Vipbus Zwolle

Vipbus Zwolle, gespecialiseerd in het organiseren van vervoer voor uw bedrijfsevent. Een vipbus die aansluit op de vraag van de consument. De meest exclusieve vipbussen zijn uiterst betaalbaar en NIET enkel voor de elite. Vipbus Zwolle heeft een aantal prachtige voertuigen die u kunnen vervoeren naar elke locatie die u wilt. U wordt in stijl opgehaald en er zal u niks aan ontbreken. Alles is mogelijk en wij doen er alles aan om uw "transport" te laten slagen.

vipbus verhuur zwolle

vip bus zwolle

Vipbus Zwolle, te gast bij:

Doordat Vipbus Zwolle beschikt over unieke kenmerken die er voor zorgen dat de bussen multifunctioneel zijn, zijn onze bussen vaak te gast bij bijzondere gelegenheden. Dit komt mede doordat u de reistijd volledig naar wens kunt indelen en het mogelijk is om onze bussen te laten bestickeren. Hierdoor bieden onze voertuigen mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven en instanties, maar ook door particuliere groepen worden onze bussen regelmatig gehuurd;

Zwolle vipbus

zwolle vipbus verhuur

Dit zijn enkele voorbeelden van de inzet van onze voertuigen op zakelijk gebied. Regelmatig krijgen wij de vraag van particulieren of onze vipbussen voor de private sector ingezet kan worden. Das geen enkel probleem. Wij werken met de beste mensen en producten om de consument zo goed mogelijk te bedienen. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast bij bruiloften, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.
Wij staan natuurlijk niet alleen voor u klaar voor ritten in en om Zwolle. Wij halen bijvoorbeeld ook klanten op in Zwolle om hen vervolgens naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Blaricum, Den Haag of Breda te brengen.

De unieke features van Vipbus Zwolle

Wat maakt onze voertuigen onderscheidend van de collegabedrijven. Bij het realiseren van onze voertuigen hebben wij de wensen en behoeften van de zakelijke sector in kaart gebracht en deze toegepast op de mogelijkheden van onze grote vipbussen. Vipbus Zwolle garandeert dat uw reistijd optimaal benut kan worden. Niks is ergers dan 3 uur in een touringcar zitten en je kunt je werk niet uitvoeren.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Draadloze spraakmicrofoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Koffiebar
 • Luxe keukenhoek
 • Diverse koelkasten
 • Toilet
 • Digital climat control
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Multimedia installatie
 • en nog veel meer

Deze unieke kenmerken maken van onze bussen complete mobiele kantoorruimtes. Aan boord is alles aanwezig voor een vergadering of presentatie onderweg of op locatie. Wilt u een mobiel kantoor huren voor een zakelijke rit? Dan staan wij graag voor jullie klaar! Wij doen er graag alles aan om een complete ervaring te bieden met onze unieke voertuigen.

Vip bus huren Zwolle?

Wilt u meer informatie ontvangen van vipbus Zwolle? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. Het kost slechs een vijftal minuten en aan de hand van uw aanvraag kunnen wij naar een geschikt voertuig zoeken met het scherpste tarief. U ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Neem een kijkje in het foto album en ontdek waarom wij zo uniek zijn in Europa.

 

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is bij Vipbus Zwolle vanalles mogelijk. Dus wilt u een luxe busje huren voor een kleine groep of een luxe touringcar huren voor een grotere groep? Wij hebben luxe bussen te huur voor ieder gezelschap! Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 

Vipbus Zwolle, de specialist in vipvervoer in uw regio. Dit is vervoer uit het topsegment. De diverse mogelijkheden die u bij ons kunt huren, zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden welke uw reistijd optimaal kunnen indelen. En uiterst betaalbaar. Vipbus Zwolle is onderdeel van vipbus.nl en onderscheidt zich door de verhuur van onze limousine bussen "The Reference VIP Lounge" & "The Experience VIP Lounge!"

Vipbus Zwolle, onderscheidend door:

Wilt u een luxe touringcar huren met unieke kenmerken? Dan zijn onze specials waarschijnlijk de vervoersoplossing waarnaar u op zoek bent. U kunt bij ons namelijk een luxe bus huren met de volgende bijzondere kenmerken:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • Comfortabele & lederen zetels
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Multimedia installatie
 • Meerdere draadloze microfoons
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Cateringservice
 • Branding op maat
 • Mogelijkheid tot inzet Hostess
 • Wifi aan boord en nog veel meer.

Bij het inbouwen van de diverse mogelijkheden hebben we gekeken naar onze toekomstige klant. Wat is belangrijk voor de zakelijke gebruiker om aan boord te hebben in een vipbus. Aan de hand van deze resultaten is bovengenoemde lijst ingebouwd. Continu zijn wij bezig om de mogelijkheden te perfectioneren en te optimaliseren, zodat het aan niks ontbreekt tijdens de reis. 

Door de unieke kenmerken is het in onze bussen mogelijk om onderweg of op locatie te vergaderen, te werken of om presentaties te geven. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen hebben wij onze bussen namelijk volledig ingericht als een rijdend kantoor. Wilt u een mobiel kantoor huren met unieke mogelijkheden? Dan staan wij graag voor u en uw gezelschap klaar om het meest complete zakelijke vervoer te verzorgen.

De uitgebreide cateringservice van Luxe touringcar verhuur Zwolle

Gaat u een reis maken met Vip bus Zwolle kunt u naast een drankje kiezen voor een versnapering in de vorm van een snack of maaltijd. Om hieraan te voldoen, werken wij samen met een cateraar die hun assortiment hebben afgestemd op de beperkingen van de vipbus. Wat dacht u van een uitgebreide BBQ, een vlees/visschotel of een heerlijk ontbijtje? Doordat wij exclusieve voertuigen aanbieden, is het ook belangrijk dat de gerechten van een bepaald niveau zij. Onze cateraar werkt enkel met verse producten, zodat u kunt genieten van de lekkerste gerechten.

Vipbus Zwolle inzetbaar bij diverse gelegenheden!

Door de jaren heen wordt Vipbus Zwolle voor een scala aan gelegenheden in diverse plaatsen ingehuurd. Op het moment dat u met ons reist, kunnen wij net dat beetje extra bieden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Dit is ook terug te vinden op onze beoordelings pagina.

Wilt u een luxe busje huren in Zwolle? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben het vervoer mogen verzorgen bij diverse soorten gelegenheden door het gehele land. Hieronder vindt u een impressie van de mogelijkheden.

Vip bus huren in Sudwest Zwolle? Dat kan!

Wilt u meer informatie ontvangen over de vele mogelijkheden van Vipbus Zwolle? Graag ontvangen we van u een offerteformulier. Hier kunt u uw wensen en behoeften aangeven, zodat wij een op maat gemaakte prijs kunnen maken. Wij kunnen uw keuze vergemakkelijken. Neem eens een kijkje in het foto album. Dan heeft u een beeld van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Offerte aanvragen