Vipbus Gouda

Vipbus Gouda is gespecialiseerd in het aanbieden van bijzonder vervoer op maat. Zoekt u vervoer voor een zakelijk event? Wij zorgen ervoor dat u uw reistijd zo optimaal mogelijk indeelt. Met name bij zakelijke gezelschappen is het belangrijk dat vipbus Gouda is afgestemd op de wensen en behoeften van de consument.

Vipbus Gouda, de mogelijkheden

Een luxe bus huren? Dan bent u bij Vipbus Gouda aan het juiste adres. U kunt hier een luxe touringcar huren met unieke kenmerken welke ervoor zorgen dat de bussen inzetbaar zijn bij diverse gelegenheden, zowel zakelijk als particulier. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting
 • Multifunctioneel multimedia installatie
 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Extra geluidsisolatie
 • Wireless Internet Access Point aan boord
 • Presentatiemogelijkheden
 • Cateringmogelijkheden
 • Draadloze microfoons
 • en nog veel meer

Vipbus Gouda biedt u, zoals u kunt zien, meer dan enkel het vervoer van A naar B. Door de mogelijkheden van onze vipbus hoeft u geen vergaderruimte te zoeken en u kunt eventueel een presentatie realiseren. Continu zijn wij bezig om de mogelijkheden van onze voertuigen aan te passen op de wensen van onze consument. 

Nergens anders dan bij vipbus Gouda zult u een vipwagen vinden met dergelijke mogelijkheden. Door de eigenschappen optimaal in te zetten tijdens de reis zult u uw reistijd benutten voor bijvoorbeeld een presentatie of een videoconfrerentie. Werkelijk alles is mogelijk.

Door de toenemende drukte en verschillende verzoeken, zijn wij op zoek gegaan naar maatschappijen die meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Door deze zoektocht hebben wij een aantal kleinere vipbusjes mogen toevoegen aan het wagenpark van vipbus Gouda. Het is belangrijk dat er een goede variatie in het wagenpark zit. Door deze samenwerking garanderen wij een scherpe prijs in de mooiste vipbussen van Nederland.

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Gouda

In het wagenpark vindt u voertuigspecificaties van de diverse mogelijkheden. Door de diverse aanvragen welke wij ontvangen, is het belangrijk dat we een verscheidenheid in voertuigen kunnen aanbieden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Om deze reden kunt u hier diverse maten vipbussen en vip busjes huren. Hieronder een beknopt overzicht van de verschillende modellen:

De bovenstaande vipbussen zijn te huur in verschillende uitvoeringen. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat er een voertuig voor komt rijden dat aansluit op uw wensen en behoeften.

Vipbus huren Gouda?

Meer informatie ontvangen over de voertuigen en mogelijkheden van vipbus Gouda. Middels het offerte formulier kunt u in slechts een aantal minuten een op maat gemaakte offerte samenstellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Heeft u voorafgaande aan het invullen van het offerte formulier nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een vipbus of vipbusje huren? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag over een luxe busje huren graag!

Bij ons kunt u niet alleen een vip bus huren voor ritten in en om Gouda, ook in de rest van Nederland zijn wij u graag van dienst. Doordat wij samenwerken met vipbus verhuur maatschappijen verdeeld over het hele land kunnen wij ook ritten tegen de scherpste prijs aanbieden in de rest van het land. Dus wilt u bijvoorbeeld opgehaald worden in Amsterdam, Den Haag, Breda, Tilburg, Den Bosch, Rotterdam of Utrecht? Ook dan is vipbus.nl de vipbus verhuur maatschappij die u zoekt! Hierbij zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van luchthavenvervoer, dus wilt u in stijl naar bijvoorbeeld Schiphol Airport of Eindhoven Airport gebracht worden? Neem dan contact met Vipbus Gouda op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen