Kantoorbus

Ben jij regelmatig samen met collega's, klanten of zakenrelaties onderweg en wil jij die reistijd samen graag zo optimaal mogelijk besteden? Dan is de kantoorbus van vipbus.nl misschien wel de oplossing die jullie nodig hebben! Aan boord van deze kantoorbus is alles aanwezig wat je in een normaal kantoor ook zou kunnen verwachten. Deze unieke bus biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van zakelijk vervoer. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden en de bijzondere faciliteiten van deze kantoorbus? Lees dan hieronder verder.

Vipbus.nl beschikt over drie luxe bussen die ingezet kunnen worden als mobiel kantoor. Deze bussen zijn alledrie voorzien van een unieke opstelling van de stoelen. De stoelen in deze bussen zijn namelijk opgesteld in één grote ronde, wat bijvoorbeeld ideaal is bij vergaderingen of presentaties. Door de bijzondere opstelling van de stoelen staat iedereen met elkaar in contact waardoor samenwerken in de kantoorbus gemakkelijk gemaakt wordt.

De kantoorbus is van alle gemakken voorzien

Aan boord van onze nieuwste kantoorbus is een 5G internet verbinding aanwezig, hierdoor kunnen jullie onderweg gemakkelijk bestanden downloaden en delen, verder is het hierdoor mogelijk om onderweg video´s te streamen en zelfs online conference calls behoren hierdoor tot de mogelijkheden. Wanneer jullie onderweg presentaties willen verzorgen in deze luxe touringcar kunnen jullie gebruik maken van de 4k beeldschermen. Verder zijn er voldoende stroompunten in de bus aanwezig waarmee jullie bijvoorbeeld laptops of smartphones op kunnen laden.

Een comfortabele rit met een kantoorbus

Hierbij zijn de luxe kantoorbussen ook van alle gemakken voorzien waardoor jullie verzekerd zijn van een comfortabele reis. De luxe lederen stoelen zijn ruim en comfortabel waardoor je naast werken ook heerlijk kunt ontspannen. Verder is er aan boord van iedere conference bus keukenblokje met koffiemachine en koelingen met diverse drankjes aanwezig en kunt u gebruik maken van het toilet.

De verschillende opties

Wij hebben drie verschillende kantoorbussen voor jullie klaar staan. Er is een bus geschikt voor groepen tot 50 personen, een andere is geschikt voor groepen tot 35 personen en de nieuwste bus die beschikt over de allernieuwste snufjes is geschikt voor groepen tot 16 personen. In al deze bussen is het mogeijk om onderweg te werken, vergaderen en presenteren. Zijn jullie met een kleiner gezelschap? Vipbus.nl beschikt ook over kleinere vipbusjes die uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer.

Een kantoorbus is een speciaal soort bus die is ontworpen om als mobiel kantoor te dienen. Deze bussen zijn vaak voorzien van voldoende werkplekken, internetverbinding, telefoonlijnen en andere kantoorapparatuur om mensen in staat te stellen om vanuit de bus te werken.

Een kantoorbus kan een praktische oplossing zijn voor bedrijven die op locatie werken of voor mensen die op reis zijn en toch productief willen blijven. Deze bussen zijn vaak ook geschikt voor korte tot middellange afstanden en kunnen een comfortabele en professionele manier zijn om naar een bestemming te reizen.

Kantoorbus huren?

Wil jij graag jouw reistijd samen met collega's, zakenrelaties of klanten graag zo optimaal mogelijk besteden en op deze manier van reistijd juist werktijd maken? Dan raden wij je aan om het offerte formulier op onze website in te vullen. Op deze manier kan een van onze medewerkers de mogelijkheden voor jouw rit bekijken en een offerte op maat maken. Heb je vooraf nog vragen die geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid van een kantoorbus huren? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen