Loket.nl On The Road

Deze week zijn wij met één van onze vipbussen vier dagen op pad geweest voor onze klant Loket.nl. Met onze compleet in de stijl van Loket.nl bestickerde bus zijn we naar Noordwijk, Herten, Sliedrecht, Etten-Leur en Almelo gereden. Op deze verschillende locaties heeft Loket.nl haar klanten in onze bus meer verteld over de ontwikkelingen in hun applicatie, de nieuwe roadmap én over efficiënter werken tijdens een interactief programma van zo'n twee uur. De inzet van onze bus was voor Loket.nl een fantastische manier om dichter bij haar klanten te komen, hen te informeren en om bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Wat doet Loket.nl?

Het hoofddoel van Loket.nl is om het beheren van salarisadministratie en HR-processen gemakkelijker en efficiënter te maken voor bedrijven. Het bedrijf biedt een geïntegreerd platform aan dat verschillende HR-processen automatiseert, zoals verlof- en verzuimregistratie, contractbeheer, personeelsdossiers en loonadministratie. Hierdoor kunnen bedrijven hun HR-activiteiten gemakkelijk en geautomatiseerd beheren, wat tijd en geld bespaart.

Loket.nl onderscheidt zich van andere salarisadministratie- en HRM-softwareleveranciers door hun gebruiksvriendelijke platform, waarbij de gebruiker centraal staat. Het platform is toegankelijk via internet en is ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van zowel kleine als grote organisaties.

Daarnaast heeft Loket.nl een sterke focus op klantenservice. Het bedrijf heeft een team van experts in dienst die klanten ondersteunen bij vragen of problemen met betrekking tot het platform. Het bedrijf streeft naar hoge klanttevredenheid en investeert voortdurend in innovatie en ontwikkeling om hun platform up-to-date te houden.

Ook een vipbus huren voor een zakelijke activiteit?

Net als voor Loket.nl verzorgen wij ook regelmatig zakelijk vervoer voor diverse andere bedrijven en instanties. Onze bussen bieden eindeloze mogelijkheden waardoor onze bussen op diverse manieren worden ingezet voor verschillende doeleinden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van zakelijk vervoer. Wij denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden wanneer u een van onze bussen wilt inzetten voor een zakelijk event. Hieronder een aantal mogelijkheden:

Vipbus huren?

Bent u door deze blog geïnspireerd geraakt en wilt u een vipbus huren voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het een leuke uitdaging om samen met u te kijken hoe onze bussen op de beste manier ingezet kunnen worden zodat het een echte toevoeging wordt voor uw bedrijf! Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen wij u naar ons offerteformulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen