Vipbus Zuid-Holland

Bent u bezig met het organiseren van een zakelijke reis en zoekt u nog naar passend vervoer in Zuid-Holland? Dan bent u bij Vipbus Zuid-Holland aan het juiste adres. Wij hebben diverse modellen vipbussen en vip busjes voor u beschikbaar. Elke vipbus die wij verhuren beschikt over unieke kenmerken en bijzondere mogelijkheden. Lees hieronder verder voor meer informatie over Vipbus Zuid-Holland.

Het ruime aanbod van Vipbus Zuid-Holland

Wij hebben vip bussen en vipbusjes beschikbaar in verschillende soorten en maten. Ieder voertuig dat wij verhuren beschikt over unieke eigenschappen waardoor u een echte VIP beleving zult krijgen gedurende de rit. We hebben diverse opties voor kleine groepen, maar ook voor grote groepen. Wij kunnen groepen tot 250 personen in stijl en luxe vervoeren. Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van Vipbus Zuid-Holland.

Zuid Holland vipbus

Zuid holland vipbus huren

Vipbus Zuid-Holland, de unieke eigenschappen

Bovenstaande voertuigen beschikken allemaal over unieke kenmerken die er voor zorgen dat u niets zult missen tijdens de rit. U kunt uw reistijd op deze manier optimaal indelen. Zo is het door het comfortabele interieur mogelijk om volledig te ontspannen tijdens de rit, maar het is ook mogelijk om te vergaderen of presentaties te verzorgen onderweg. Onze twee grootste bussen beschikken bijvoorbeeld over de volgende eigenschappen waar u gebruik van kunt maken:

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Draadloos spraaksysteem
  • Draadloos internet
  • Meerdere LCD Schermen
  • Instelbare LED verlichting
  • Luxe keukenblok
  • Koffiemachine
  • Gevulde koelkasten (bier, wijn en fris) (meerprijs)
  • En meer...

Vipbus zuid holland

Zuid holland Vipbus

Zakelijk vervoer met Vipbus Zuid-Holland

De bovenstaande aanpassingen aan onze voertuigen zijn voornamelijk gericht op zakelijke klanten zodat zij hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen indelen. Zo beschikken onze bussen over diverse faciliteiten die het mogelijk maken om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Hiernaast hebben al onze bussen een stijlvolle en zakelijke uitstraling waardoor ze ook uitermate geschikt zijn om klanten of zakenrelaties in stijl op te laten halen voor bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek. Kortom, onze bussen zijn ingericht als een compleet rijdend kantoor waarin u van alle gemakken bent voorzien.

Vipbus zuid-Holland, inzetbaar bij diverse gelegenheden

Door de multifunctionaliteit van de voertuigen van Vipbus Zuid-Holland worden deze ingezet bij een scala aan gelegenheden. De mogelijkheden van Vipbus Zuid-Holland zijn eindeloos. Hieronder vindt u een overzicht van doeleinden waarvoor onze vipbussen regelmatig worden verhuurd:

Onze luxe cateringservice

Wilt u gedurende de rit met Vipbus Zuid-Holland compleet kunnen genieten? Dan kunt u er ook voor kiezen om begruik te maken van onze luxe cateringservice. Op deze manier kunt u niet alleen genieten van een lekker drankje onderweg, maar ook van een bijpassend hapje! We hebben diverse mogelijkheden voor u beschikbaar, van snacks of borrelhapjes tot complete maaltijden. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden.

Grenzeloze mogelijkheden met Vipbus Zuid-Holland

Bij Vipbus Zuid-Holland zijn de mogelijkheden Grenzeloos. Wij halen u graag op in een van de plaatsen van Zuid-Holland zoals Den Haag, Rotterdam, Leiden en Dordrecht. Vervolgens zorgen wij er graag voor dat u op tijd aankomt op uw locatie. Het maakt niet uit of u naar Zeeland, Noord-Brabant of Noord-Holland gebracht wilt worden, bij ons kan het allemaal! Hiernaast verzorgen wij ook regelmatig ritten buiten Nederland en België.

Vipbus huren in Zuid-Holland?

Wilt u graag een luxe busje of vip bus huren in Zuid-Holland? Dan bent u bij Vipbus Zuid-Holland aan het juiste adres. Om meer te weten te komen over de tarievenen beschikbaarheid van Zuid-Holland raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Offerte aanvragen