Vipbus Zwolle

Vipbus Zwolle, gespecialiseerd in het organiseren van vervoer voor uw bedrijfsevent. Een vipbus die aansluit op de vraag van de consument. De meest exclusieve vipbussen zijn uiterst betaalbaar en NIET enkel voor de elite. Vipbus Zwolle heeft een aantal prachtige voertuigen die u kunnen vervoeren naar elke locatie die u wilt. U wordt in stijl opgehaald en er zal u niks aan ontbreken. Alles is mogelijk en wij doen er alles aan om uw "transport" te laten slagen.

vipbus verhuur zwolle

vip bus zwolle

Vipbus Zwolle, te gast bij:

Doordat Vipbus Zwolle beschikt over unieke kenmerken die er voor zorgen dat de bussen multifunctioneel zijn, zijn onze bussen vaak te gast bij bijzondere gelegenheden. Dit komt mede doordat u de reistijd volledig naar wens kunt indelen en het mogelijk is om onze bussen te laten bestickeren. Hierdoor bieden onze voertuigen mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven en instanties, maar ook door particuliere groepen worden onze bussen regelmatig gehuurd;

Zwolle vipbus

zwolle vipbus verhuur

Dit zijn enkele voorbeelden van de inzet van onze voertuigen op zakelijk gebied. Regelmatig krijgen wij de vraag van particulieren of onze vipbussen voor de private sector ingezet kan worden. Das geen enkel probleem. Wij werken met de beste mensen en producten om de consument zo goed mogelijk te bedienen. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast bij bruiloften, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.
Wij staan natuurlijk niet alleen voor u klaar voor ritten in en om Zwolle. Wij halen bijvoorbeeld ook klanten op in Zwolle om hen vervolgens naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Blaricum, Den Haag of Breda te brengen.

De unieke features van Vipbus Zwolle

Wat maakt onze voertuigen onderscheidend van de collegabedrijven. Bij het realiseren van onze voertuigen hebben wij de wensen en behoeften van de zakelijke sector in kaart gebracht en deze toegepast op de mogelijkheden van onze grote vipbussen. Vipbus Zwolle garandeert dat uw reistijd optimaal benut kan worden. Niks is ergers dan 3 uur in een touringcar zitten en je kunt je werk niet uitvoeren.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Draadloze spraakmicrofoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Koffiebar
 • Luxe keukenhoek
 • Diverse koelkasten
 • Toilet
 • Digital climat control
 • Wireless Internet Access Point
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Multimedia installatie
 • en nog veel meer

Deze unieke kenmerken maken van onze bussen complete mobiele kantoorruimtes. Aan boord is alles aanwezig voor een vergadering of presentatie onderweg of op locatie. Wilt u een mobiel kantoor huren voor een zakelijke rit? Dan staan wij graag voor jullie klaar! Wij doen er graag alles aan om een complete ervaring te bieden met onze unieke voertuigen.

Vip bus huren Zwolle?

Wilt u meer informatie ontvangen van vipbus Zwolle? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. Het kost slechs een vijftal minuten en aan de hand van uw aanvraag kunnen wij naar een geschikt voertuig zoeken met het scherpste tarief. U ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Neem een kijkje in het foto album en ontdek waarom wij zo uniek zijn in Europa.

 

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is bij Vipbus Zwolle vanalles mogelijk. Dus wilt u een luxe busje huren voor een kleine groep of een luxe touringcar huren voor een grotere groep? Wij hebben luxe bussen te huur voor ieder gezelschap! Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen