Luxe luchthavenvervoer

Welkom bij vipbus.nl, dé specialist in luxe luchthavenvervoer op maat. Of u nu naar het vliegveld reist of van het vliegveld opgehaald moet worden, met ons reist u altijd in stijl. Wij bieden een breed scala aan vipbusjes en vipbussen, waardoor er altijd een passend voertuig beschikbaar is voor elk gezelschap.

Waarom kiezen voor vipbus.nl?

Stijlvolle en luxe voertuigen

Onze luxe busjes en luxe touringcars zijn stuk voor stuk uitgerust met een stijlvolle en luxe uitstraling. U kunt rekenen op comfort en gemak tijdens uw reis. De voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, waardoor u ontspannen en comfortabel van en naar de luchthaven reist. Neem een kijkje in ons wagenpark voor ons complete aanbod.

Gezellig samen reizen

Met ons luchthavenvervoer kunt u met het gehele gezelschap samen naar de luchthaven reizen. Dit maakt de reis niet alleen praktischer, maar ook een stuk gezelliger. Uw vakantie of zakenreis begint al goed met een ontspannen en comfortabele rit samen met vrienden, familie of collega's.

Ruimte voor bagage

Onze luxe busjes en luxe bussen bieden voldoende ruimte voor al uw bagage. Onze chauffeurs helpen graag met het in- en uitladen van uw koffers, Voor een echte VIP ervaring. Heeft u veel bagage? Overleg dan vooraf even over de mogelijkheden zodat al uw bagage zeker in het voertuig dat u huurt past.

Geen navigatiestress of parkeerproblemen

Wanneer u kiest voor luchthavenvervoer van vipbus.nl, hoeft u zich geen zorgen te maken over navigeren of parkeren. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en zonder stress op de luchthaven aankomt. U kunt ontspannen achterover leunen terwijl wij de weg voor u banen.

Luchthavens die wij bedienen

Wij bieden luchthavenvervoer naar en van alle grote vliegvelden in Nederland, waaronder:

Daarnaast verzorgen wij ook vervoer naar belangrijke luchthavens in Duitsland en België waar veel Nederlanders gebruik van maken:

Steden waar wij klanten ophalen

Wij kunnen u ophalen in diverse steden door heel Nederland, waaronder:

Vraag nu uw offerte aan

Bent u klaar voor een comfortabele, luxe en stressvrije reis naar het vliegveld? Vul het offerteformulier op onze website in en ontvang een op maat gemaakte offerte voor uw luchthavenvervoer. Bij vipbus.nl bent u verzekerd van een eersteklas service van begin tot eind.

Offerte aanvragen