mobiel kantoor.

Kantoor op wielen

Het huren van een kantoor op wielen biedt natuurlijk eindeloze mogelijkheden. U kunt hierin niet alleen onderweg gemakkelijk aan het werk, een kantoor op wielen kan ook op vrijwel iedere gewenste locatie geplaatst worden zodat er op locatie gewerkt en vergaderd kan worden. Een mobiel kantoor op wielen biedt dus vele mogelijkheden voor de zakelijke markt. Wilt u op een unieke wijze aan het werk? Dan is een mobiel kantoor een bijzondere optie! Met een kantoor op wielen is vanalles mogelijk, u kunt met dit unieke voertuig uw dag volledig naar wens indelen. De medewerkers van vipbus.nl zijn flexibel en denken graag met u mee over de verschillende opties.

mobiel kantoor

rijdend kantoor

Portakabin huren of kantoor container huren?

Wilt u graag een mobiel kantoor huren en heeft u hierbij gedacht aan een portakabin huren of een kantoor container huren maar bieden deze opties niet volledig de mogelijkheden waar u naar op zoek was? Dan is een van onze mobiele kantoren misschien wel de oplossing waar u naar zocht. In tegenstelling tot in een partokabin of een kantoor container is het met onze luxe bussen mogelijk om zowel op locatie als onderweg aan het werk te gaan. Hierbij is het ook eenvoudig om deze vergaderbussen te verplaatsen wat natuurlijk ook unieke mogelijkheden biedt.

Mercedes vip busje inzetten als mobiel kantoor

Bent u op zoek naar een rijdend kantoor, maar zijn de bussen die hierboven beschreven zijn te groot voor uw gezelschap of boven uw budget? Wij verhuren ook verschillende luxe Mercedes busjes die inzetbaar zijn als mobiel kantoor. Ook in deze busjes is het mogelijk om onderweg te werken door de Wifi verbindingen, tafeltjes en de verschillende oplaadpunten. Dus bent u met een wat kleiner groepje? Dan zijn deze luxe busjes met tafeltjes ook uitermate geschikt als kantoor op wielen.

Meer weten over mobiel kantoor verhuur?

Heeft u interesse in het huren van een mobiel kantoor bij vipbus.nl? Wij staan graag voor u klaar voor het verzorgen van zakelijke ritten binnen heel Nederland en België. Wilt u graag meer informatie over de tarieven van deze luxe tourigcar? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Op deze manier hebben wij alle gegevens bij elkaar welke wij nodig hebben voor het opstellen van een offerte op maat. Voor overige vragen over de mogelijkheden van onze bussen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven graag alle informatie over ons mobiel kantoor die u nodig heeft! Dus wilt u vergaderen op locatie of onderweg? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Dan is vipbus.nl de vervoerspartner die u zoekt. U kunt hier niet alleen een mobiel kantoor huren maar ook een luxe busje huren, luxe bus huren of een luxe touringcar huren met diverse mogelijkheden.

wilt u een mobiele kantoorruimte huren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk een luxe bus huren welke volledig is ingericht als een mobiele kantoorruimte. Deze bus beschikt over allerlei bijzondere eigenschappen welke het mogelijk maken om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. Zo kunt u bij ons een mobiele kantoorruimte huren om overweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden van onze mobiele kantoorruimte.

Mobiele kantoorruimte huren, de unieke eigenschappen:

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van vervoer verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld vaak gehoord dat zij hun reistijd zo optimaal mogelijk willen kunnen benutten. Om deze reden kiezen onze zakelijke klanten vaar voor de voertuigen welke mogelijkheden bieden om onderweg te werken, te vergaderen of presentaties te verzorgen. Op deze behoeften hebben wij onze luxe bussen volledig aangepast waardoor u bij ons een mobiele kantoorruimte kunt huren met de volgende bijzondere faciliteiten:

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Vergaderopstelling
 • WiFi
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Meerdere beeldschermen
 • Modern multimedia systeem
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Mogelijkheid tot bestickering
 • Cateringmogelijkheden
 • En nog veel meer..

Mobiele kantoorruimte huren, de mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een voertuig van vipbus.nl als mobiel kantoor, dan kiest u voor een unieke vervoersoplossing. Deze voertuigen zijn uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Gaat u bijvoorbeeld met een groep collega's of zakenrelaties langs verschillende vestigingen van uw bedrijf? Dan kunt u in onze mobiele kantoorruimte uw tijd nuttig besteden! De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u bijvoorbeeld gezamenlijk naar een beurs reizen of een bouwplaats bezoeken en onderweg daarheen vergaderen of een presentatie verzorgen. Onze vipbussen zijn bijvoorbeeld ook inzetbaar voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid te bestickering van de bussen. Kortom, alles is mogelijk met een mobiele kantoorruimte van vipbus.nl. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw rit kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers denken graag met u mee!

Mobiel kantoor, zakelijk vervoer op maat

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft een mobiele kantoorruimte van vipbus.nl alles aan boord voor zakelijk vervoer op maat! De mogelijkheden van onze luxe bussen zijn bijzonder en de uitstraling is opvallend stijlvol. Wij hebben er alles aan om onze klanten een luxueuze ervaring te bieden. U kunt dus met een gerust hart belangrijke klanten of zakenrelaties uitnodigen in onze mobiele kantoorruimte! Onze chauffeurs hebben allemaal een representatieve uitstraling en doen er graag alles aan om uw reis zo comfortabel en compleet mogelijk te maken, zij staan graag voor u klaar om alle eigenschappen van de bus aan u uit te leggen zodat u van alle faciliteiten gebruik kunt maken gedurende de rit.

Een mobiel kantoor is in vele steden te huur zo als in:

Tijdelijke kantoorunit huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorunit om te huren? Dan is een van onze luxe bussen welke compleet is ingericht als kantoorunit misschien de oplossing waar u naar op zoek bent. Het voordeel van een bus inzetten als tijdelijke kantoorunit is dat deze eenvoudig verplaats kan worden en op diverse plaatsen gezet kan worden. Hierbij is natuurlijk een van de ultieme toevoegingen dat u ook nog op de weg gebruik kunt maken van de kantoorunit. Kortom, bent u op zoek naar een tijdelijke kantoor unit die makkelijk overal geplaatst kan worden en snel verplaatst kan worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier kunt u een mobiele kantoor unit huren met alles erop en eraan. Aan boord van dit bijzondere voertuig is alles wat u in een mobiele kantoor unit zou kunnen verwachten aanwezig. Van een vergaderopstelling van de stoelen tot een 5G internet verbinding.

Rijdende kantoorunit

Onze bussen zijn complete kantoorunits op wielen. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden.U kunt onze mobiele kantoorunit niet alleen gemakkelijk verplaatsen, maar u kunt ook samen met collega's of zakenrelaties onderweg naar bijvoorbeeld een beurs of congres vergaderen of netwerken. Op deze manier kunt u in onze kantoorunit op wielen uw reistijd zo nuttig mogelijk besteden. Door de jaren heen hebben wij het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties waardoor wij precies weten wat de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten zijn. Alles wat jullie nodig kunnen hebben gedurende de rit hebben wij dan ook aan onze voertuigen toegevoegd waardoor u onderweg gewoon aan het werk kunt gaan. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens jullie reis!

Mobiele kantoorruimte huren?

Wilt u graag een van de mobiele kantoorruimtes van vipbus.nl huren voor een zakelijke rit? Wij staan graag voor u klaar om een compleet verzorgde reis te organiseren. Voor meer informatie over de tarieven van het huren van een mobiele kantoorruimte verwijzen wij u graag naar het online offerteformulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dus wilt u bijvoorbeeld vergaderen onderweg of op locatie? Dan staan wij graag voor u klaar om u hierbij te helpen!

 

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Dan is vipbus.nl de vervoerspartner die u zoekt. U kunt hier niet alleen een mobiel kantoor huren maar ook een luxe busje hurenluxe bus huren of een luxe touringcar huren met diverse mogelijkheden.

 

 

Mobiele kantoorruimte huren

Mobiel kantoor

Offerte aanvragen